TTNET Başvuru Saçmalıgı
-
Bütün komşuları gezdim kimse vermedi. Bahsi geçen program 20 tane wifi dan hiç birini kıramadı :) bakalım nabıcaz
-
İnananamıyorum ttnette epey bi düzelme var ozaman. Yanlış okumadım dimi. Port yok deyip abone yapmadılar aboneliği sonlandır dediler. Şaka gibi bunu yapabildilerse ya kafalarına taş düşmüş yada yılın son kıyağını sana yapmışlar.
Hocam manyadınmı sen normalde ttnet seni abone yapardı bide modem ve kurulum ücreti kitlerdi, sora internet niye yok dediğinde port yok aboneliği iptal ettir 500 lira cayma bedelinide ödemek zordundasın derlerdi modemi ne yapacam dediğinde biz teslim almayız derlerdi. Açtıgın konuda bunlar yazmıyor çok şanslı adamsın vesselam.
dalga geçmiyorum, ciddiyim
-
siyahbereli bunu yazdı
İnananamıyorum ttnette epey bi düzelme var ozaman. Yanlış okumadım dimi. Port yok deyip abone yapmadılar aboneliği sonlandır dediler. Şaka gibi bunu yapabildilerse ya kafalarına taş düşmüş yada yılın son kıyağını sana yapmışlar.
Hocam manyadınmı sen normalde ttnet seni abone yapardı bide modem ve kurulum ücreti kitlerdi, sora internet niye yok dediğinde port yok aboneliği iptal ettir 500 lira cayma bedelinide ödemek zordundasın derlerdi modemi ne yapacam dediğinde biz teslim almayız derlerdi. Açtıgın konuda bunlar yazmıyor çok şanslı adamsın vesselam.
dalga geçmiyorum, ciddiyim
Hocam Superonline kullaniyorum elemanlar port yok die altyapi gozukmuyor diyorlar ve uyeligini iptal et diyolar. ttnet basvuruda kabul etmedi sadece port hakkindaki basvurumu adilar okadar.
-
bu dolu portlar nerede, gidip sökmek lazım onları.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Bi bilsem :)
Arkadaslar wifi kirmak icin herturlu yardima acigim onceki sayfalarda bahsi gecne program ile hic birsey kiramadim :D
-
Absolut bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Arkadaslar wifi kirmak icin herturlu yardima acigim onceki sayfalarda bahsi gecne program ile hic birsey kiramadim :D
Kali 2.0 ile dene
-
LynXMaSTeR bunu yazdıAbsolut bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Kali 2.0 ile dene
Ara;tiriyim bakim
-
Selam millet uzun ugraslar sonucu net baglandi 24mb bomba gibi geliyor.
Sonunda bu beladan kurtuldum.
Absolut tarafından 16/Oca/17 22:00 tarihinde düzenlenmiştir