folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Trende İnternet

Trende İnternet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    way anasını.bi daha biyere giderken trenle gitcem a.q.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    cufcuf cuf ne güzel ... keske heryere gitse bu tren ... merak ettim karda kayıyomu bunlar ? zincir falan takıyolarmılar ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    waaay bea kamil koçtamı ne bi otobos tada wireless war die duymuştum bide uçaklarda sanırımda trani ilk duyuyom
    -----------------------------

hacı Varan'ın Setra Deluxe otobüsünde wireless var acaip güzel bi özellik laptop um olsun hep varana bincem aq D: 

punto cero
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Hacı trende yada varanda internete girsen ne olcakki sonuçta elektrik yok 2 saat sonra leptop kapanır yani diyorumki 2 saat yetmez benim için 2 saatte napcanki :D ben bütün günü pcde geçiriyorum doymuyorum anasını satim :D He bide ordan giderken modeme bağlan fabrika ayarlarına geri döndür binen internete giremez deli olurlar :D yada şey yap adsl k.adı şifresini al dağıt oda olabilir ama o artık yaramıyo galiba bu arada internet hızları nasıl kaçlan bağlanıyo ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

ahmet: abi indirdim başka ne vardı

mehmet:D  yaaow indir indir ne lazımsaa indir  nasıl olsa peleş :D

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Düşünsene tren vardı geldiği yere şef diyo trenden inebilirsiniz sende diyosunki dur amq dosya indiriyoz %85 birazdan gelcem ne gülerim ama :D valla komedi amq :D abi dur diyon wireless modeme ulaşmaya çalışıyorum bu arada şifresi ney ? :D
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 17