folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Toprak Vermek Zorunda Kalabiliriz !

Toprak Vermek Zorunda Kalabiliriz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek

zula bunu yazdı:
    -----------------------------

44 yıllık kısa ömrünü büyük bir ideal(israil devleti) uğrunda sarfeden Theodor Herzl, "vaad edilmiş topraklar"da bir devlet kurma mücadelesinde Sultan 2.Abdulhamit ile de karşı karşıya gelmiştir.

Theodor Herzl, Filistinde bir devlet kurmak için Abdulhamite başvurduğunda, "Türk imparatorluk toprakları bana değil Türk milletine aittir. Bu imparatorluğun hiçbir parçasını hiçbir kimseye vermem. Yahudiler şimdilik milyarlarını biriktirsinler . Kim bilir bir gün bu imparatorluk paylaşılırsa, onlar da istediklerini, belki de bir şey ödemeden elde edebilirler. Fakat ancak kadavramız paylaşılır canlı vücuttan parça koparılmasına müsaade etmem." sözlerini işitir.

Bu anlatanı murat bardakçı yalanlıyor yok öyle bişe diyor cesaret edemez böyle bişe sölemeyi adamın kafasını kopartırlar orda diyor aynen böyle TEKE TEK programında dinlemiştim

birgün olmasada birgün mutlaka
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Toprak vermek g.t vermeye benzemez, barış için illaki toprak verilmesi gerekmez.

Bir taviz bin tavizi doğurur, bi bakmışsın tüm topraklar onlarda türkler asimile olmuşlar bile...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    sonucta akpnin adamı neredesın rauf denktaş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ulas bunu yazdı:
    sonucta akpnin adamı neredesın rauf denktaş

37-Kıbrısın kurucusu rauf denktaşa neyseki yaşına başına saygı duyuyorum ağzı olan konuşuyor be diyende bisbakandır. ve bu bisbakan kendisinin yüce divandan yargılanmasından korktuğu için topraklarımızın kiraya verilmesine yasal ihale çıkartacak kadar      (     .   !   )

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Yanlis anlasilma,

ve

Yanlis bilgilendirme olmasin diye,

%29+ Sayin Rauf Raif Denktas in yuruttugu gorusmeler doneminde masada konusulmus ve onun doneminde KKTC Meclis karari olarak kabul edilmistir... sonra hazirlanan planda (annan) haliyle o yonde olmustur.

// <!-- /* biraz ogrenin. */ --!>

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

35-“Suriye’yi Lübnan’dan çıkardıkları gibi, bizi de Kıbrıs’tan
    çıkartırlar. Birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız diyen yine bisbakandır.

kktc Türkiye cumhuriyetine bağlı bir ülke diye biliyoruz bizim dahilimiz dışında toprak verilemez. lakin başımızdakiler emperyalizmin şamar oğlanı olduğu sürece zor...bide bu toprakları verebiliriz diyenler nasıl vatansever oluyor şaşırıyorum. hem vatan toprağını ver şehitlerin kemikleri sızlasın. hemde vatansever ol. akıl alıyor mu böyle bir zihniyeti...beyine reset atmak gerekir.Şehitlerimiz topraklarımız üzerinde rahat uyuyalım diye canlarını vermişler..ama biz fazla uyuduk galiba ? Uykudan uyanma zamanı gelmedimi hala ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6566 Toplam Mesaj: 47