Tshirt - 2008 | Tshirt Almak İçin Son Gün!!! [Kayıtlar Bitmiştir]
-
Para yatırdığınızda, Ertesi güne kadar bekleyin, PM gelecek eğer gelmez ise pm atarsınız.
Paramı yolladım bekliyorum die pm atmayın bu konuya mesaj yazmayın ne olur...
Önemli Bilgi : Tshirt siparişleri verilmiştir. Paranızı 14 Temmuz 2008 Pazartesi Akşamı Mesai Saati Bitmine Kadar Yatırınız...
16-17 Temmuzdan itibaren dağıtımım başlayacağını düşünüyoruz...
Adres Bilgilerinizi Kuryenin geleceği yere göre düzenleyiniz...
Dağıtım Özel kurye sistemi ile yapılacaktır, Kargo Değildir.
Tam Sayı ve Boyut Alındığından Dolayı, Bu saatten sonra değişim yapılmayacaktır...
ARKADAŞLAR, AŞŞAĞIDAKİ 3 SATIR YAZIYI OKUMUYORSUNUZ SONRA KONUDA SORU SORUYORSUNUZ…
ÖNCE ŞU AŞŞAĞIYI Bİ OKUYUN, ANLAYAMIYORSANIZ YADA ANLAMAKTA PROBLEMİNİZ VARSA ONDAN SONRA SORU SORUN…
TEŞEKKÜRLER…
AnaSayfanın sağından kaydınızı yapabilirsiniz...
Gene aynı sayfadan ücretlerinin ödenmesi için gerekli işlemleri yapabilirsiniz...
KKTC'den almak isteyenler için ücret 30 ytldir. (10 ytl fazladan kargo parası var)
Extradan bayanlar için bir küçük boy daha ekledim isteyenler oradan seçimlerini yapabilirler...
Bu gece tshirt bilgilerinin değiştirilmesi engellenecektir... Son Değişimlerini yapınız...
Ücretlerin yatırılması için gerekli işlemleriana sayfanın sağıdaki menüdeki tshirt bölümüne tıklayarak görebilirsiniz...
Almak isteyenler bu akşama kadar işini halletsin, en son 14 temmuz 2008 pazartesi günü mesai bitimine kadar ücretlerin yatırılması gerekmektedir...
Tasarım Aşşağıdaki Şekildedir.

-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------bir şey dicem sipariş versek para banka hesabına yattığı zaman mı kargo yola çıkar ?
-----------------------------kargolar 1 hafta sonra yola cıkmaya başlayacak...
-
Benim T-shirtü başkası teslim alıcak parayı gönderene onun adınımı yazam ?
Cevap : Parayı yatıranın kim olduğu fark etmez, acıklama kısmına nickinizi yazınki kolay bulalım...
Sitedeki bilgilere ise adres ve alacak kişi ismini düzgün giriniz..
Kurye gelecek çünkü
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------parayı hangi hesap no suna yatırıyoruz bulamadım sanırım :|
-----------------------------burada isim hesap vermek doğru olmaz gir orda var parayı yatırdım butonuna bak
-
Soruyu Tekrarlıyorum..T-shirtü başka arkadaşım teslim alıcak tatilde olduum için.. Parayı gönderene onun adınımı yazıcam ?
Cevap : Hocam para gönderme kısmında senin nickin yazsın yeter sorun o değil...
Tshirti teslim alacak adamı ve adresini ise sitedeki menüye gir o ayrı...
-

Burdan çıkan menüden yatırma şeklini seçince çıkacaktır
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------hacı benim yaş 17 şimdi ptt'den gonderebilirim değilmi olmazsa iş bankasından kartsız işlem yapıp göndersek olurmu?
-----------------------------Yollarsın
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Soruyu Tekrarlıyorum..T-shirtü başka arkadaşım teslim alıcak tatilde olduum için.. Parayı gönderene onun adınımı yazıcam ?
-----------------------------hocam, alıcı ismine onu yazsan yeter...tshirt adminden...
adresde birisi olsun yeter...
kurye getirecek zaten kargoyu...
-
Fincan bunu yazdı:
-----------------------------Rene ben bilgileri girdim..Para yatirmaya tiklamadim.. Zaten aciklamalara yazdim.. Kolay gelsin..
-----------------------------tamadır hocam...
hocam herkezin evine özel kurye getirecek...
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------ben 2 tane satın almak için ne kadar yatırcam hocam?
-----------------------------Fiyat
1 Adet için 20 Ytl
2 Adet için 35 Ytl
3 Adet için 50 Ytl
4 Adet için 65 Ytl
-
yaw bende almak istiyorum ama ödeme için son gün bu gün mü
Cevap : Hocam eğer okuma özürlü değilseniz sitenin 10 farklı yerinde son gün 14 temmuz Pazartesi yazdığını görürsün...