folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Toprak Vermek Zorunda Kalabiliriz !

Toprak Vermek Zorunda Kalabiliriz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    ulan başbakan olcak bi de it soyu ya.Ulan zaten Denktaş'a dil uzatan adamdan ne sikim olcak. Göt oğlanı toprak verirse Türk topraklarında durmasın yaşamak istiyosa

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

hep veriyoruz. 12 adaları  ,osmanlının topraklarını ver babam ver. millet olarak alıştık.geri almayı ancak M.kemal paşa öğretti vermeyi adet bilenlere nasıl alınırı....sonrasında da verdiler. Aydın didim ilçesinde yaşayan varsa elektirk faturaları ingilizce gelmeye başlamış kıbrıs filan neki (!)  güneydoğuyuda verelim hazır vermişken verenler g...tünüde versin

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------
    ulan başbakan olcak bi de it soyu ya.Ulan zaten Denktaş'a dil uzatan adamdan ne sikim olcak. Göt oğlanı toprak verirse Türk topraklarında durmasın yaşamak istiyosa

küçük bi yanlış anlaşılma var galiba.. bunu söyleyen başbakan değil cumhurbaşkanı.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    veren şerefsizdir.

Genelde düşüncelerini sevmeyen biri olarak

Milliyetçi olman ve verdiğin şu cevapa harfiyen katılıyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek

IREA bunu yazdı:
    Talat Sonuçta Bir Cumhurbaşkanıdır Ve Bu Tür Sözler Söylenmez. Namusu Şerefi Onun Sorunu... Ayrıca Talat Daha Milleti Tartıyor. Tepkiler Bakalım Ne Yönde Olacak ...

Cumhurbaşkanı sıfatı taşıyan adama bak vatan toprağını vermekten bahsediyor !

Bu mu namus bu mu  şeref !

Milleti tartmasımı var arkadaş bu işin sence tepkiler sence bir tek yönden farklı bir yönde olur mu ! 

Ben vatan toprağını -ki uğruna o kadar kan akmış mücadele edilmiş- bir karışını bile vermekten bahsedene Şerefsiz sıfatını hiç çekinmeden takarım..

Talat'ın ne halt olduğunu zaten bilen biliyor fazla söze gerek yok..

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ecdadımızın yaptığı bir olayı yazıcam başka yorum yazmayacam;

çin hükümdarı metahan'ı esir ettiği zaman öldürmeye cesaret edememiş. metahan'a demişki senden 3 şey istiyorum bunları bana verirsen seni serbes bırakacam.metahan kabul etmiş. ilk isteği olarak demişki "senin çok güzel bi atın var onu istiyorum" demiş metahan kabul etmiş. ikinci olarak "senin çok güzel bi karın var onu istiyorum" demiş. eşide gizlice demiş tamam giderim ama yolda iyi nişancı bi okçu beni vuracak. metahan bunada tamam demiş. üçüncü olarak da "ufak bi tepeyi istiyorum" demiş metehan da kabul etmemiş ve demişki "ilk 2 isteğin bana ait olan bişeydi buna ben karar verip sorumluluğunu alırım. ama o tepe benim değil halkıma aittir. ben orayı verirsem halkıma nasıl durumu anlatırım. onlar orayı savaşarak can vererek kan dökerek aldılar. son isteğini kesinlikle kabul etmem" demiş METEHAN...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    bi porsiyon çük verelim :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InterestingMAN
    InterestingMAN's avatar
    Erkek
    Topraklar fazla gelmiş. Toprak vermek çok basit birşey olmuş. Bu toprakları nasıl kazanıldığı unutulmuş. Ne pahasına olursa olsun toprağın verilmiyeceği öğretilmemiş. "Ancak halkımız hiç bir endişe duymasın, yapılan hiç bir yatırım boşa gitmeyecekmiş" artık toprağa da yatırım yapılıyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

LasTMohicaN bunu yazdı:

Geenmeboo bunu yazdı:

küçük bi yanlış anlaşılma var galiba.. bunu söyleyen başbakan değil cumhurbaşkanı.

Doğru dedin değiştiriyorum:

ulan cumhurbaşkanı olcak bi de it soyu ya.Ulan zaten Denktaş'a dil uzatan adamdan ne sikim olcak. Göt oğlanı toprak verirse Türk topraklarında durmasın yaşamak istiyosa...

NEDEN? (soru olarak)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:

LasTMohicaN bunu yazdı:

Geenmeboo bunu yazdı:

Doğru dedin değiştiriyorum:

ulan cumhurbaşkanı olcak bi de it soyu ya.Ulan zaten Denktaş'a dil uzatan adamdan ne sikim olcak. Göt oğlanı toprak verirse Türk topraklarında durmasın yaşamak istiyosa...

muhaha :) ++++++++ artı rep :)

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 6936 Toplam Mesaj: 47