Toshiba Vs Casper
-
hocam ben duyduklarımı değil yaşadıklarımı söylüyorum. bu zamana kadar 2 tane casper laptopum oldu ve 2 sinide servise gönderdim. sorunsuz olmadı hiçbiri. yani casperdan uzak dur derim. ama kıyasladığın laptplar arasındaki fiyat farkı cok fazla olduğundan bu 2 sine kıyaslarsak casper daha mantıklı duruyo yinede..
-
Bir tane o paraya toshiba alacağıma iki tane o paraya casper alırım bozulana kadar kullanırım. :D
-
Sakin ozelliklerine ve fiyatina aldanip casper alma, 6 ayda bir tamire gonderecegine al adam gibi bi markadan kullan yillarca.
Adamlar usenmiyor gidip dunyanin en kalitesiz ara parcalarini bulup tayvandan falan koyuyolar icine. Hic islemcisine ekran kartina ramine falan aldanma. Asil seni yakan hic beklemedigin yerleri olacak.. -
casper alma parana yazık toshiba alma sana yazık git acer al hatta işte kullanmıyacaksan boşuna lisansta alma toptancılarda oem parça satan yerlerde freedos işletim sistemli laptoplar var en az 200 tl farkediyor ;)
-
KIyaslanamaz bile ayari dengi degil her anlamda.Toshiba en iyilerden biridir.
-
3 sene içinde eve 5 casper girdi.Bir de annemin eski casper'ı vardı.Hiç sıkıntı yok hiç.Netbook, dizüstü ve masaüstü olarak serileri mevcut.
--
elektronik şans işi ise ben dünyanın en şanslı adamlarından biriyim.
-
Türk firmalarından uzak durun. Kullandıkları en dandik çin malları bir kenara dursun, Dünyada hiçbir elektronik firmasında vidaların üzerinde " garanti etiketi" diye bir saçmalık yok. uyanık ipneler
-
toshiba eskiden iyiydi şimdi iyi değil ama
casperede hiç bulaşma,başka markaya bak, asus,sony felan
-
at vs eşek.
-
Toshibanın o kocaman ekranı yeter. Toshiba.