Tshirt - 2008 | Tshirt Almak İçin Son Gün!!! [Kayıtlar Bitmiştir]
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------rene abü bişi sorucam ben parayı ist yatırcam ama tişörtlerin gönderildiği zaman ist/ olmıcam acaba adres değişikliği yapsak gittimiz adrese gelirmi?
-----------------------------Farketmez adrese kargolanacak adresi yaz hocam...
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------oh bea siparişi verdim paramıda yarın yatırıcam allahın izniyle :) yalnız burdan bişi sormak istiyorum cebite bende gelmek istiorum ama yaş sınırlaması var galiba neden
-----------------------------Abi cebit için yaş sınırı varmı :|
Cevap : Var Minimum 16
-
Valla saolsun bi arkadaşımdan borç aldım..Gittim hemen yatırdım paramıda girdim bilgileri beklemedeyim :)
-
Hocalar ptt den yatırma olayını anlamadım tam olarak yatıran varsa; Aşamalı olarak ayrıntılı bi anlatabilirmisiniz.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar ptt den yatırma olayını anlamadım tam olarak yatıran varsa; Aşamalı olarak ayrıntılı bi anlatabilirmisiniz.
-----------------------------
Abi ptt ye gidiosn resimde görülen formdan istiosn lauk görevliden ya da oralarda bi yerlerde oluor form
Bu şekil dolduruosn http://www.tahribat.com/misc/tshirt/2008havale.jpg bu kadar basüt :F -
İnteraktif hesabı olupda para gönderemeyen arkadaşlara yardımcı olabilirim !! pm atsınlar
havale, Eft
-
İsim kısmına nickimizimi yazcaz ismimizimi parantez halinde nickte yazcakmıyız altına.Rene hocam nick yazın falan diyodu.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------İsim kısmına nickimizimi yazcaz ismimizimi parantez halinde nickte yazcakmıyız altına.Rene hocam nick yazın falan diyodu.
-----------------------------
Abi gönderici adına soyadına ADINI VE SOYADINI yazacaksın sadece altta not bölümüne ise NİCKİNİ yazacaksın :| -
ptt kağıdına neden nickimizi yazıoz hocam anlamadım yoksa Tshirt üstünde nickimiz çıkıcakmı?
-
Hayır bizi bulması daha kolay olurmuş.Nicki yazınca.Yani kim olduğumuzu öğrenmesi ve siteden bulması daha kolay olurmuş.