Toprak Vermek Zorunda Kalabiliriz !
-
zula bunu yazdı:
-----------------------------44 yıllık kısa ömrünü büyük bir ideal(israil devleti) uğrunda sarfeden Theodor Herzl, "vaad edilmiş topraklar"da bir devlet kurma mücadelesinde Sultan 2.Abdulhamit ile de karşı karşıya gelmiştir.
Theodor Herzl, Filistinde bir devlet kurmak için Abdulhamite başvurduğunda, "Türk imparatorluk toprakları bana değil Türk milletine aittir. Bu imparatorluğun hiçbir parçasını hiçbir kimseye vermem. Yahudiler şimdilik milyarlarını biriktirsinler . Kim bilir bir gün bu imparatorluk paylaşılırsa, onlar da istediklerini, belki de bir şey ödemeden elde edebilirler. Fakat ancak kadavramız paylaşılır canlı vücuttan parça koparılmasına müsaade etmem." sözlerini işitir.
-----------------------------Bu anlatanı murat bardakçı yalanlıyor yok öyle bişe diyor cesaret edemez böyle bişe sölemeyi adamın kafasını kopartırlar orda diyor aynen böyle TEKE TEK programında dinlemiştim
-
Toprak vermek g.t vermeye benzemez, barış için illaki toprak verilmesi gerekmez.
Bir taviz bin tavizi doğurur, bi bakmışsın tüm topraklar onlarda türkler asimile olmuşlar bile...
-
sonucta akpnin adamı neredesın rauf denktaş
-
ulas bunu yazdı:
-----------------------------
sonucta akpnin adamı neredesın rauf denktaş
-----------------------------37-Kıbrısın kurucusu rauf denktaşa neyseki yaşına başına saygı duyuyorum ağzı olan konuşuyor be diyende bisbakandır. ve bu bisbakan kendisinin yüce divandan yargılanmasından korktuğu için topraklarımızın kiraya verilmesine yasal ihale çıkartacak kadar ( . ! )
-
Yanlis anlasilma,
ve
Yanlis bilgilendirme olmasin diye,
%29+ Sayin Rauf Raif Denktas in yuruttugu gorusmeler doneminde masada konusulmus ve onun doneminde KKTC Meclis karari olarak kabul edilmistir... sonra hazirlanan planda (annan) haliyle o yonde olmustur.
// <!-- /* biraz ogrenin. */ --!>
-
35-“Suriye’yi Lübnan’dan çıkardıkları gibi, bizi de Kıbrıs’tan
çıkartırlar. Birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız diyen yine bisbakandır.kktc Türkiye cumhuriyetine bağlı bir ülke diye biliyoruz bizim dahilimiz dışında toprak verilemez. lakin başımızdakiler emperyalizmin şamar oğlanı olduğu sürece zor...bide bu toprakları verebiliriz diyenler nasıl vatansever oluyor şaşırıyorum. hem vatan toprağını ver şehitlerin kemikleri sızlasın. hemde vatansever ol. akıl alıyor mu böyle bir zihniyeti...beyine reset atmak gerekir.Şehitlerimiz topraklarımız üzerinde rahat uyuyalım diye canlarını vermişler..ama biz fazla uyuduk galiba ? Uykudan uyanma zamanı gelmedimi hala ?