Trevanian Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu trevanian'ın şibumi harici olan kitapları nasıl okuyan varmı yani tavsiye eden varmı???yada şibumi tarzı baba kitap bilen varsa söleyebilir mi?

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    bu yazarın başka kitabını okuyan yok mu:S :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    nakamura ben şibumiyi okudum felaket bi kitap diye aldım ama hayal kırıklığına uğradım 1-kitap olaylar arasında çok kopuk bir anlatım yapmış bağ yok 2-o şibumi yani nicholai hel fazla dövüşmedi yeteneklerini fazla kullandırmamış oda hoşuma gitmedi ama baya yaratıcı tavsiye ederim ve bu nicholai hel gerçek diyorlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    onu bende okudum ama olaylar bağlı aslında yazar o bağı kurmayı bize bırakmış gibi...ben trevanian'ın diğer kitapları nasıl diye sormuştum.?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neuromancer
    neuromancer's avatar
    Dişi
    Şibumi dışında Katya'nın yazı ve Kasaba'yı okudum.Kasaba western filmi senaryosu gibi.. Sarmamıştı.Ama Katya'nın Yazı süperdi.Bulursan oku...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    yada şibum tarzı başka kitapda önerebilirsiniz?şibumide insana ders veren ara konuşmalar süperdi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abu bu ne kufur mu ? cahil hissettim kendimi, nedir bu sibumi fln ? guzel bisese bizde okuyalim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    şibumi, katyanın yazı, kasaba, hesaplaşma trevanian ın tum kıtapları kraldır..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    20. mil filan vardı ben tüm kitaplarını okudum hatırlamadıgım bi isim daha var aklıma gelirse söylerim :)
    yalnız tavsiye ederim kitaplarını..Okumalısın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Musket şibumi trevanian'ın yazdığı müthiş bi kitaptır okumanı tavsiye ederim!

saolun arkdaşlar tavsiyelerinize uyuyacm bu arada şibumi de öldürme olaylarını detaylı anlatmıyo ya onun detaylarını nerden bulabilirim merak ettim de:)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    detaylarını ilk baskıda vermiş kitap uygulamaya kalkıpta becerebilen bikaç gerzek olunca o tür tanımlar kitapların tamamından editörler vasıtasıyla çıkartılıp sonra baskıya sunulmuştur.. Ek bilgi olsun sana.

Toplam Hit: 3473 Toplam Mesaj: 30