Ttnet Hipernet Hat Desteklememesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    gamesbug bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı

bir haftadır deli ettiler hat destekliyor dediler başvurdum bağlandı 1 haftada aktivasyonu yapıldı  dün hat açıldı hatta 25 mbit hızı gördüm 15-20 dakika bu hızda sorunsuz kullandım interneti daha sonra bağlantı koptu. ilk başlarda dsl ışığı sürekli yanıp sönüyodu daha sonra dsl ışığı sabitlendi internet ışığıda kırmızı olarak sabitlendi. ip alınamıyor isp zaman aşımı diyor modem panelinde. bugün teknik incelemeler sonucu hattın desteklenmediği söylendi. hat desteklemiyor olsa ben 25 mbit hızı görebilirmiydim ? ilk başta destekledide sonradan mı bozuldu ? bu işlerden anlayan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. ona göre ttnete yüklenicem

hat desteklemiyordur doğrudur olabilir hocam zaten ondan dolayı hattın düşüyordur portunu biraz kısarlarsa düzelir ama buda çözüm olmaz sana sonuçta taahütle almışsınız ve ortada bir verilmesi gereken hizmet var, söyle altyapını düzeltsinler hocam yada de mahkemeye başvuracağım de ve tüketici haklarına başvur sözleşme ile.

ufacık bi ayar yaptılar verdiler 25 mbit hızı. hattım 53 mbit destekliyomuş

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Adana ya geldim kurdum interneti. Bizim bura hiper filan kaldırmadığı için 8 bağlatmıştık. 3.50 mbps download 0.67 upload veriyor. 8 mbps de alacağım en fazla budur değil mi hocam?

Sorununu halletmen de iyi olmuş bana göre o telefondakilerin çoğu sadece satış işinden anlıyor gerisi her aramada farklı kişiler aynı şeyi söylüyor :D 

düşük belki adil kullanım kotasını geçmişsindir ondan düşmüştür. modem paneline girip orda gözüken değerleri söylermisin

Kote geçmesi imkansız daha dün bağlandı yarım saat önce de kurdum hocam :) 

Panele girdim şu anda hangi değerler hocam kusurabakma... Bunlar mı:

pm atıyorum

Sağol hocam ilgin için. 

Oldu şimdi. Daha da yükseltmeleri gerek mi?

Toplam Hit: 4302 Toplam Mesaj: 23