Trafikde Motorculara Dikkat Edin
-
hiç üzülme, telefonun yerine sen fırlayabilirdim kamyonların altına.
-
geçmiş olsun hocam.
öle hayvanlar var ki, motorluları düşürmek için sıkıştırınlar, yandan geçerken dokunduranlar.
ayıp
-
abi gecmiş olsun.
-
geçmiş olsun. Cidden dikkat etmek lazım motorcular '' nasılsa yol verir görünce '' düşüncesiyle bastıkça basıyorlar. İncirlik metrobüsün orda birinin kafası kopmuştu hatırlıyorum da dikkat li olsun.
-
incelikle sana geçmiş olsun.
bence motorcular dikkat etsin :)
-
Türkiyede herşeyi geçtim insanların içinde bazı şeyler yok hocam. Söz meclisten dışarı ama bu insan grubu cidden geniş bir kitleyi oluşturuyor. Eğitim, eğitim ve eğitim olucak işte ama olmayınca olmuyor. Sana geçmiş olsun hocam dikkat et valla motor cidden riskli.
-
4 tekerlekli 2 tekerlekli farketmez yol herkesin yoluda, hiz seven motorcular ya da pakete ciktiklari motorlara artislik yapanlar sıkıntı olabiliyor, aynada gorunemeyibiliyor acil serit degistirmelerde, eger motoru kullanan arkadasta bi saga bi sola gecerek geliyosa gorunmuyo aynada sobra sknti oluyo :) herkes kendi seridinde gitse sknti olmicakta iste.. Neyse gecmis olsun iyi yirtmisin :)
-
hocam büyük geçmiş olsun.
Motor sakat fakat düşün ki öyle bir zevk herşeye değer:)
-
Valla motorcular en azından benim gördülkerimin çoğu canlarını tehlikeye atmaktan çekinmiyorlar geçen sene onlardan biri yüzünden araba çarpıyordu ben yaya iken...
yarım metre mesafeden virajda öndeki vanı sollamaya kalkışmıştı.. karaşıdan gelene giydirdi o da kaçmak için bize kırmıştı..
-
abi ne güzel telefon cebe mi koyulur yahu ben motora binerken cüzdanı götüme sokuyorum afedersin düşüyor arka cepten