TRT Arapça Yayın Hayatına Başladı
-
15 yıldır çanak antenli tv izledim. 15 yıldır trt diye bir kanalı hiç izlemedim.çekmiyor burda.internetle arada bakıyorum
su faturasında her ay trt payı diye alınan paramı haram ediyorum.
TRT zaten işgal edilmişki cemaat tarafından.bu bize göre gereksiz olsada din simsarları için puan kazandırmadır.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
O değil de şu zorla kesilen trt payları içime oturuyor! Ne gerek var devlet televizyonuna, bu kadar memura bakmak zorunda mıyız? 50 sene gerisinden gelmeye gerek yok komünist miyiz bu kadar işe yaramazı boşuna doyuralım rızkımızı saçma sapan programların yapılması için başkasına dağıtalım... En güzeli TRT'yi özelleştirelim cebimizden bunlara beş kuruş para çıkmasın, bu saatten sonra halktan zorla para kesip bir elit bir memur kesimin cebine aktarmak insafsızlıktır vicdansızlıktır. Zaten seyredilecek bir tarafı da yok bütün yayınlar berbat.
-----------------------------cok doğru söyledin hocam
-
Free_Mans bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
Biz türkçeyi zor konuşuyoruz, bunlar arapça tv açıyor. Hadi kürtçe tv yi anladık da arpaça tv neyin nesi. başbakanın ilerideki şeriat devleti kurmanın ilk atılımları galiba bunlar.
-----------------------------yaw her şeyide şeriata bağlayıp vatan elden gidiyor propogandası yapıyorsunuz ya pes doğrusu yemin ederim pes!!
-----------------------------böyle toz pembe görmeye devam edin yapılanları
-
Free_Mans bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
Biz türkçeyi zor konuşuyoruz, bunlar arapça tv açıyor. Hadi kürtçe tv yi anladık da arpaça tv neyin nesi. başbakanın ilerideki şeriat devleti kurmanın ilk atılımları galiba bunlar.
yaw her şeyide şeriata bağlayıp vatan elden gidiyor propogandası yapıyorsunuz ya pes doğrusu yemin ederim pes!
-----------------------------Sağduyunun sesi. Kendi adıma teşekkür ediyorum.
Bölücülük, gericilik, şeriat diyenleri muhatap almıyorum.
Gereksiz diyenler, ülkemizde en çok konuşulan 3. dil arapçadır bilginize. 1 milyonun üstünde arap kökenli vatandaşımız var.
Size insani yanını anlatarak zaman kaybetmeyeceğim. Sadece şöyle söyleyim, Türklerin yoğun olduğu bir ülkede yaşıyor olsanız (misal Almanya) devletin sizin anadiliniz olan Türkçe yayın yapacak bir televizyon açması sizi sevindirir mi kızdırır mı? Bu soruya kızdırır diyebilenler ne yazarsa cevap vereceğim.
-
flybatwin bunu yazdı:
e oha yani.. ya bu kadar dar görüşlü bi insan olurmu ya. Arapca cıktı ya, konusursun simdi.. Rusca cıksa sevinirsin yazın işe yarar ögrenirsin ki o da avrupaileşmektir sana göre..ama yeri gelir avrupanın yaptıgını yapıoz die kızarsın..ne ayaksınız kardesim ya -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------15 yıldır çanak antenli tv izledim. 15 yıldır trt diye bir kanalı hiç izlemedim.çekmiyor burda.internetle arada bakıyorum
su faturasında her ay trt payı diye alınan paramı haram ediyorum.
TRT zaten işgal edilmişki cemaat tarafından.bu bize göre gereksiz olsada din simsarları için puan kazandırmadır.
-----------------------------Elektrik faturasından veriyorum bende... 10 kuruş filan yazıyor ama yeni paradan pek anlamıyorum...
-
Böle zırt pırt kanal açıcaklarına ilk önce var olan kanallarının kalitesini arttırıp izlenebilir yapsalar çok daha iyi olacak.
Eskiden sırf belgesel ve film için izliyordum trt yi artık oda kalmadı senede 1 güzel birşey çıkıyor.Siz hala açsınlar nolcak deyin kanallar izlenmiyor ki boşuna cebinizden o kanalların parası çıkıyor.
-
Eğer ki Milli Şuuru sağlamışsak dışa açılabiliriz.. Daha ülkenin kimin olduğunu bilmeyip o'yum ben bu'yum ben diyenler var..
Türk-İslam coğrafyasına hükmetmek ne büyük bir ülküdür.. Fakat aynı zaman da şuan için hiç bir faydası olmayacaktır.. Çünkü milli birlik ve beraberliğimiz tehlike içerisinde..
Önce TÜRKİYE TÜRK'TÜR diyebilelim. Zaten araplar basit insanlardır.. Zamanında Hilafeti sattıklarına göre bunun aksini düşünen de yoktur.
-
AsilKan bunu yazdı:
Eğer ki Milli Şuuru sağlamışsak dışa açılabiliriz.. Daha ülkenin kimin olduğunu bilmeyip o'yum ben bu'yum ben diyenler var..
Türk-İslam coğrafyasına hükmetmek ne büyük bir ülküdür.. Fakat aynı zaman da şuan için hiç bir faydası olmayacaktır.. Çünkü milli birlik ve beraberliğimiz tehlike içerisinde..
Önce TÜRKİYE TÜRK'TÜR diyebilelim. Zaten araplar basit insanlardır.. Zamanında Hilafeti sattıklarına göre bunun aksini düşünen de yoktur.
-----------------------------Turk Islam birligi mumkun degil, arap ulkelerinin hakimi batidir , ozellike amerika. Turkiyenin araplara hakimeytini istemeyen tek amerika degil , cok dost bildigimiz Iran da buna karsi . hatirlarsan gumus dizisi arap ulkelerinde cikti ortaligi karistirdi "haram" falan dediler. Ama irandaki tahran Times gazetesi olaya farkli acidan bakmisti , iranlilarin acisindan. Adamlar haram mi degil mi diye tartismadi , gumusu ve diger dizilerin araplar uzerindeki Turk sevgisini arttiracagini , bununda Turancilik akimini guclendirecegini ve iranin araplardaki populeritesini yikacagi endisesi kaleme alinmisti . On tarihe bakarsan , cinden de daha eski dusmanimiz bu ariler (iranlilar) mis. Mitolojilerinde Alp Er toonga'dan dolayi baslayan kinleri var. Tur-an hukumdari. Mesela timurlenkide iranlilar sevmez, cunku timur irani almakla , sii lerin sunniler uzerindeki hakimiyetinide yikmis ;) , sii lerin sahte peygamberkerini kilictan gecirmis. ( sonra bizim osmanlicilar Tirmur'a barbar derler, osmanlinin acisindan dolayi ) .
-
maximuss bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Turk Islam birligi mumkun degil, arap ulkelerinin hakimi batidir , ozellike amerika. Turkiyenin araplara hakimeytini istemeyen tek amerika degil , cok dost bildigimiz Iran da buna karsi . hatirlarsan gumus dizisi arap ulkelerinde cikti ortaligi karistirdi "haram" falan dediler. Ama irandaki tahran Times gazetesi olaya farkli acidan bakmisti , iranlilarin acisindan. Adamlar haram mi degil mi diye tartismadi , gumusu ve diger dizilerin araplar uzerindeki Turk sevgisini arttiracagini , bununda Turancilik akimini guclendirecegini ve iranin araplardaki populeritesini yikacagi endisesi kaleme alinmisti . On tarihe bakarsan , cinden de daha eski dusmanimiz bu ariler (iranlilar) mis. Mitolojilerinde Alp Er toonga'dan dolayi baslayan kinleri var. Tur-an hukumdari. Mesela timurlenkide iranlilar sevmez, cunku timur irani almakla , sii lerin sunniler uzerindeki hakimiyetinide yikmis ;) , sii lerin sahte peygamberkerini kilictan gecirmis. ( sonra bizim osmanlicilar Tirmur'a barbar derler, osmanlinin acisindan dolayi ) .
-----------------------------Hocam demek istediğim şu ;
Bu olaylar olması gereken olarak nitelendirilebilir fakat biz önce Milli Şuuru aşılayıp bölünme tehlikesini atlatmalıyız..
Birleşme olacaksa da uzağa değil dibimizdeki Azeri soydaşlarımıza yardım eli uzatarak başlayabiliriz..
Vermeniye ve filizlerine açılım yapacağımıza kardeşlerimizi sahiplenmeliyiz.