TRT Arapça Yayın Hayatına Başladı
-
Amaç zaten Türk İslam birliği de olmamalı. Arapların ne kendisinden ne de müslümanlığından hayır gelir. Fakat çok paraları olduğu ortada. Bunun içinde elin gavuru yolacağına bizim yolmamız daha uygun düşer. Bu aptalların kendine hayrı yok. Olaya dostluk kardeşlik olarak bakmayın. Sadece iş ortaklığı. Gün gelir ellerindeki bitince tekmeyi basarız. O zaman sadece bize işin kar kısmı kalır.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Amaç zaten Türk İslam birliği de olmamalı. Arapların ne kendisinden ne de müslümanlığından hayır gelir. Fakat çok paraları olduğu ortada. Bunun içinde elin gavuru yolacağına bizim yolmamız daha uygun düşer. Bu aptalların kendine hayrı yok. Olaya dostluk kardeşlik olarak bakmayın. Sadece iş ortaklığı. Gün gelir ellerindeki bitince tekmeyi basarız. O zaman sadece bize işin kar kısmı kalır.
-----------------------------:D Çok şey söylerim de herşeyi söylemek forum ortamında gerilim yaratır.. Seviyeyi düşürmeden asgari seviyede iletiyorum düşüncelerimi..
Benim uç noktalarım şuan belki değersiz ama bir çoğunuda uçuracak seviyede..
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu yeni cekilen cin primatiklerinden alinan fotolar uzerine yapilan yorumlari oku, konusu acilmisti. bi tarafta cemaatul yobazlar , diger tarafta abc'iler :) turk birligi uzak ihtimal .
-
Yayın hakkında son düşünceleriniz ne ki?
-
su araplardan kurtarsak pacamızı kesin çağ atlarız ~)
-
Bu Kanal Türkiyenin En büyük sorunlarındandı ALLAH RTE'den razı olsunki çözdü :)
Abi trt okul açıldı trt muzik açıldı trt arapça açıldı ( yada açılacak daha bakmadım :) ) teknoloji bu kadar ilerlemişken neden bu kanal ulusal yada yerel tv kanalları arasında teknoloji ile alakalı bi kanal yok sorarım....
2. bi ara üniversiteli gençler açmıştı teknoloji tv diye bence güzel bi kanaldı html dersleri falan herşey vardı fakat sağ olsun aydın doğan abimiz satın almıştı frekansını... Tuhaf ?
-
Türkçeyi zor biliyormuşuz da bu arapçayı nerden çözücez? diye bi yorum var. İngilizce yada almanca tv açsalar anlıcak mısın onu da? :) Amaç senin bilip bilmemen değil başkalarının diline tv açmak. Yorumları görende cebinden milyon dolarları gitti sanıcak. Trt binasına en fazla 2 oda ayırırlar, 2 de sandalye ve türksat 1c/2a'ya bir frekans bitti bu iş.
Gelen reklam gelirlerinden maliyetini sıfıra indirirler. Ayrıca izlemeyen frekansından siler. Demekki ihtiyaç varmış da açılmış.
Aslına bakılırsa birazda devlet politikası bu... Ülkenin ortadoğuya açılması ve sesini burdan duyurması için ideal bir kanal. Avrupadan ümit yok nasıl olsa.
-
trt ye verdiğimiz vergiler yeter amk. bu trt sülük gibi sırtımızda, kaldırılması yada özelleştirilmesi lazım bir boka da yaradığı yok.
-
Elfçe ve Klingonca açmazlarsa açmam o kanalı bir daha. =/
-
Şeriat nedir bunu öğren ondan sonra iyice Şeriat'a gidiyoruz de. ;) Her şeyi şeriata bağlıyorsunuz. Kürtçe konuşabiliyor musunda Arapçaya laf ediyorsun ? Ben bilmiyorum mesala ama senin gibi Türkçeyi zor konuşurken Kürtçede neyin nesi ? demiyorum.