Trojan Yedim
-
outmost adama processexplorer linkini veriyorsunda adam ordaki herhangi bi dosyayı analiz edebilecek derecede olsaydı tro yemezdi :)
benim bi önceki sayfadaki mesjalarıma bak.
trojan remover falan verdim.
trojan remover:antivirüslere tanınmayan virüsleri falan siler çünkü antivirüsler gibi hex imza tabanıyla değil uygulamanın nasıl çalıştığına bakarak çalışır :)
dene görrsün :)
ancak dediğim gibi o exploit vs vs. yazan virüsü bana upload edersen sevinirim bi incelemek istiyorum.
k. gelsin :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
outmost adama processexplorer linkini veriyorsunda adam ordaki herhangi bi dosyayı analiz edebilecek derecede olsaydı tro yemezdi :)
trojan remover:antivirüslere tanınmayan virüsleri falan siler çünkü antivirüsler gibi hex imza tabanıyla değil uygulamanın nasıl çalıştığına bakarak çalışır :)
ancak dediğim gibi o exploit vs vs. yazan virüsü bana upload edersen sevinirim bi incelemek istiyorum.
-----------------------------la yok o kadar mal değilm dosya yemediğime eminim biyerde port mort açık buldu kesin bu hıyar. neyse format atarım bi iki güne üşengeçliğimi aşabilirsem..
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------la yok o kadar mal değilm dosya yemediğime eminim biyerde port mort açık buldu kesin bu hıyar. neyse format atarım bi iki güne üşengeçliğimi aşabilirsem..
hocam eski de kaldı portan sızmalar java exploit felan yedirmiştir bu sana böyle eyleniyo bebe demekki ss felan yolluyor senin pc den sana hıyar sen en iyisi önemli verileri al d:\ e format çek kafan rahat olsun ilerde paypal ile kredi kartı ile birşey alırsın kafana takılır bu piçin virüs hâla aktifse şifreyi almıştır diye -
trojan remover yükle görrsün yanınada zemana.
bunlar antivirüs gibi çalışmaz güncelleme yapmaz çalışma sistemleri farklı.
denemeyen bilmez virüs işindeki biri olarak söylüyorum :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
trojan remover yükle görrsün yanınada zemana.
bunlar antivirüs gibi çalışmaz güncelleme yapmaz çalışma sistemleri farklı.
denemeyen bilmez virüs işindeki biri olarak söylüyorum :)
-----------------------------işin bokyolu tarafı zemana zaten var :|
-
bendede zemana yüklüyken şimdi yedim ama temizledim :) zemananın bypassı çıktı o yüzden zemana şimdi güncelleme çıkarttı :) en garantisi yanına trojan removerda yüklemek
-
Afiyet Olsun :}}
Şaka bi yana trojen yedim diosun hala konuluosun sistemi yeniden kurmuş keyif sigarası içiodum şuan ben. İleride verebileceğin bilgileri düşün CC,PP v.b. login bilgilerini vs bence saniye durma ;}
-
sRcN bunu yazdı:
Afiyet Olsun :}}
Şaka bi yana trojen yedim diosun hala konuluosun sistemi yeniden kurmuş keyif sigarası içiodum şuan ben. İleride verebileceğin bilgileri düşün CC,PP v.b. login bilgilerini vs bence saniye durma ;}
la yok yok tatilde denk geldim 15kb/sn ortalama hızlı simetrik bi edge bağlantım var cdlerim yok dvdlerim yok blüreylerim yok trojan remover indiremiyorum win7 nasıl indirem :D hdd'den de yeni sildiydim doluyo diye.. -
trojan yedin Cdroom açılıp kapanıyor Ve adam sana ekran goruntunu atiyor :) bu saat e kadarda bütün sifrelerin gitmedi ilginc :)