Ttnet Hipernet Hat Desteklememesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Ttnet-Bizi-Aldatiyor-136955/1/aldat%C4%B1yor/

çok çektim ttnetten birgun yüzüm gülmedi 

bir günaydın öpücüğü bile vermedi bana

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

TTnet ADSL den ben de çok çektim yalnız şu anda TTnet Fiber kullanıyorum, gerçek fiber olmasa bile 20 Mbit indirme, 2 Mbit gönderme hızı bana yetiyor. Taahhütname imzaladığım için modem de bedavaya geldi (ki modem de şu ana kadar kullandığım en sorunsuz ve gelişmiş modem) ve aylık 55 lira sabit ücretle bu hizmetten faydalanıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Adana da ki eve şu geçenlerde konusu açılan telefon hattı superoline bağlatacaktım güvenedim yine TTnet'e muhtaç kaldık. 

20 bağlatcaktım desteklemiyor dediler 8 bağlattım. Yarın gidip modemi kuracağım bakalım sorun var mı. 

TTnet'i aramak değil de direk şubeye giderek birşey yapılamaz mı hocam bu sorununda? 

yarın sabah telekom müdürlüğüne gidicem zaten ilk orası bana hattınız destekliyor dedi bakalım bi daha destekliyo desinler

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

Müşteri hizmelerini ara diyicem ama saçma sapan şeyler söylüyorlar geçen aradım sürekli int. gidiyordu ads yuvalarına toz kaçmıştır dediler sustum kapadım...

hiç aramaz olurmuyum 15-20 sefer aradım hep ezbere konuşuyolar. biri modem ayarları yapılmamıştır diyo biri hat desteklemiyo diyo biri modemin wifi şifresini değiştirtiyo deli ediyolar yani. eski hattı allahtan kapattırmamışım onu kullanıyorum şuan 8 mbitti oda 2 mbite düşürmüşler arıyorum santral otomatik yapıyo diyolar adam göndermişler internet explorer soruyo bana linux kullanıyorum diyorum internet explorer olmadan olmaz diyo halbuki o gelmese bile 8 mbite çıkarmışlardı tekrardan

Sorma hocam üzerlerine koyamıyorsun herzaman haklı çıkıyorlar.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

bu gün gittim türk telekom müdürşüğüne hattım 53 mbite kadar destekliyomuş 5 dakika bile sürmeyen bir ayar yapıldı şuan 25mbiti rahatlıkla alıyorum. eğer başına aynı durum gelen olursa gidip test ettirsin hattını

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Adana ya geldim kurdum interneti. Bizim bura hiper filan kaldırmadığı için 8 bağlatmıştık. 3.50 mbps download 0.67 upload veriyor. 8 mbps de alacağım en fazla budur değil mi hocam?

Sorununu halletmen de iyi olmuş bana göre o telefondakilerin çoğu sadece satış işinden anlıyor gerisi her aramada farklı kişiler aynı şeyi söylüyor :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Adana ya geldim kurdum interneti. Bizim bura hiper filan kaldırmadığı için 8 bağlatmıştık. 3.50 mbps download 0.67 upload veriyor. 8 mbps de alacağım en fazla budur değil mi hocam?

Sorununu halletmen de iyi olmuş bana göre o telefondakilerin çoğu sadece satış işinden anlıyor gerisi her aramada farklı kişiler aynı şeyi söylüyor :D 

düşük belki adil kullanım kotasını geçmişsindir ondan düşmüştür. modem paneline girip orda gözüken değerleri söylermisin

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

düşük belki adil kullanım kotasını geçmişsindir ondan düşmüştür. modem paneline girip orda gözüken değerleri söylermisin

Kote geçmesi imkansız daha dün bağlandı yarım saat önce de kurdum hocam :) 

Panele girdim şu anda hangi değerler hocam kusurabakma... Bunlar mı:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Kote geçmesi imkansız daha dün bağlandı yarım saat önce de kurdum hocam :) 

Panele girdim şu anda hangi değerler hocam kusurabakma... Bunlar mı:

pm atıyorum

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

bir haftadır deli ettiler hat destekliyor dediler başvurdum bağlandı 1 haftada aktivasyonu yapıldı  dün hat açıldı hatta 25 mbit hızı gördüm 15-20 dakika bu hızda sorunsuz kullandım interneti daha sonra bağlantı koptu. ilk başlarda dsl ışığı sürekli yanıp sönüyodu daha sonra dsl ışığı sabitlendi internet ışığıda kırmızı olarak sabitlendi. ip alınamıyor isp zaman aşımı diyor modem panelinde. bugün teknik incelemeler sonucu hattın desteklenmediği söylendi. hat desteklemiyor olsa ben 25 mbit hızı görebilirmiydim ? ilk başta destekledide sonradan mı bozuldu ? bu işlerden anlayan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. ona göre ttnete yüklenicem

hat desteklemiyordur doğrudur olabilir hocam zaten ondan dolayı hattın düşüyordur portunu biraz kısarlarsa düzelir ama buda çözüm olmaz sana sonuçta taahütle almışsınız ve ortada bir verilmesi gereken hizmet var, söyle altyapını düzeltsinler hocam yada de mahkemeye başvuracağım de ve tüketici haklarına başvur sözleşme ile.

Maresca tarafından 12/Nis/13 15:49 tarihinde düzenlenmiştir

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 4303 Toplam Mesaj: 23