Toshiba Vs Casper
-
başlık yanlış olmuş bence Toshiba+Casper VS ASUS olacaktı :d
Bu ikisine de verdiğin 1 TL bile değmes.Bence o Fiyata Asusun en baba bilgisayarlarından birini alabilirsin.Benim şu an kullandığım Asus N51Vf tavsiye ederim.
-
Hocam toshibayı 10 sene sonrada çatır çatır kullanırsın. Toshibanın farkı budur. tecrübeyle sabittir.
Yoksa 2 yılda bir laptop değiştiririm diyorsan hp casper filan al, aynı özelliklerle yarı fiyatına bile bulursun.
-
Bak kardeşim casperin fiyatının düşük olmasının en büyük sebebi.Yerli ürün olduğu için diğer yabancı menşeli ürünlere göre daha düşük vergi oranlarıyla fiyatı aşağıya çekebiliyor.Yazdığın 2 modelde oldukça iyi 3 5 yıl seni rahat rahat götürür.Parasal yönden sıkıntı olmasın diye casperi alabilirsin ama sonradan kafanı mikiyim parayı çöp etmişsin ne züke bu casperi aldın asus toshiba dururken derler.Bu laflara aldırış etmeyeceksen git casperi al derim.
-
casper ismini duyunca gıcıklanıyorum paran varsa toshiba tabiki. :)
-
japonyada işçilik çok pahalı olduğundan toshibanın fiyatı yüksek. yani bir nevi aynı özellikleri 2 katına alırsınız. ayrıca gidin sorun teknosa gold vs marketlerde en çok sorun çıkaran laptop markası diye, en çok şikayet hangisi vs diye.
laptopta şahsen asus ve dell marka öneririm. acer in fiyatları çok caziptir fakat kalitesiz kasa ve işçiliği var. çoğu acer laptopunun ekran kartında da sorun çıkıyor.
casper de son zamanlarda acer gibi iyi özelliklerde laptop çıkarmaya başladı, yinede şıklık ve kasa sağlamlığı olarakta yan yana bi koyun derim
-
mercedes vito Vs fiat doblo
-
o kadar parayı gidip te o kıçı kırık toshibaya vereceksen en yakın köprüden at kendini..
laptopta asus derim ve giderim :)
he iki cihaz arasında ben olsam casper alırdım.. her ne kadar sevmesemde özellikler ve güncellik bakımından toshibadan daha üstün..
üstelik casperdaki o garanti etiketi olayı yalan dolan :D ben kaça tanesininkini söktüm de götürdüm garantiye adamlar aldılar yaptılar gönderdiler.
-
asus al
-
Fiyat bu kadar farklı olmasaydı Toshiba derdim ama bu fiyatlarla casper almak daha iyi olur. 1-2 sene sonra bozulsa yenisini alırsın yine daha ucuza gelir.
-
toshiba alacağına bi hacı murat al bin omg :D