folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TTNET Başvuru Saçmalıgı

TTNET Başvuru Saçmalıgı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Bütün komşuları gezdim kimse vermedi. Bahsi geçen program 20 tane wifi dan hiç birini kıramadı :) bakalım nabıcaz

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

İnananamıyorum ttnette epey bi düzelme var ozaman. Yanlış okumadım dimi. Port yok deyip abone yapmadılar aboneliği sonlandır dediler. Şaka gibi bunu yapabildilerse ya kafalarına taş düşmüş yada yılın son kıyağını sana yapmışlar.

Hocam manyadınmı sen normalde ttnet seni abone yapardı bide modem ve kurulum ücreti kitlerdi, sora internet niye yok dediğinde port yok aboneliği iptal ettir 500 lira cayma bedelinide ödemek zordundasın derlerdi modemi ne yapacam dediğinde biz teslim almayız derlerdi. Açtıgın konuda bunlar yazmıyor çok şanslı adamsın vesselam.

dalga geçmiyorum, ciddiyim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

İnananamıyorum ttnette epey bi düzelme var ozaman. Yanlış okumadım dimi. Port yok deyip abone yapmadılar aboneliği sonlandır dediler. Şaka gibi bunu yapabildilerse ya kafalarına taş düşmüş yada yılın son kıyağını sana yapmışlar.

Hocam manyadınmı sen normalde ttnet seni abone yapardı bide modem ve kurulum ücreti kitlerdi, sora internet niye yok dediğinde port yok aboneliği iptal ettir 500 lira cayma bedelinide ödemek zordundasın derlerdi modemi ne yapacam dediğinde biz teslim almayız derlerdi. Açtıgın konuda bunlar yazmıyor çok şanslı adamsın vesselam.

dalga geçmiyorum, ciddiyim

Hocam Superonline kullaniyorum elemanlar port yok die altyapi gozukmuyor diyorlar ve uyeligini iptal et diyolar. ttnet basvuruda kabul etmedi sadece port hakkindaki basvurumu adilar okadar.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bu dolu portlar nerede, gidip sökmek lazım onları.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Bi bilsem :) 

Arkadaslar wifi kirmak icin herturlu yardima acigim onceki sayfalarda bahsi gecne program ile hic birsey kiramadim :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Arkadaslar wifi kirmak icin herturlu yardima acigim onceki sayfalarda bahsi gecne program ile hic birsey kiramadim :D

Kali 2.0 ile dene

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Kali 2.0 ile dene

Ara;tiriyim bakim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Selam millet uzun ugraslar sonucu net baglandi 24mb bomba gibi geliyor. 

Sonunda bu beladan kurtuldum.

Absolut tarafından 16/Oca/17 22:00 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3354 Toplam Mesaj: 29
ttnet allahın belaları