Ttnet Hipernet Hat Desteklememesi
-
bir haftadır deli ettiler hat destekliyor dediler başvurdum bağlandı 1 haftada aktivasyonu yapıldı dün hat açıldı hatta 25 mbit hızı gördüm 15-20 dakika bu hızda sorunsuz kullandım interneti daha sonra bağlantı koptu. ilk başlarda dsl ışığı sürekli yanıp sönüyodu daha sonra dsl ışığı sabitlendi internet ışığıda kırmızı olarak sabitlendi. ip alınamıyor isp zaman aşımı diyor modem panelinde. bugün teknik incelemeler sonucu hattın desteklenmediği söylendi. hat desteklemiyor olsa ben 25 mbit hızı görebilirmiydim ? ilk başta destekledide sonradan mı bozuldu ? bu işlerden anlayan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. ona göre ttnete yüklenicem
-
Ttnet ismini bi yerde gördüğüm an küfür ediyorum insanda alışkanlık yarattı ya sigara içmek gibi bişe :)
-
Bir de reklam yapıyorlar değil mi hocam, yok dünyayı dört kez dolaşacak kadar fiber alt yapı döşedik diye :P Döşediler de ne oldu, evlere hala eski telefon hatları ile dağıtım yapıyorlar :P
Ben de düşüncelerimi sıralamak isterim, ama bu konuda bir deneyimim olmadığı için ilgili arkadaşları buraya davet ediyorum :P
-
bide hattınız destekliyor sorunsuz diyip tahahhüt imzalatıyolar. şimdi bu sözleşmeyi imzaladık ben sözleşmeye uymazsam cezayı kesiyolar. şu durumdada sözleşmeye onlar uymuyolar ne olucak acaba
-
*ike *ike tahattude uymak zorundalar benim bildiğim. Hat üzerinde çalışma yaparlar heralde.
-
aynısı arkaşımında başına geldi sürekli interneti gidiyormuş kaç kere aramışlar teknik bi hata deyip kapatıyolarmış önerebilecegim bi çözüm yok ama bence bu sorunu yaşayan daha çok kişi var bende baglatıcaktım ama sanırım biraz daha yaygınlaşıp sorunsuz kullanılmaya başlandıgında alıcam
not:şimdi ttnet mesaj atınca aklıma geldi geçenlerde internetim çok yavaşlamıştı kota da yenilenmişti üstelik aramıştım çok yavaş diye adil kullanım kotasını doldurmuşssunuz denildi interneti tek kullanmadıgım için bide çok film izledigim için dogru oldugunu düşündüm ama yinede baktım kotaya daha yakınında bile degildim tekrar aradım güncelleştirmemiz lazım dediler hemen anında düzeldi şuan mesaj attılar 3.48 tl iade ediyolarmış tam emin olmasamda o olaydan olacagını düşünüyorum aramayada gerek duymuyorum sebebi için :)
GUS tarafından 11/Nis/13 15:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Volkan abiye ulaş
-
Cosmic bunu yazdı
bir haftadır deli ettiler hat destekliyor dediler başvurdum bağlandı 1 haftada aktivasyonu yapıldı dün hat açıldı hatta 25 mbit hızı gördüm 15-20 dakika bu hızda sorunsuz kullandım interneti daha sonra bağlantı koptu. ilk başlarda dsl ışığı sürekli yanıp sönüyodu daha sonra dsl ışığı sabitlendi internet ışığıda kırmızı olarak sabitlendi. ip alınamıyor isp zaman aşımı diyor modem panelinde. bugün teknik incelemeler sonucu hattın desteklenmediği söylendi. hat desteklemiyor olsa ben 25 mbit hızı görebilirmiydim ? ilk başta destekledide sonradan mı bozuldu ? bu işlerden anlayan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. ona göre ttnete yüklenicem
Müşteri hizmelerini ara diyicem ama saçma sapan şeyler söylüyorlar geçen aradım sürekli int. gidiyordu ads yuvalarına toz kaçmıştır dediler sustum kapadım...
-
hacked75 bunu yazdı
Müşteri hizmelerini ara diyicem ama saçma sapan şeyler söylüyorlar geçen aradım sürekli int. gidiyordu ads yuvalarına toz kaçmıştır dediler sustum kapadım...
hiç aramaz olurmuyum 15-20 sefer aradım hep ezbere konuşuyolar. biri modem ayarları yapılmamıştır diyo biri hat desteklemiyo diyo biri modemin wifi şifresini değiştirtiyo deli ediyolar yani. eski hattı allahtan kapattırmamışım onu kullanıyorum şuan 8 mbitti oda 2 mbite düşürmüşler arıyorum santral otomatik yapıyo diyolar adam göndermişler internet explorer soruyo bana linux kullanıyorum diyorum internet explorer olmadan olmaz diyo halbuki o gelmese bile 8 mbite çıkarmışlardı tekrardan
-
internetten baktım altyapı var dediler aradım bizde gözükmüyo dediler çözemedim :S
-
Adana da ki eve şu geçenlerde konusu açılan telefon hattı superoline bağlatacaktım güvenedim yine TTnet'e muhtaç kaldık.
20 bağlatcaktım desteklemiyor dediler 8 bağlattım. Yarın gidip modemi kuracağım bakalım sorun var mı.
TTnet'i aramak değil de direk şubeye giderek birşey yapılamaz mı hocam bu sorununda?