folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tsk Terorist Eğitiyor Beyler

Tsk Terorist Eğitiyor Beyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

dünyada böyle kendi askerinin taktiğini düşman bir ülke askerine aktaran salak bir ülke bi biz varızdır heralde

umarım türkler uyanır ve bu gidişe dur der

kurtuluş savaşındaki gibi bir patlama olacak sanırım

Bilgiler gökten inme kitaplarla öğrenilmediğine göre birileri öğretiyor öyle değil mi? Zamanında  Türk ordusuna da birileri öğretti, şimdi Türk ordusu da başkalarına öğretiyor. ABD ve İngiltere neredeyse orta doğunun tamamına eğitim verdi vermeye de devam ediyor. Rusya bazı ülkelerin ordularını eğitiyor vs. Kendimizi merkeze koyup her şeyi Türk üzerine yıkmak akıllı bir hareket değil, bilgisizliği ortaya koyar. Eldeki tüm taktikleri verdiklerini, direk db'yi açıp elde edilmiş malumatları, koordinatları paylaştıklarını düşünmüyorsundur diye tahmin ediyorum. 

Peşmergeyi eğitmenin yanı sıra acaba el altından başka hangi faaliyetlerde kullanılmak üzere eleman eğittik kim bilir. Sizin bayıla bayıla, salya saça saça baktığınız ülkeler sizin ülkenizdeki faaliyetler için kim bilir kimleri eğitti?

IŞİD'i besliyoruz lafı ortaya çıktıktan sonra bu hareket Türkiye'nin kendini aklama hareketi. Birazda zoraki buraya itildi. Yoksa ciddi bir Türkiye karşıtı propaganda yürütülmeye başladı. En cahil adamlardan en eğitimli insanlara kadar özellikle Avrupa'da pek çok insan için Türkiye şu anda IŞİD'in ortağı, her türlü iş birliğinden uzak tutulması gereken bir ülke konumunda.

Maalesef bu duruma düştüğümüz yetmiyormuş gibi basiretsiz muhalefetimiz de hükümeti yıpratmak için bu politikaya gaz döküyor. Şu birkaç yılda kaybedilen itibar bundan belki de birkaç on yıl sonra toparlanamayacak. En çok yakınılması gereken konu bu olmalı. Günümüze odaklanmaktan geleceği kestiremiyoruz. Bugün AKP gitse, X partisi yerine gelse hiçbir şey bir anda sihirli değnek değmiş gibi düzelmeyecek. Yıllar sürecek bir arınma süreci olacak. Suçlunun, hırsızın ve benzerlerinin suçları ispatlandığı halde belki de sağ şekilde cezasını çekemeyecek kadar uzun sürecek işlemler, davalar olacak. Belki IMF'ye borç yüzünden değil ama dış borç yüzünden, yakında patlayacak emlak balonuyla beraber parasal olarakta büyük sıkıntıya gireceğiz. Bence bugünkü Kürt, Alevi, vb. meseleler yerien bunlara odaklanılması lazım. Ama cehaletin hüküm sürdüğü ve her geçen gün haritayı komple ele geçirdiği, sistemlerden ötürü ele daha hızlı geçireceği bir ortamda bunların anlaşılmasını beklemek çok mantıklı değil.

hoca amerikan bakan yardımcısına beni başbakan yapın darbe yaptırmayın diye mektuplar yazan adamın icraatlarını bana savunma istersen

adamlar ağızlarından chpyi düşürmüyor işleri güçleri chp olmuş sanarsın iktidar chp bu işte böyle korkuyorlar muhalefetten ne denirki başka

bu ülke hiçbirzaman düzelmez çünkü insanlarında iş yok

şunu bunu suçlamaya gerek yok deveyi diken insanı siken hesabı açığını bulan malı götürür hesabı

ha bu arada bence herkes amerika savunma bakan yardımcılarına fln mektup yazsın beni başbakan yapın diye bakarsınız sizi seçerler belli mi olur :)

A suçlu C suçsuz, C suçlu A suçsuz demiyorum. Hepsinin hatalı olduğu yerler var. Kimseyi savunduğum yok, savunulacak kimsenin olduğunu da düşünmüyorum. Yazımdan bunu çıkartmana şaşırdım. Söylediğin "insanlarda iş yok düzelmez" kısmına ise tamamen katılıyorum. Medeniyetten bu kadar uzak, bu kadar yoz bir ülkede bulunmak en büyük şanssızlığımız. Daha da kötüsü kendini medeni zanneden, eğitimli zanneden, çok şey bildiğini zanneden alıkların söz sahibi olması. Bu adamlar yönetiyor, eleştiriyor, muhalefet ediyor, atıyor, yargılıyor, cezalandırıyor. Tepemize kadar kişiselliğin içerisinde boğulmuşuz. Kimse kitabı, kuralı uygulamıyor. Kesin diyebileceğimiz bir kanun dahi yok. Bugün duranın yarın değişmeyeceğini, istenen kıvama getirilemeyeceğini düşündüğümüz tek bir mesele yok. Nabız nasılsa ona uygun davranılıyor gerektiğinde nabız da yükseltilip alçaltılıyor ve istenen seviyeye getiriliyor. Bazen köklü ülkelerin geleneklerini ve tutarlılıklarını görünce imreniyorum. Bu ülke güzel bir şekilde kuruldu ama altı boş olduğundan bir türlü kökleri yere sağlam bağlayamadık. Atatürk zihniyetinin Cumhuriyet'in kurulmasından sonra en azından 3-5 yıl daha gitmesi gerekiyordu ki kıvam tutturulsun. Bir anda çok değişiklik yapıldı, insanlar adapte edilemedi, zaten yıllardır yaşanan gelenekleri de üzerlerinden atamadılar sonuç olarak her yıl, her dönem değişimleri yaşandığı, dikiş tutulamayan bir ülke haline geldik. 

zaten görünüşe atatürkün vefatından sonra bu ülke belini doğrultamamış bir türlü hep aynı senaryo işliyor

eh iş olacağına varır emperyalistlerin özala yaptıkları gibi fare zehirler gibi zehirleyiverirler olur biter hocam

sayelerinde bir gurur duyacağımız birşey bırakmadılar ama bir umut işte ha düzelcek ha düzelcek derken daha kötüye gidiyor ülke

napalım herşeye sessiz mi kalalım yazmayalım mı tartışmayalım mı yanlışları

yazılcak çok şey varda millet konuşuyor konuşuyor hiçbirşeyin değiştiği yok hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Irak Kürdistan Federal Devleti'nin Düzenli  Ordusu Peşmerge'dir.

Türkiye bu yapılanmayı ve hükümetini tanıyan ilk devletlerden biridir.

Peşmerge'nin Türkiye'ye Saldırısı olmamış denecek kadar azdır.

Türkiye'nin iş yaptığı ülkeleri filan sayarsak Irak Kürdistan Federal Devleti en başlara oynar.

Aldığı Petrol bir yana oraya gönderdiği Türk Mütehahitlerin haddi hesabı yoktur.

Onlarca ticari anlaşması vardır.

Zaten sözleşmeler gereği varlığını tanımış ve kabul etmiştir.

Yaftalayacağınıza biraz sapla samanı ayırmayı öğrenin.

Unutmayın ki Devlet bireysel düşünmez. Devletin ve toplumun çıkarlarını gözeterek kararlar alır.

Ben devletimize bu konuda destek veriyorum. Gerçekten kokuşmuş zihniyetten kurtulmaya başladığını görebiliyoruz.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

pkk nasıl kuruldu ki zaten ?

hizbullahı kim eğitti ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

ziya gokalp'ın şu dizeleri gelıyor aklıma

Durma, düşman, durma kibrini artır!
    Türklüğün başına hakaret yağdır!
    Uyuyan bir kavme bu zillet azdır
    Vur, eski kölesi utandır onu!
    Bırakma uyusun, uyandır onu!

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şehitler cennetten izliyorlar.

peki ölüm hak mı başyöneticiler ?

ölüm hak

peki azrail hak mı ?

hak.

Allah kimseyi hergün lanetleyenlerden eylemesin.

kaygusuz tarafından 22/Kas/14 22:37 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

bu kadar yüzeysel bir düşnce olamaz arkadaş biraz araştirin peşmergeyi.. 90larda barzaniye  kırmızı pasaport neden verildi ? pkk ile mücadelede ne kadar yardimci oldular ne kadar peşmerge kaybetti? pkk nasıl  türkiyeden toprak kopartmaya çalişiyorsa ayni şekilde kuzey ıraktanda alacak, ıraktanda suriyedende sizce barzani buna razi olurmu ? işte bu yüzdendirki pkklilar barzaniyi sevmez. suriyedeki kürtler ıraktakileri sevmez.

bu hamle son derece stratejiktir  bir adami eğitirseniz ister istemez size bağı olur, şöyle bakin olaya bunca yıldir ırak silahini kullanan ingilizlerin elinden alıp kendimiz kullanacağiz. bu gibi iyi bir gelişmeyi bile saçma sapan ideolojileri sokarak kötülüyorsunuz ya helal olsun.

In every job there is a no
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı

bu kadar yüzeysel bir düşnce olamaz arkadaş biraz araştirin peşmergeyi.. 90larda barzaniye  kırmızı pasaport neden verildi ? pkk ile mücadelede ne kadar yardimci oldular ne kadar peşmerge kaybetti? pkk nasıl  türkiyeden toprak kopartmaya çalişiyorsa ayni şekilde kuzey ıraktanda alacak, ıraktanda suriyedende sizce barzani buna razi olurmu ? işte bu yüzdendirki pkklilar barzaniyi sevmez. suriyedeki kürtler ıraktakileri sevmez.

bu hamle son derece stratejiktir  bir adami eğitirseniz ister istemez size bağı olur, şöyle bakin olaya bunca yıldir ırak silahini kullanan ingilizlerin elinden alıp kendimiz kullanacağiz. bu gibi iyi bir gelişmeyi bile saçma sapan ideolojileri sokarak kötülüyorsunuz ya helal olsun.

Taviz bir fedakârlıktır. Ancak dosta karşı yapılır. Düşmana verilen taviz bir nevi yenik düşmeden başka bir şey değildir.
    Taviz hangi düşmanı isteğinden vazgeçirmiş, hangi taviz veren kazançlı çıkmıştır ? 

Zaman kazanmak üzere geçici bir zaman için verilen taviz, taviz değil, karşı saldırı için bir gerilme ve gerilemeden ibarettir. Böyle bir düşünceyle yapılmayan, karşıdakini durdurmak, daha ileri gitmesini önlemek için verilen taviz yenilmektir. Bunun başka adı yoktur.

Çünkü düşmana taviz verilmez. Düşmana verilen taviz onun cüretini ve iştahını arttırır. Taviz, dostun gönlünü kazanmak için verilir. Düşmanın bir gönlü yoktur ki kazanılsın.

Taviz vermeyi kabul eden, hele bunda devam eden, yenilmeyi kabul etmiş demektir.

Taviz verene başkaları, kavga çıkarmadığı için belki aferin der ama kimse onu şerefli ve haysiyetli saymaz.

Şerefliler taviz vermezler. Şerefin tavizi yoktur.

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı

peşmerge terörist değildir arkadaşım , pkk ile içli dışlı olmuştur zamanında ama şu anda terörist değildir ırakın resmi ordusudur.

+1 

ama şunu da unutmamak lazım pkknın anavatanı ıraktır ve barzani beslemektedir pkk yı.

adamlar kendi ırkından sonuçta barzanide kürt pkkda kğrtlerden müteşekkil ancak şu anda barzaninin türkiyeyle çok yüksek ekonomik ilişkisi var. petrolünü satıyoruz ırakın o yüzden eskisi gbi göz göre göre pkk ya yardım falan edemez ortada para var sonuçta.

Her kürt PKK lı mı ? :(

fena yakaladın bunun cevabını bende merak ettim :)

Madem değiller keanrda kıyıda durupta hangisi kazanırsa ona doğru yönleneyim diye beklemektense, sağda solda Türkler' den önce PKK' ya karşı çıksınlar. Tabii samimi bir şekilde Selahattin Demirtaş usulü timsah gözyaşlarıyla değil. Hem PKK karşıtıdırlar ama fırsatını bulduklarında market yağmalarlar, yarın öbürgün ilk fırsatını yakalayıp boğazımıza çöktüklerinde bu sorduğun sorunun cevabını daha net alırız...

Her Kürt PKK' lı değilse bile potansiyel militandır isteyen kızabilir, benim bunu söyleme hakkım kadar muhatap olanlarında bana düşmanlık hakkı elbette vardır, bunun üzerini her ne kadar örtmeye çalışırsanız çalışın, aksini iddia eden herkes reel bir bakış açısına sahip değildir. Çok küçük istisnalar her şeyde olduğu gibi bu konuda da vardır ve bu istisnalar benim ve benim gibi düşünenlerin genelleme yapmasının önünde engel değildir.

Son olarak ben artık böyle düşünmeye başlamışsam, bundan kesinlikle Kürt arkadaşlarımız sorumludur, hele ki son olaylarda kat be kat gösterdikleri çabalarla, kimse ırkçılıkla filan beni ve benim gibi düşünenleri suçlamasın, ondan önce sol kisvesi altında, halkların kardeşliği altında faşizan ve ırkçı davranan diğer tarafa bir baksın.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı
    logas bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı

peşmerge terörist değildir arkadaşım , pkk ile içli dışlı olmuştur zamanında ama şu anda terörist değildir ırakın resmi ordusudur.

+1 

ama şunu da unutmamak lazım pkknın anavatanı ıraktır ve barzani beslemektedir pkk yı.

adamlar kendi ırkından sonuçta barzanide kürt pkkda kğrtlerden müteşekkil ancak şu anda barzaninin türkiyeyle çok yüksek ekonomik ilişkisi var. petrolünü satıyoruz ırakın o yüzden eskisi gbi göz göre göre pkk ya yardım falan edemez ortada para var sonuçta.

Her kürt PKK lı mı ? :(

fena yakaladın bunun cevabını bende merak ettim :)

Madem değiller keanrda kıyıda durupta hangisi kazanırsa ona doğru yönleneyim diye beklemektense, sağda solda Türkler' den önce PKK' ya karşı çıksınlar. Tabii samimi bir şekilde Selahattin Demirtaş usulü timsah gözyaşlarıyla değil. Hem PKK karşıtıdırlar ama fırsatını bulduklarında market yağmalarlar, yarın öbürgün ilk fırsatını yakalayıp boğazımıza çöktüklerinde bu sorduğun sorunun cevabını daha net alırız...

Her Kürt PKK' lı değilse bile potansiyel militandır isteyen kızabilir, benim bunu söyleme hakkım kadar muhatap olanlarında bana düşmanlık hakkı elbette vardır, bunun üzerini her ne kadar örtmeye çalışırsanız çalışın, aksini iddia eden herkes reel bir bakış açısına sahip değildir. Çok küçük istisnalar her şeyde olduğu gibi bu konuda da vardır ve bu istisnalar benim ve benim gibi düşünenlerin genelleme yapmasının önünde engel değildir.

Son olarak ben artık böyle düşünmeye başlamışsam, bundan kesinlikle Kürt arkadaşlarımız sorumludur, hele ki son olaylarda kat be kat gösterdikleri çabalarla, kimse ırkçılıkla filan beni ve benim gibi düşünenleri suçlamasın, ondan önce sol kisvesi altında, halkların kardeşliği altında faşizan ve ırkçı davranan diğer tarafa bir baksın.

Pes etmiş ve oyunu kabul etmişsin. Acaba o bölgede sen olsaydın, kurulan oyun ömrün boyunca sana gerçek gibi gösterilseydi, evini, köyünü asker kılığında basıp katliamlar yapılsaydı, Türk askeri size bunları yapıyor diye on yıllarca anlatılsaydı etrafında... O zaman nasıl biri olurdun ? Bence yine şimdiki ırkçı söylemlerde bulunurdun. Ama bu sefer diğer safta... Belki de dağa çıkardın ?

Milliyetçilik dediğiniz şey; ırkçılık, kafatascılık değil.. kanla, genle Türk olunmaz.. Bizim milliyetçiliğimiz Atatürk Milliyetçiliğidir hoca. Kan bağıyla değil, vatandaşlık bağıyla bağlı olmak yeterlidir. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Niye şaşırdınız? memleketin çivisi çoktan çıktı beyler

Düşünün ki CHP ile fettullah müttefik oldu, Atatürk orman çiftliğine saray yapıldı, Uzan 1 ayda battı, Bütün okullar default olarak imam hatip oldu, TSK da peşmerge eğitmiş çokmu? hiç şaşırmadım.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 6379 Toplam Mesaj: 53