Toprak Vermek Zorunda Kalabiliriz !
-
yanlis anlamayin Talati cok sevdigimden deil, acikca sunu soyliyeyim Sayin(!) Gul e ne kadar saygim varsa Sayin(!) Talata da o kadar saygim var... Tayyip Beyide ailecek sever sayariz(!!!) (herkesede fevri davranmayi deil, ama kime kufur ettiginizi en azindan makamina bakarak olcup tartmayi tevsiye ederim)
Ama sunu sormak istiyorum.
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
ulan başbakan olcak bi de it soyu ya.Ulan zaten Denktaş'a dil uzatan adamdan ne sikim olcak. Göt oğlanı toprak verirse Türk topraklarında durmasın yaşamak istiyosa
-----------------------------küçük bi yanlış anlaşılma var galiba.. bunu söyleyen başbakan değil cumhurbaşkanı.
-----------------------------Doğru dedin değiştiriyorum:
ulan cumhurbaşkanı olcak bi de it soyu ya.Ulan zaten Denktaş'a dil uzatan adamdan ne sikim olcak. Göt oğlanı toprak verirse Türk topraklarında durmasın yaşamak istiyosa...
-----------------------------Kim oldurecek? Bi bilgin varsa paylasirsan sevinirim...
-
Aldığımız gibi veririz bizim toprak anlayışımız bu :D,
onlar sıçsında bounu alsın ben yaşarken alamazlr!..
-
Bu arada internethaberdede cikti haber.
Baslik: Talat Kıbrıs'ı Rumlara verecek! :|
-
yazıklar olsun sana.
-
yönetimden rica ediyorum lütfen bu konuda küfür serbest olsunda şu o. çocuğuna küfür ediyim. Karşımda olsa aynen şöyle derim "ulan anasını kıbrıslı rumlar zkmiş o cocuu o kadar şehit verildi orda boşunamı verdiklan o kadar şehiti? Senin suçun yok seni çekip çıkaranın anasını avradını.." uzlaşmaymış zkerim öyle uzlaşmayı küs kalırım daha iyi.
-
toprak yerine başka bişey versek ?
-
O toprağa memet ali talatı gömer öy veririz sonra rumlar doluşunca *ike *ike geri alırız...
-
Bu ülkenin sonu kötü! Birilerinin buna dur demesi lazım
-
edit
-
bu konudaki mesajlarin yuzdelik ortalamasi dolayisi ile dusuncem sudurki...
bu kafayla gidersek, hani *ike *ike geri alacagimiz toparklar varya :)
onlari almaya calisirken, gotumuzden donu bile alacaklar,
siz hala orda... oyle kan akittik boyle kan akittik diye osuracaksiniz...
Gecmisinizle ovuneceginize ey arkadaslar, simdinizi bir elestirip, geleceginizi planlayin.
Yoksa biri gelir, simdinizi *ikip atar, sonrada plani onunuze koyar!
imzalarsizin...
@BuZuL, inanilmaz buyuk bir anlasmazlik abi, toprak yerine inanilmaz yuksek miktarda para isteyecekler oyle bi teklif sunarsak (bir kac yuz milyon yuro, bunu AB mahkemeleri isteyecek) o parayi kim verecek? Turkiye? Turkiyeye kim verecek? :) Ve o veren karsiliginda ne isteyecek? isin sonu ayni diyorum... ya oyle ya boyle... ben tek isteklerinin turk ordusu orda biraz daha gucsuz kilip, o adada birkac hava alani sahibi olmak... sizi size, bizi bize dusuruyorlar bu sacma sapan tartismalarla, o arada istediklerini aliyorlar, ama yinede bizim milletin gozu acilmiyor :D
@FAYDALI, ben diycem kardesim sen merak etme, hele gunu gelsin...
@CEO, "uzlaşmaymış zkerim öyle uzlaşmayı küs kalırım daha iyi.", sen oyle saniyorsun ama oyle deil...