Tok Tutan Haplar , Yiyecekler Vs...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

yemek ye sabah kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğini ye ama işlenmiş gıdalar yeme kek büsküvi cips falan filan birde mutlaka olmazsa olmaz spor yap haftada 3 - 4 gün spor yap kesin zayıflarsın 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Hocam sabah erken kalk, 1-2 bardak su iç. Sonra sağlam bir kahvaltıda haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, çay, salatalık, domates, tam buğday ekmeği....   Fazla enerji verici reçel türü şeyler yemeden mutlaka.

Öğlen 1 çorba kaşığı öğütülmüş keten tohumunu bir tabak yağsız yoğurta karıştır ye.

Akşama kadar acıkırsan salata, meyve ile geçiştir. Akşam yemeğinde yine öğütülmüş 1 çorba kaşığı keten tohumunu bir tabak yağsız yoğurtla ye.

Akşam 7'den sonra yatana kadar hiçbir şey yeme.

Notlar:   1) Keten tohumu lifli olması ve barsaklardaki kalma süresinin fazla oluşuyla insanı tok tutar. (3 gün açlık çekersin sonra vücut alışıyor)

2) Tok karına keten tomunu yersen aksine şişmanlatırmış.

3) Gün içinde bol su iç ve ufak ufak spor yaparak vücudunu çalıştır.

4) Meyve, sebzeyi yemeği ihmal etme.

2000 Yılında tecrübe edilmiştir. 1 Sene içinde 85 kg'dan 58'e inmiştim. Ama ben sporu biraz abartmıştım. Yıl 2012 yine 85 kg'mım :(

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

proteinler insanı tok tutar...

1 tane ekmek yersin doymazsın,bir parça pastırma yersin gün boyu tok gezersin...

Proteinden başka ?

Sulu gıdalar insanı tok tutar...

Çorba,Ayran gibi..

Başka ?

günde

200 tane mekik çek açıkmadığını göreceksin...

Başka ?

Can Boğazdan çıkar kitabını al ve oku...

Başka ?

Haplardan uzak dur.

Acaip derecede agresifim !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Toplumca "fazla" görünen kiloların bile çoğu aslında sağlık göstergesidir tabi belli bir noktaya kadar diye eklemekle birlikte dünki posta gazetesini bulabilirsen bak hocam orda görmüştüm bi ilaç yapmışlar 2bardak su ile birlikte içilince suyu emip midenin bir kısmını jöle halinde dolduruyormuş ve sinidirlmeden vucuttan atılıyormuş ama ilacın adını hatırlamıyorum.Gün boyu tokluk hissi diye yazıyordu..

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

eti lifalif ye tok tutar.içine muz ve kuru incir koy tadı da iyi oluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Toplumca "fazla" görünen kiloların bile çoğu aslında sağlık göstergesidir tabi belli bir noktaya kadar diye eklemekle birlikte dünki posta gazetesini bulabilirsen bak hocam orda görmüştüm bi ilaç yapmışlar 2bardak su ile birlikte içilince suyu emip midenin bir kısmını jöle halinde dolduruyormuş ve sinidirlmeden vucuttan atılıyormuş ama ilacın adını hatırlamıyorum.Gün boyu tokluk hissi diye yazıyordu..

o okuduğun benim de konuya yazdığım obesimed. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Sağlık şakaya gelmez..

Buradan kulaktan dolma alacağın bir kaç tavsiye ile

sağlığını hepten kaybetmeni istemem..

Sana sadece ve sadece doktora gitmeni öneriyorum..

Açlık problemini o doktor mutlaka çözecektir...

Kendi iyiliğin için, bir sabah aç karnına doktora görün,

ufak bir kan tahlili ile ilk önce var ise problemler teşhis edilsin...

Gerisi kolay...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

beyler kilo vermeye çalışıyorum . fakat yemek yemeyince inanılmaz acıkıyorum haliyle. şöyle beni tok tutacak acıktığımı hissettirmeyecek bir hap var mıdır? ne bileyim aktarda filan satılan bilmemne karışımları filan var mıdır ? deneyip te memnun olanlar paylaşsınlar tecrübelerini.

tahribat fazla kilolarından kurtulsun

dayım harçlıgının hepsini bana yolla parasız kal zayıflarsın:) denenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

cicosz bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

beyler kilo vermeye çalışıyorum . fakat yemek yemeyince inanılmaz acıkıyorum haliyle. şöyle beni tok tutacak acıktığımı hissettirmeyecek bir hap var mıdır? ne bileyim aktarda filan satılan bilmemne karışımları filan var mıdır ? deneyip te memnun olanlar paylaşsınlar tecrübelerini.

tahribat fazla kilolarından kurtulsun

dayım harçlıgının hepsini bana yolla parasız kal zayıflarsın:) denenmiştir

yok kardeşim parasız kalınca strese giriyorum sinir yapıyor daha çok yemek yiyorum evde :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

eger kilo vermek istiyorsan şekeri kesiceksin cünkü şeker almadıgı zman vücüt yagı yakmaya başlar kısaca domates peynir takılcan istedigin kadar protein al ama meyve fazla yeme  günde 1 elma ama salatalık peynir süt bide haşlanmış tavuk yiyebilirsin günde  5 6 ögün yersin ve günde 20 den başlayıp haftada  5 er 5er artırırsın  mekikden bahsediyorum 15 günde 4 ile 5 kilo verirsin kilo vermeye başladıgın zmn  ufak kacamaklar yaparsın ama abartmıcaksın

Ekmek yok

peynir var

Su var

domates salatalık kıvırcık bol bol limonla tüket cünkü limon zayıflatır

Tuza bişi demiyorum her zman ne kadar kullanıyorsan o kadar kullan ilk günler en zorudur k.gelsin bn mesela 3 aydır diyetteyim + spor 70 kilodan 55e düştüm eski kıyafetlerime bakıyorum gülüyorum pantolonum belimden düşüyor .d şimdiden allah kolaylık versin.d

Toplam Hit: 7750 Toplam Mesaj: 51