Tok Tutan Haplar , Yiyecekler Vs...
-
hocam keçiboynuzu biraz atıştırdıktan sonra üsttüne keçi boynuzu ye
-
2 hafta oldu nerdeyse 6 dan sonra yemek yemiyorum, alıştım artık. Bu haftada spor takviyesi ile destekleyeceğim.
Böyle devam ettirmeyi düşünüyorum yavaş yavaş vermek istiyorum 1 yıl içinde falan. -
ben hiç acıktığım için yemek yediğini hatırlamıyorum 2-3 gün önce 12 saat yemek yememiştim sorun olmuyor herhadle bünyeye bağlı
-
haşlanmış yumurta.
-
mısır gevreği anlık bastırıyor açlığı ama o da karbonhidrat sonuçta
-
Yürüyüş + Akşam az yemek
-
Wasa ye hocam fena tok tutar seni.Sabah kalktığında 1 ya da 2 Wasa yersen akşama kadar bişi yemezsin:D
-
muridelerden irwa ile gorus,herbalife urunleriyle ilgili bilgisi var takip ettigim kadariyla.yan etkisinin olmadigini biliyorum sadece,birde mama gibi bisey vardi annemden hatirladigim cok tok tutuyordu :)
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------beyler kilo vermeye çalışıyorum . fakat yemek yemeyince inanılmaz acıkıyorum haliyle. şöyle beni tok tutacak acıktığımı hissettirmeyecek bir hap var mıdır? ne bileyim aktarda filan satılan bilmemne karışımları filan var mıdır ? deneyip te memnun olanlar paylaşsınlar tecrübelerini.
tahribat fazla kilolarından kurtulsun
-----------------------------Şöyle bişey buldum ama http://www.pertenax.com/tr/1-kutu-ramadan-tablet--u
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------beyler kilo vermeye çalışıyorum . fakat yemek yemeyince inanılmaz acıkıyorum haliyle. şöyle beni tok tutacak acıktığımı hissettirmeyecek bir hap var mıdır? ne bileyim aktarda filan satılan bilmemne karışımları filan var mıdır ? deneyip te memnun olanlar paylaşsınlar tecrübelerini.
tahribat fazla kilolarından kurtulsun
-----------------------------oruç tutuyorum, yemeği fazla yemiyorum iftardan sonra ve sahurdan sonra spor yapıyorum, sahurda 2 iftarda 2 lcarnitine tablet alıyorum 97 den 94 e düştüm 1 haftada, açlığı da ciddi ölçüde azaltıyor.