Trevanian Hakkında...
-
arkadaşlar bu trevanian'ın şibumi harici olan kitapları nasıl okuyan varmı yani tavsiye eden varmı???yada şibumi tarzı baba kitap bilen varsa söleyebilir mi?
-
bu yazarın başka kitabını okuyan yok mu:S :(
-
nakamura ben şibumiyi okudum felaket bi kitap diye aldım ama hayal kırıklığına uğradım 1-kitap olaylar arasında çok kopuk bir anlatım yapmış bağ yok 2-o şibumi yani nicholai hel fazla dövüşmedi yeteneklerini fazla kullandırmamış oda hoşuma gitmedi ama baya yaratıcı tavsiye ederim ve bu nicholai hel gerçek diyorlar...
-
onu bende okudum ama olaylar bağlı aslında yazar o bağı kurmayı bize bırakmış gibi...ben trevanian'ın diğer kitapları nasıl diye sormuştum.?
-
Şibumi dışında Katya'nın yazı ve Kasaba'yı okudum.Kasaba western filmi senaryosu gibi.. Sarmamıştı.Ama Katya'nın Yazı süperdi.Bulursan oku...
-
yada şibum tarzı başka kitapda önerebilirsiniz?şibumide insana ders veren ara konuşmalar süperdi...
-
abu bu ne kufur mu ? cahil hissettim kendimi, nedir bu sibumi fln ? guzel bisese bizde okuyalim...
-
şibumi, katyanın yazı, kasaba, hesaplaşma trevanian ın tum kıtapları kraldır..
-
20. mil filan vardı ben tüm kitaplarını okudum hatırlamadıgım bi isim daha var aklıma gelirse söylerim :)
yalnız tavsiye ederim kitaplarını..Okumalısın. -
Musket şibumi trevanian'ın yazdığı müthiş bi kitaptır okumanı tavsiye ederim!
saolun arkdaşlar tavsiyelerinize uyuyacm bu arada şibumi de öldürme olaylarını detaylı anlatmıyo ya onun detaylarını nerden bulabilirim merak ettim de:) -
detaylarını ilk baskıda vermiş kitap uygulamaya kalkıpta becerebilen bikaç gerzek olunca o tür tanımlar kitapların tamamından editörler vasıtasıyla çıkartılıp sonra baskıya sunulmuştur.. Ek bilgi olsun sana.
Toplam Hit: 3473 Toplam Mesaj: 30