Trafikde Motorculara Dikkat Edin
-
Hep korkarım motordan sırf bu yüzden.
-
Geçmiş olsun hocam.
-
bu durumlarda soğukkanlı olmak lazım
dediğin gibi sadaka belayı def edermiş.. 10 tl 20tl demeden sadaka verilebilir çok fazla para değil
-
geçmiş olsun hocam ,
onlar yüzünden motor kullanamıyoruz aslında motorcular için yollara özel alanlar yapılsa fena olmaz :D -
Bisikletlileri de sıkıştırmayın.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Motorculara trafikte her zaman saygılıyımdır. Ancak şu soktuğum sol şeridine geçip kapatıyorlar ya uyuz oluyorum.
Yanından geçerken kafasına tokadı vurasım geliyor. Saygılar :D
-----------------------------hocam öncelikle geçmiş olsun
@Branxian hocam moralim cok bozuk 2-3 gundur ölü gibiyim. 2-3 gundur ilk defa bu kadar guldum. sol serıtte gıden motorcuya bırının tokat attığını canlandırınca :)))) sağ ol hocam beni bu kadar güldürdün :)
-
abi telefona hiç üzülme. olur boyle cana gelecegine mala gelsin lafı doğrudur.
2-3 tane sağlam kaza atlattım kaza anındaki o 2-3 saniyedeki soğuk kanlı olma kara verme durumu gerçekten çok ilginç değil mi?
heralde verilmiş sadakamız vardı demiştim ben her kazadan sonra. sanada geçmiş olsun.
irlandada bisiklet yolları var motorlarda araba muamelesi görüyor aynı olay hollandada bisiklet konusunda resmen kusura bakmayın amına koyulmuş durumda, ama sanmıyorum avrupanın her yerinde olsun... çok güzel bişey bence bisiklet ve otobus yolları ayrılınca trafikte herkesin herkese saygısı otomatik olarak gelişiyor. ama aşşırı bisiklet kullanımı var bu ülkelerde o yüzden öyle olmuş, türkiyede sanırım bisiklet kullanacağım desen ya ezik derler ya gülerler.
kıbrısta araba motor veya bisiklet sürdüyseniz. arabaların motor ve bisikletlere, zamanındaki amerikada zencilere davranıldığı gibi danrandığını görürsünüz, hatta özellikle motorun önünü kesmek isteyenler, bisikletlileri korna korna deli edip kaldırımdan gitsene ulan diye küfür edenler... halbuki bisikletler kurallara göre yolda gitmek zorunda ama ağa babalarımız bunu siklemiyor bile.
neyse geçmiş olsun tekrar.
-
Çok çok geçmiş olsun hocam.Zor kurtulmuşun kamyon falan :/
-
geçmiş olsun
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Bugun Sabah motorumla işe gelirken esengler otogar üzeri e6 yolunda önümdeki 2 araç birbirine girdi.Sonra o kaza yapanlara bir başkası vurdu.Bi baktım arkamdan bi kamyonet Fren yapmış duramıyor üzerime geliyor bana vuracak arada pestil olucam.Ya ben önümdeki kazalı arabalara vuracağım üzerinden uçacağım.Sağ şeride geçmek imkansız kamyon var sıkıştım kaldım o anda nasıl oldu nasıl yaptım hala bilmiyorum ama o hızla yarım metre lik bir boşluktan kaçtım kurtuldum.
Bu olanlar topu topu 2-3 saniyede olan şeyler.
Çok şükür hiç bir yerime birşey olmadı düşmedim yoluma devam ettim.Ama telefonum nasıl olduysa cebimden fırladı üzerinden bir kaç kamyon geçti :D gitti Canım Galaxy Nexus :D
İnsanın başına ne geleceği belli olmuyor.Araç kullanlar dikaktli gidin trafik kurallarına uyun ne kendi ne başkasının canını yakın.
Motorcuları sıkıştırmayın dikkat edin :)
Birde bol bol sadaka verin :) Kazadan beladan korur..
-----------------------------o senmiydin :))
işin şakası bir yana gerçekten sıkıntılı bir durum. ucuz atlatmışsın. geçmiş olsun tekrar