Trafikde Motorculara Dikkat Edin
-
dünde benim başıma geldi böle bi olay herif kamyonla boş yolda şerit değiştirip üzerime kırdı direksiyonu Allahtan yavaştım kaçtı sonra o.ç yakaladım biyandanda polise haber verdim şikayetçi oldum şerefsizden bide görmedim dedi seni farım açık kornaya abanıyom yapıştım polisin yanında yakasına mal gibi bakıyo yanındada var 2 zibidi daha öküz bol hoca heryerde güdülmesi lazım geçmiş olsun sanada
-
geçmiş olsun özkan dikkat et kendine :/
-
bisikletlileri sevin, sahip çıkın :)
motorcularda sağ-sol yapmasın şeridin ortasından gitsin.
şerit haricinde her yerden gidipte sonra "bize yol vermiyorlar" diye serzenişlerde bulunmasınlar. şeridin ortasından giden motorcuya her türlü yol veriyorum zaten.
büyük geçmiş olsun swordfish
-
telefonun mına koyayım sana bişey olmasın hocam :)
-
geçmiş olsun hocam zaten bizim trafiğimiz okyavuslardaki döngü gibi büyük olan küçüğü eziyor dikkatli ol
not: resmi merak ettim görünmüyor
-
motorculara az insan muamelesi yapın şu trafikte :/
-
Geçmiş olsun, Telefonun yerinde olmadığna şükretmen lazım bence.
Kazasız Belasız İnşallah Bundan Sonra...
+ Motor alacaktım vazgeçtim :) -
Genelde 2 haftada bir ufak çaplı kaza atlatırım bazen çok büyük kazalarıda atlatırım ALLAH'ın izni ile.
Ama, motorcu adamlarda şu var, her zaman motorcuya yol versin adam o yandan gitsin aradan geçsin sonra zaten trafik olsa o motorcu hemen sağa çeker o adama yol verir.
Ama minibüsler özellikle hiç aynaya bakmıyorlar, taksiler yine idare eder biraz ( oda müşteri alacakken tehlikeli bunlar )
Çok cılız görüyorlar motorları adamlar ne yapsın bazıları harbi anlıyor ama bazıları harbiden anlamıyor :) bazıları bakıyorsun geçeceksin yolu kapatmış istemeden görüyor seni hemen direksiyon kırıyor falan ona hemen bir korna çalıyorum sağol hesabı.
Bazılarıda o geçmesin ben geçim diye bastıkça basıyor deli oluyorum öyle olunca pat ilerde trafik az sıkışıyor hemen sağa çekiyor geçemeyeyim diye bakıyorum kaldırım boş :D Kaldırımdan bir vuruyorum apışıp kalıyor :| -
sadakayi vermissin ışte hacı :)
-
hesbaz bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Motorculara trafikte her zaman saygılıyımdır. Ancak şu soktuğum sol şeridine geçip kapatıyorlar ya uyuz oluyorum.
Yanından geçerken kafasına tokadı vurasım geliyor. Saygılar :D
-----------------------------hocam öncelikle geçmiş olsun
@Branxian hocam moralim cok bozuk 2-3 gundur ölü gibiyim. 2-3 gundur ilk defa bu kadar guldum. sol serıtte gıden motorcuya bırının tokat attığını canlandırınca :)))) sağ ol hocam beni bu kadar güldürdün :)
-----------------------------Ne demek :D