Trende İnternet
-
way anasını.bi daha biyere giderken trenle gitcem a.q.
-
cufcuf cuf ne güzel ... keske heryere gitse bu tren ... merak ettim karda kayıyomu bunlar ? zincir falan takıyolarmılar ?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
waaay bea kamil koçtamı ne bi otobos tada wireless war die duymuştum bide uçaklarda sanırımda trani ilk duyuyom
-----------------------------hacı Varan'ın Setra Deluxe otobüsünde wireless var acaip güzel bi özellik laptop um olsun hep varana bincem aq D:
-
Hacı trende yada varanda internete girsen ne olcakki sonuçta elektrik yok 2 saat sonra leptop kapanır yani diyorumki 2 saat yetmez benim için 2 saatte napcanki :D ben bütün günü pcde geçiriyorum doymuyorum anasını satim :D He bide ordan giderken modeme bağlan fabrika ayarlarına geri döndür binen internete giremez deli olurlar :D yada şey yap adsl k.adı şifresini al dağıt oda olabilir ama o artık yaramıyo galiba bu arada internet hızları nasıl kaçlan bağlanıyo ?
-
ahmet: abi indirdim başka ne vardı
mehmet:D yaaow indir indir ne lazımsaa indir nasıl olsa peleş :D
-
Düşünsene tren vardı geldiği yere şef diyo trenden inebilirsiniz sende diyosunki dur amq dosya indiriyoz %85 birazdan gelcem ne gülerim ama :D valla komedi amq :D abi dur diyon wireless modeme ulaşmaya çalışıyorum bu arada şifresi ney ? :D
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 17