Toplama Bilgisayar (AMD Sistem)
-
AMD-PHENOM II X4 965 BE
GIGABYTE-GA-MA790FXT-UD5P
TEAM-2x2 DUAL DDR3 1600 XTREME
SAPPHIRE-HD5850 1GB
SAMSUNG-1 TB SATA2 32 MB
DARK-RACER 600 WATThoca böyle bi sistem toplayabilirsin.. ve bence sistemi tek bir yerden alma.. her bir parçayı farklı firmadan al.. teknofiyat.com gibi sitelerden en uygun fiyatlı olanı bulup almak bence daha mantıklı..
-
al sana tam istediğin gibi bi sistem canavar gibi
Ürün Adı Birim Fiyatı Toplam (kdv dahil) AMD Phenom II X4 Quad-Core 965 3.4GHz 8MB AM3 938p Black Edition 233 USD 416,53 TL Sil ASUS M4A79T Deluxe 790FX DDR3 1600MHz 16x AMD AM3 229 USD 409,38 TL Sil KINGSTON HyperX 4GB 1600MHz DDR3 9-9-9-27 KHX12800D3K2/4G 193 USD 345,03 TL Sil SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB 7200Rpm SATA2 32MB HDD 98.5 USD 176,09 TL Sil PALIT GTS250 (256Bit) GREEN 1GB DDR3 TV HDMI 16X 150 USD 268,15 TL Sil Ara Toplam : 1.368,80 TL KDV : 246,38 TL Toplam Fiyat (KDV Dahil) : 1.615,19 TL -
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
JaiLStyLe bunu yazdı:
Amd aLma Kardeşm Bendede Aynı işLemci var akşam eve gidip açıyorum 22 C gösteriyo sıcaklık
intel al performansı az düşük olsn uzun ömürlü olsn
-----------------------------22 derecenin nesi kötü anlatabilirmisin ?
-----------------------------Bütün gün çalışmamş ve açılırken sistem ekranında 22 Derece gösteriyorsa yadırganır kardeş
-
eğer amd alacaksan ona güzel bide soğurma sistemi düşün. sağlam bir soğutma ile inteli geçecek bir sistemin olacaktır. ana kart olarak foxconn ve gigabyte dan uzak dur. asus yerinde karar. modelle oynayabilirsin. fakat bu sistem için kasa hariç demişsin. sağlam bir power supplay olmadan kullanma bunları :) ileride sorun yaşarsın.
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
JaiLStyLe bunu yazdı:
Amd aLma Kardeşm Bendede Aynı işLemci var akşam eve gidip açıyorum 22 C gösteriyo sıcaklık
-----------------------------Bütün gün çalışmamş ve açılırken sistem ekranında 22 Derece gösteriyorsa yadırganır kardeş
-----------------------------22 ise yine iyi. bende açıyorum 40
15 saat sonra kapıyorum yine 40
-
Amd Sisteme nvidia ekran kartı gitmeyeçeğini herkes bilir..
İntel =Nvidia
Amd=Ati
-
O ekran kartına o kadar para verçeğine yeni çıkmış olan 5 serisi bir ekran kartı alman daha mantıklı olur
örnek:
HD5850 GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11 Ekran Kartı
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
JaiLStyLe bunu yazdı:
-----------------------------işlemcinin çalışacağı sıcaklıklar bellidir. 34 altına pek inmez özel soğutma sistemleri olmadığı sürece işlemcinin nm'sine bakış oc siz stock fan ile 40 45 50 dereceye kadar çıkar. 22c özel bir soğutma yoksa zor bir derece. aynı işlemciyi ben kullanıyorum zalmanın fanıyla 34 dereceye düşüyorum en fazla. 22c olan bir ekran görüntüsü alabilirmiyim senden. bide soğutmada ne kullanıyorsun öğrenmek istiyorum.
-
işlemci sabit kalsın
anakartı gigabyte ma790fxt
ekran kartını da HD5850 yap bence
-
AMD Phenom II 965 x4 (3.4 Ghz) 8 MB ( İşlemci Sabit)
ASUS M4A785TD-V EVO ( Anakart Sabit)
OCZ 4 GB DDR3 1600 Mhz RAM CL8 Gold (RAM Team Xtreem CL7 ya da Kingston Olabilir )
Seagate 1 TB SATA2 32 MB 7200 RPM ( HDD Sabit)
Sapphire HD 5850 1 GB DDR5 Dx11 HDMI (Ekran kartı Kesin )
Aerocool Vx-E Pro 600W Türbin Fanlı (Kasa Belli Olmaz)
* Ram konusunda kararsızım sonuçta fiyatlarını da düşünüyorum.
* Ayrıca araştırmadığım bilgisayarcı kalmadı kafam allak bullak oldu. Bi parça bi yerde ucuz bi parça başka bi yerde ucuz, başka bi parça stokta yok. Falan filan.
@ExcellencE dostum anakartı Gigabyte diyosun ama fiyatına baktın mı :) o fiyatı anakarta veremem. Ben de biliyorum o tür anakartı seçmeyi ama fiyatına da bakıyoruz illaki..