Tsk Terorist Eğitiyor Beyler
-
Şaka gibi lan
http://www.mynet.com/haber/dunya/turk-askerinin-pesmergeyi-egittigi-kamptan-ilk-goruntuler-1568610-1 -
İçler acısı bir durum,
-
Başlıklarda : ) kullanmak konunun silinme sebebidir .
:) -
Ülke kevgir gibi oldu amk aga böyle aptalca bi yönetim şekli olamaz,
adamlara bişey söylüyosun saçma sapan cevaplar veriyolar. TÜRKİYE CUMHURİYETİ hiç bir döneminde böyle aciziyet içine düşmemişti. İtibarını saraylarda arayanlarla onlara destek çıkıp oyveren şerefini kaybetmiş insanlar. HEPİNİZ ORADAYDINIZ BE HEPİNİZ. -
HoLyCat bunu yazdı
Başlıklarda : ) kullanmak konunun silinme sebebidir .
:)sildim holy
-
Bence konuyu gizli yorumlar sıkıntı çıkarabilir
-
Bende aksam haberlerde gordum ilk basta idrak edemedim la dedim pesmerge dedigi baska bisidir herhalde die inanmaya
Calistim ama bildgn o.c terorist die bldklerimzmis Bide pesmerge bakani varms aq .
bkan diyo ama hic bakanlar kurulnda duymdm elemani .
Kurdiatan kurulduda oranin bakani falan mi .
Ne oluyoruz aq ya dusmanimiza egitim veriyoruz tahmin ettgm kadaryla işid le catismlari icin olablr bu egtm ama isid bitince
Bize saldircklarida cok acik . Eger boyleyse biz ulke olarak kendimizi savunack dururmumz yokmu pesmergeyemi kaldik .
Masa gibi kullancz falan demeyn kimin maşa olarak olkullanldgi cok belli .
Yoksa egitilemelerinin baska hic bi mantikli aciklamasi olamaz .
O kadar şehitimizin kemikleri sizliyor allahsiz kitapsizlar sizi.
Ulkenin anasini siktnz lan ölsenizde kurtulsak yemin ediyorum bunlari okudukca aglayasm geliyo bu ulke bu kadar mi
acizlestİ ya . Gorun ulan bunlar aq got killari artik gorun bunlari be yavsak yalaka rantci akpliler.
antivirus tarafından 22/Kas/14 11:13 tarihinde düzenlenmiştir -
yüzde ellinin istediği oluyo işte hiçte umrum değil
-
peşmerge terörist değildir arkadaşım , pkk ile içli dışlı olmuştur zamanında ama şu anda terörist değildir ırakın resmi ordusudur.
-
Arlong bunu yazdı
peşmerge terörist değildir arkadaşım , pkk ile içli dışlı olmuştur zamanında ama şu anda terörist değildir ırakın resmi ordusudur.
+1
ama şunu da unutmamak lazım pkknın anavatanı ıraktır ve barzani beslemektedir pkk yı. -
Tariqat_Sapiii bunu yazdıArlong bunu yazdı
+1
ama şunu da unutmamak lazım pkknın anavatanı ıraktır ve barzani beslemektedir pkk yı.adamlar kendi ırkından sonuçta barzanide kürt pkkda kğrtlerden müteşekkil ancak şu anda barzaninin türkiyeyle çok yüksek ekonomik ilişkisi var. petrolünü satıyoruz ırakın o yüzden eskisi gbi göz göre göre pkk ya yardım falan edemez ortada para var sonuçta.