Tshirt - 2008 | Tshirt Almak İçin Son Gün!!! [Kayıtlar Bitmiştir]
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben dün siparişi verdim 1 dk sonra parayı gönderdim gözünü sevem teknolojinin kalkmıyorsun oturduğun yerden :)
-----------------------------senn nie ∞ sayıda X large boy tişo istediğin belli oluo, kanımca baya bi tembelsin :F
-----------------------------Yaratıcı fikirlerim oturdğum yerden çıkıyo :) Allahdan Rene 2 tşört parası istemedi benden :) kumaş fazla gidiyo diye :)
-----------------------------Ama adam istedi... :)
-
bekleyin ben parayı görünce pm gelir zaten...
Boyut değiştirme yok artık 50 kere yazdım son gün son gün die bu gün tshirt adetleri verildi dikilmeye başlanıyor tshirtler...
Bu saatten sonra değişim yok...
Tekrardan isteyenler, paralarını ödemeyenler olursa onları dağıtacam o zamanı beklesinler...
-
hcam kaç sipariş verildi toplamda ??
-
rene hocam şu 1-2 gün içinde bizim içinde bişey yapsanız; ki yine işim çıkıp gidecem ve ben bunlardan almayı çok istiyorum belki o zamanada yetşemem :(
Varsa bir olur yolu şu 1-2 gün içerisinde derseniz halledelim...
yada eğer isterseniz tlf vereyim ne zaman uygunsa o zaman bana haber etseniz, zira dediğim gibi yine olamayacam buralarda ve kaçırmaktan korkuyorum :(
Neyse cevap için teşekkürler... Alanlar güle güle giysinler :)
-
200 adet tshirt dağıtılacak...
Teleofon işi fln sakat hocam yüzlerce adres tshirt boy kargo ile uğraşıyorum...
-
renegadealien@
hocam benim sonradan haberim oldu malum okulda bitince köye felan gitmiştim şimdide yaz okulunda olunca şimdi haberim oldu kayıtlarda bitmiş elinizde kalan olursa bir tanesini almaya talibim dağıtımdan sonra kalırsa ala bilirmiyim 1 tane.
-
önü o kadar güzel olmamış sanki ama alıcam.
-
sabırsızlıkla bekliyorum tshirtleri
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------önü o kadar güzel olmamış sanki ama alıcam.
-----------------------------
Ya hoca, lc waikiki tshirt almıyosun, cebit için buluşmalar için böyle bir şey yapılıyo, yani kapkara bi tshirt olsaydı üstünde sadece tbt yazsaydı yine alacaktık.. Ben tasarımı bile kayıt yaptıktan sonra gördüm, amaç tshirt giymekten çok, yapılan bi işe destek olmak, bunun yanında tabi cebitlerde falan giyilir, isteyen dışarıda da paşa paşa giyer.. -
Ben yatırdığım sırada en altta HolyOne Tshirt ücreti yazıyordu onu yazdım. Bir sorun olur mu?