folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tsk Terorist Eğitiyor Beyler

Tsk Terorist Eğitiyor Beyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

30.000 şehit niye verdik. böyle olacaksa niye ocaklara ateşler düştü

kafamda deli sorular

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı

peşmerge terörist değildir arkadaşım , pkk ile içli dışlı olmuştur zamanında ama şu anda terörist değildir ırakın resmi ordusudur.

+1 

ama şunu da unutmamak lazım pkknın anavatanı ıraktır ve barzani beslemektedir pkk yı.

adamlar kendi ırkından sonuçta barzanide kürt pkkda kğrtlerden müteşekkil ancak şu anda barzaninin türkiyeyle çok yüksek ekonomik ilişkisi var. petrolünü satıyoruz ırakın o yüzden eskisi gbi göz göre göre pkk ya yardım falan edemez ortada para var sonuçta.

Her kürt PKK lı mı ? :(

mfatihbodur tarafından 22/Kas/14 14:02 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

dünyada böyle kendi askerinin taktiğini düşman bir ülke askerine aktaran salak bir ülke bi biz varızdır heralde

umarım türkler uyanır ve bu gidişe dur der

kurtuluş savaşındaki gibi bir patlama olacak sanırım

Bilgiler gökten inme kitaplarla öğrenilmediğine göre birileri öğretiyor öyle değil mi? Zamanında  Türk ordusuna da birileri öğretti, şimdi Türk ordusu da başkalarına öğretiyor. ABD ve İngiltere neredeyse orta doğunun tamamına eğitim verdi vermeye de devam ediyor. Rusya bazı ülkelerin ordularını eğitiyor vs. Kendimizi merkeze koyup her şeyi Türk üzerine yıkmak akıllı bir hareket değil, bilgisizliği ortaya koyar. Eldeki tüm taktikleri verdiklerini, direk db'yi açıp elde edilmiş malumatları, koordinatları paylaştıklarını düşünmüyorsundur diye tahmin ediyorum. 

Peşmergeyi eğitmenin yanı sıra acaba el altından başka hangi faaliyetlerde kullanılmak üzere eleman eğittik kim bilir. Sizin bayıla bayıla, salya saça saça baktığınız ülkeler sizin ülkenizdeki faaliyetler için kim bilir kimleri eğitti?

IŞİD'i besliyoruz lafı ortaya çıktıktan sonra bu hareket Türkiye'nin kendini aklama hareketi. Birazda zoraki buraya itildi. Yoksa ciddi bir Türkiye karşıtı propaganda yürütülmeye başladı. En cahil adamlardan en eğitimli insanlara kadar özellikle Avrupa'da pek çok insan için Türkiye şu anda IŞİD'in ortağı, her türlü iş birliğinden uzak tutulması gereken bir ülke konumunda.

Maalesef bu duruma düştüğümüz yetmiyormuş gibi basiretsiz muhalefetimiz de hükümeti yıpratmak için bu politikaya gaz döküyor. Şu birkaç yılda kaybedilen itibar bundan belki de birkaç on yıl sonra toparlanamayacak. En çok yakınılması gereken konu bu olmalı. Günümüze odaklanmaktan geleceği kestiremiyoruz. Bugün AKP gitse, X partisi yerine gelse hiçbir şey bir anda sihirli değnek değmiş gibi düzelmeyecek. Yıllar sürecek bir arınma süreci olacak. Suçlunun, hırsızın ve benzerlerinin suçları ispatlandığı halde belki de sağ şekilde cezasını çekemeyecek kadar uzun sürecek işlemler, davalar olacak. Belki IMF'ye borç yüzünden değil ama dış borç yüzünden, yakında patlayacak emlak balonuyla beraber parasal olarakta büyük sıkıntıya gireceğiz. Bence bugünkü Kürt, Alevi, vb. meseleler yerien bunlara odaklanılması lazım. Ama cehaletin hüküm sürdüğü ve her geçen gün haritayı komple ele geçirdiği, sistemlerden ötürü ele daha hızlı geçireceği bir ortamda bunların anlaşılmasını beklemek çok mantıklı değil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Bu yeni olan bisey degil yillardir var. Pesmerge denen orospu cocuklari 90 li yillarda tsk ike birlik oluo pkk karsi savasmistir. Aybi pesmergeler pkk bir olup tsk ya savasmistir. Bu orospu cocuklarinin egitilmesine karsiyiz ama katsi olmak yetmiyo hukumet git deyince gidilyo.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

dünyada böyle kendi askerinin taktiğini düşman bir ülke askerine aktaran salak bir ülke bi biz varızdır heralde

Bilgiler gökten inme kitaplarla öğrenilmediğine göre birileri öğretiyor öyle değil mi? Zamanında  Türk ordusuna da birileri öğretti, şimdi Türk ordusu da başkalarına öğretiyor. ABD ve İngiltere neredeyse orta doğunun tamamına eğitim verdi vermeye de devam ediyor. Rusya bazı ülkelerin ordularını eğitiyor vs. Kendimizi merkeze koyup her şeyi Türk üzerine yıkmak akıllı bir hareket değil, bilgisizliği ortaya koyar. Eldeki tüm taktikleri verdiklerini, direk db'yi açıp elde edilmiş malumatları, koordinatları paylaştıklarını düşünmüyorsundur diye tahmin ediyorum. 

Peşmergeyi eğitmenin yanı sıra acaba el altından başka hangi faaliyetlerde kullanılmak üzere eleman eğittik kim bilir. Sizin bayıla bayıla, salya saça saça baktığınız ülkeler sizin ülkenizdeki faaliyetler için kim bilir kimleri eğitti?

IŞİD'i besliyoruz lafı ortaya çıktıktan sonra bu hareket Türkiye'nin kendini aklama hareketi. Birazda zoraki buraya itildi. Yoksa ciddi bir Türkiye karşıtı propaganda yürütülmeye başladı. En cahil adamlardan en eğitimli insanlara kadar özellikle Avrupa'da pek çok insan için Türkiye şu anda IŞİD'in ortağı, her türlü iş birliğinden uzak tutulması gereken bir ülke konumunda.

Maalesef bu duruma düştüğümüz yetmiyormuş gibi basiretsiz muhalefetimiz de hükümeti yıpratmak için bu politikaya gaz döküyor. Şu birkaç yılda kaybedilen itibar bundan belki de birkaç on yıl sonra toparlanamayacak. En çok yakınılması gereken konu bu olmalı. Günümüze odaklanmaktan geleceği kestiremiyoruz. Bugün AKP gitse, X partisi yerine gelse hiçbir şey bir anda sihirli değnek değmiş gibi düzelmeyecek. Yıllar sürecek bir arınma süreci olacak. Suçlunun, hırsızın ve benzerlerinin suçları ispatlandığı halde belki de sağ şekilde cezasını çekemeyecek kadar uzun sürecek işlemler, davalar olacak. Belki IMF'ye borç yüzünden değil ama dış borç yüzünden, yakında patlayacak emlak balonuyla beraber parasal olarakta büyük sıkıntıya gireceğiz. Bence bugünkü Kürt, Alevi, vb. meseleler yerien bunlara odaklanılması lazım. Ama cehaletin hüküm sürdüğü ve her geçen gün haritayı komple ele geçirdiği, sistemlerden ötürü ele daha hızlı geçireceği bir ortamda bunların anlaşılmasını beklemek çok mantıklı değil.

hoca amerikan bakan yardımcısına beni başbakan yapın darbe yaptırmayın diye mektuplar yazan adamın icraatlarını bana savunma istersen

adamlar ağızlarından chpyi düşürmüyor işleri güçleri chp olmuş sanarsın iktidar chp bu işte böyle korkuyorlar muhalefetten ne denirki başka

bu ülke hiçbirzaman düzelmez çünkü insanlarında iş yok

şunu bunu suçlamaya gerek yok deveyi diken insanı siken hesabı açığını bulan malı götürür hesabı

ha bu arada bence herkes amerika savunma bakan yardımcılarına fln mektup yazsın beni başbakan yapın diye bakarsınız sizi seçerler belli mi olur :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

isin kotu yani insanin bilip bilmeden konusmaktir.Orada pesmergelere ogretilenler sadece temel egitimler. Pusulanin milyem cit ayari haritanin okunmasi pusu silahlarin etkili kullanim sirasi vs bunlarin hicbiri ogretilmez.

Tekrar ederek diyorum sadece temel egitimler verilnektedir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

isin kotu yani insanin bilip bilmeden konusmaktir.Orada pesmergelere ogretilenler sadece temel egitimler. Pusulanin milyem cit ayari haritanin okunmasi pusu silahlarin etkili kullanim sirasi vs bunlarin hicbiri ogretilmez.

Tekrar ederek diyorum sadece temel egitimler verilnektedir.

peki mr bilirkişi türk askerinin orda işi ne türkiyenin bir çıkarı var mı neye alet olduğundan haberi var mı sen bu çapulcuların nasıl eğitildiğine şahit oldun mu birebir

açıkla bunu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Başbakanınızın peşmergenin lideri barzaniyle yaptığı onca ekonmik ilişki ve görüşmeleri görmüyorsunuz da onun ordusuna verilen eğitimi mi görüyorsunuz 

Ne yazık ki arlongun da dediği gibi peşmerge artık ırak'ın resmi ordusudur onları dünya tanıyor 

bir çok devletler arası askeri eğitimler verilmektedir örneğin askerliğini izmir yenifoçada komando olarak yapanlar bilirler 

dünyanın bir çok ordusundan askeri birlikler gelir bizlerden eğitim alırlar keza bizlerde örneğin bir çok general ingiliz kraliyet ordusunda savaş ve tatktik eğitimi almıştır Nato subayı olarak eğitimler alınmaktadır yurtdışında vs 

hee ben yanlış buluyorum orada kurulacak bir kürdistana profesyonel bir terörist orduya zemin hazırlanacak amaçlanan kururlacak bir kürdistana öncülük edilmektedir bu ordu günü gelicek bize saldıracaktır 

çünkü kürdistan denilen siktiğimin ülkesinin sınırları belidir 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı

peşmerge terörist değildir arkadaşım , pkk ile içli dışlı olmuştur zamanında ama şu anda terörist değildir ırakın resmi ordusudur.

+1 

ama şunu da unutmamak lazım pkknın anavatanı ıraktır ve barzani beslemektedir pkk yı.

adamlar kendi ırkından sonuçta barzanide kürt pkkda kğrtlerden müteşekkil ancak şu anda barzaninin türkiyeyle çok yüksek ekonomik ilişkisi var. petrolünü satıyoruz ırakın o yüzden eskisi gbi göz göre göre pkk ya yardım falan edemez ortada para var sonuçta.

Her kürt PKK lı mı ? :(

fena yakaladın bunun cevabını bende merak ettim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bunların tabanında milliyetçilik, vatanseverlik, şeref var mı ki tavanında olsun

http://mwebtv.hurriyet.com.tr/haber/barzani-ye-turkiye-seninle-gurur-duyuyor-slogani_68301

Toplam Hit: 6385 Toplam Mesaj: 53