Traktörün Önünü Kaldırma !!
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
bu işten anlamam ama bi kere bence motoru güclü bir traktör bulman lazım ki ön kaldıracak güce ulaşıbilesin yani eski traktörle olucak iş değil bence şu yeni cıkanlardan olsa bence olabilir diye düşünüyorum aama hiç yapmasan daha iyi cünkü baya tehlikeli .
-----------------------------hoca beygir meygir yalan iş bana john deere ver sana 1.5 metre kaldırırım.
önemli olan vites sistemi leylandla kalkmaz doğru çünkü vites sistemi berbat :) takviyeler olsun yeter ;)
-
yazları ekin biçtiğimden bilirim traktörlerin önü kalkmaya musaittir sadece öndeki ağırlıkların bikaçtanesini kaldırman lazım
-
Aslında bayağı fantastik bir aksiyon olur :D
-
traktorun onunü kaldira bilmek için, arkasinda buyuk ve agır pulluk olmasi gerekir. birde surucunun traktör ile uyumu cok iyi olmali. ben traktoru iyi kullandigimi soyleye bilirim. koyde buyudum ve yıllarca tugla fabrikasinda traktor kullandim. önunu kaldirmayı hep yapardim. :)
-
Bizim 240 lık atom karınca java ceylan radara yakalanabılıyo 80i görüyo rahat.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Koydeki teyzemin oglunu gor,on kaldirma 360 derece donme 90 derecelik donuse sahip yolu tam gaz donme , cakilli yollarda drift ,her bok var :D
-----------------------------hoca benimde köydeki dayımın oğlu adam manyak traktorle drift yapıyo rally yapıyo resmen :D
bikere topraklı yolda drift yaptığını hatırlıyorum :D
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben extrem araba sporlarına çok düşkünüm. özelliklede drift ve dragı çok severim ve her türlü arabayla yapmaya calısırım. şimdi artık driftte iyice
ustalastım(: driftten zevk alıyorum ama ilk zaman ki gibi değil kamyonla bile denedim yani drift yapmayı (20mtrelik duvarı yıktım bu sırada). işte bu yüzden bu
aralar traktörlere kafayı sardım:| şimdi ben traktörun önünü kaldırmaya calısıyorum. düz normal yolda giderken birden önünü kaldırıp kısada olsa gitmem lazım
traktörden anlayan kullanan arkadaş warmı bana bu konuda yardımcı olabilecek. 2 gündür denedim ama yaklaşık 10 cm falan kalkıyo fazlada kalkmıyo.
traktör kullanan warsa bana bu konuda bildikleri kadar yardımcı olabilirlermı. inşallah derdimi ve istediklerimi anlatabilmişimdir.
-----------------------------bak abe sölim sana ne yapacağını bu %99 olur tabi traktörün cinsinede bağlı.ilk önce önündeki ağırlıklar war onları çıkart( tabi dediğim cinstense) daha sora yapacağın çok basit vites değişirken gaza yüklen we debrajdan ayağını hızla cek. yani takside patinaj ettiriomuş gibi yap. dikkatet traktör diklenebilir sölim. başıma geldi ordan biliom ama ben senn gibi artislik için yapmıodum sadece sürmeyi öğreniodum :D
-
Traktör devrilirse büyük olasılıkla altında kalıp ölürsün.
-
MaVi bunu yazdı:
Traktör devrilirse büyük olasılıkla altında kalıp ölürsün.
nufusun azalması lazım hoca malum 80 milyona dayandık :D -
bi hint filmimi videosumu ne vardı ne zaman nerde izlediimi unuttum amk hatırlamıyomda herifi sıkıştırıyodu bi sürü traktörlü adam o da ortalarında ne hareketler ne trip şeyler vardı görseniz altınıza sıçarsınız gülmekten ahahahhaa...