TTNET Başvuru Saçmalıgı
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
http://www.tahribat.com/forum/turknet-kullanicilari-bakabilir-mi-224498/4#msg2801427
kulübe hoş geldin..
bu port yok saçmalığını ben de anlayabilmiş değilim.
İlginç bir olay ya kocaman semtde port yok nabıcak bu insanlar anlamadım. Allahsızlar dünya para aldıkları yetmiyor hizmetde vermiorlar.
-
angelofhope bunu yazdı
Hackle hocam bi wifi agini keyfine bak.
1 sene baskasindan kullandim ben oyle.
Wifislax e bakabilirsin. Icinde wifi hacking toollarini bulunduran bir linux distrosudur kendisi...
Hocam dumper aynı işi görüyor sanırım....Wifislax kullanmadım ama mac adreslerinden wps pin numarası yöntemi ile kırıyor bu programda. ve bazı modemlerin mac ile wps pin uymuyor malesef.... Bu arada başka yöntem bilen varsa paylaşabilir :)
-
Arkadaşlar TTNET de çalışan tanıdıgı olan bu işi beeli bir ücret karşılıgında hızlandırabilecek varsa pm atsın görüşelim :)
-
Port yok sacmaligi Turklere ozgudur.
Bizim tipik lakayt, yilisik, is ahlaki yoksunlugumuzun resmidir.
Bir semte Router cekilirken, "Yav fazla para gitmesin simdilik 12 portluk cekelim, ileride artarsa o zaman 24 port takariz" anlayisindan kaynaklaniyor.
-
sniperscope bunu yazdı
Port yok sacmaligi Turklere ozgudur.
Bizim tipik lakayt, yilisik, is ahlaki yoksunlugumuzun resmidir.
Bir semte Router cekilirken, "Yav fazla para gitmesin simdilik 12 portluk cekelim, ileride artarsa o zaman 24 port takariz" anlayisindan kaynaklaniyor.
Valla hocam çok haklısınız. Böyle salakça olayları ben birtek burda gördüm. Superonline bana taşındıgım yerde fiber yok adsl geçiceksin mecbur dedi ve 8mb 50gb kotalı nete 74 lira fatura çıkardı. Bunun mecburi oldugunu söylediler. 25mb 100gb akk li fiber 65 liraya kullanıyordum.
Bana veremediginiz hizmet yüzünden adsl kullanmak zorundayım ve ben suçluymuşum gibide yarım hizmet verip 10 lira fazla fatura çıkarıyorsunuz bunun neresi iş ahlakına uyuyor. Mantıklı olan veremediginiz hizmet karşılıgında o bölgede verebileceginiz en iyi hizmeti daha uygun fiyata sunmanız degil mi diye sordugumda bu soruya cevaplayamam deyip kapatıyorlar.
Bu ülkede nerdeyse bütün kurumlar ahlaksız ve hırsız.
Port yok die çok şükür kapattırma hakkınız var dediler de şimdide kapattırmaya çalışıyorum.
Absolut tarafından 26/Ara/16 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Parmak izi bırakmadan gece yarısı tümünü imha et, bir kaç kez tekrarla pot sayısı daire sayısı kadar artacaktır.
-
hocam port nerede?
git al levyeyi indir aşağıya vur kır parçala herkesin neti gitsin otur koy çayını keyifle izle
-
Hocam demeyin boyle seyler essegin aklina karpuz kabugu dusurmeyin :) Ben hala isin ahlakli tarafindan yaklasmaya calisiyorum :)
-
Geçici bir çözüm de olsa komşunun netini belli bir ücret karşılığı kullanırsın hocam. Türkiye'de elin mahkum bir şekilde bunlara mecbur kalıyorsun. Onlar da bunu bildiği için istedikleri gibi at koşturuyorlar...
-
Adamlar altyapısını kullanan firmalara port vermiyor hocam. Gerisini var sen düşün;
Ben kendi semtimde pingden dolayı port değiştirme talebinde bulunmuştum. Adam telefonda 2 dakika değiştirmişti. Tabii oturduğum semt yazlık olduğundan boş beleş port çoktur. Kalabalık yerlerde sıkıntı olabilir.
coLin tarafından 26/Ara/16 17:55 tarihinde düzenlenmiştir