Toshiba Vs Casper
-
18 ekranı hocam sokakta gunesten korunmak için kafanın üstüne koyarsın :))
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Intel Core i7-720QM 1.60 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.)
en başta bu yazıyo ya ??
işlemci gerektiği zaman turbo özelliği ile 2.8 cgh hıza çıkar deniyor.
YALANLARINI S*K*YM
Turbo cache ne ona bir bak istersen netten de hocam ondan sonra karala :)
Dostum eğer almak istiyorsan param çöpe gitmesin istiyorsan ya dell marka bir notebook al yada samsung.
Ne toshiba ne casper.
Casper nasıl yapıyor bilmiyorum ama heralde çinde onlar için bir fabrika kurulmuş en dandik parçaları onlar için üretiyorlar.Toshiba satallite serisi ile dünyada kötü bir izlem bıraktı.
-
casperdan uzak dur diyorum
-
Acer ve Asusdan şaşmayın diyorum .... Şuanda Acer 5739g modelini kullanıyorum bi sogutu aldım antalyada !!! hiç bişekide banamısın demiyo karar seni...
-
swordfish bunu yazdı:
casperdan uzak dur diyorum
-----------------------------bende o kdar diyip katılıyorum
-
ikisini de alma git asus al. bana inanmazsan git teknısanın teknik servisine gir içeri bak. hangi markalar bozulmuş ençok ? ben söyleyim toshiba, hp, casper ve diğer uyduruk markalar. en iyisi asus bunu unutma. arabada mercedes dizüstünde asus. bide dell hoşuma gidiyor çok sağlama benziyor ama fiyatı azcık pahalı gibi.
-
hocam toshibayı 3. yıl da ilk günkü gibi kullanabildigini görünce anlarsın farkı : )
Toshiba satalitem var, HP pavilonum var, Dell im var. hemen hemen aynı zamanda aldım sayılır..
3. yıldayım.. HP ve dell haşat. Toshiba 1 kere bile teklemedi.en çok kullandığım da toshibadır.
-
al casper takıl . var bende memnunum .
-
ikisinide alma packardbell tavsiye ederim sana
iskeleti acayip saglam ısınma problemi yapmıyo kendim kullanıyorum taş gibi şerefsizim.
6 ay hiç kapatmadan kullandım 0 ısınma..
EasyNote TJ75 modeli.
-
2,5 yıldır 2 tane casper nirvana serisi kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı toz dışında. O da tüm dizüstüler de olan sorun.
Dün tekinin adaptörü bozuldu 30 lira sıkışmış :)