Trevanian Hakkında...
-
abi biliyorum bende de aynı şey yazıyodu ama merak ettim bulamayız dimi ya:( bide önceki kitaplarında bi müze'den bişeyler çalınıyomuş ayrıntılı anlatmış aynı şekilde paristen mi ne müzeden bişeyler çalınmış..!)
-
lan olm nakamura al tuğrulbabanın msni kıonuşun amk forumda muhabbet edionuz sadece iikiniz bu bir bide bunun başka kitaplarının içeriği nasıl biri açıklayabilirmi?
-
bizdeki şibumi en az 50 yıllık okiim diyom okiyamom
-
delichoban görende 50 sayfa muhabbet ettik sanar ha:d can_aksoy hele bak senin şibumide ölümleri fln anlatıo mu güzelcene!
-
kar kaplanı(infazcı şeklinde geçenide var) şibumi gibi bir kitap
-
bingo hatırlayamadığım isim ( infazcı namı diğer kar kaplanı)
-
katyanın yazı mükemmel bir kitaptı şibuminin okumaya başladım ama 40 lara geldiğimde hala bişey yoktu sıkıldım bıaktım ama kime sorduysam mükemmel diyo bir daha bulursam okuyacağım.bu arada katya nın yazı içerik olarak mükemmel ama bilmeyenlere söylüyorum sonunda sizi öyle büyük bir sürpriz bekliyorki diliniz tutuluyor.şiddetle tavsiye ederim.
-
nası okuyacam bilmiyom
-
bu şibumi'nin ilk baskılarından birini nerde bulurum ?
-
gelyana geldim bende haftada 2 kitap bitiriyorum artık kendi kitabımı yazacam o kadar coştum:D amatörce(çocukca) hiç kitap yazmaya çalışan fln varmı?(konu şekillendi gibi bende)
Tugrulbaba dediğin kitapları en yakın zamanda okuyacam saol başka önerilerin olursa sölersen mutlu olurum!
Toplam Hit: 3475 Toplam Mesaj: 30