folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Mi Superonline Mı ?

Ttnet Mi Superonline Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Dalga geçmeyin lan çömezmiş zaten bi hevesle üye olmuş siteye işte :) 

Sen superonline alkardeşim. Ama önce bi sor soruştur apartmanda fiber var mı, varsa superonline mı ttnet mi hepsini bi yaz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Fiber alacaksan kesinlikle superonline. Ancak Adsl için ttnet al superonline alma. Çünkü Adsl bağlantılarında turktelekomun altyapılarını kullandıkları için çözüm konusunda çok sorun yaşanıyor. Daha doğrusu, superonline işgüzarlık yapıyor ttnet port açmıyor vesaire derken mağdur olan sen oluyorsun.

Ama tabiki fiber altyapıya sahipsen kesinlikle superonline. 

Ankarada 50 mbit Superonline hattım var kesinlikle memnunum tavsiye de ederim.

İstanbulda Superonline 8 mbit Adsl hattım var, alana kadar bir dert çektim, aldıktan sonra da çekmeye devam ediyorum.

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    caner011 bunu yazdı

Fiber alacaksan kesinlikle superonline. Ancak Adsl için ttnet al superonline alma. Çünkü Adsl bağlantılarında turktelekomun altyapılarını kullandıkları için çözüm konusunda çok sorun yaşanıyor. Daha doğrusu, superonline işgüzarlık yapıyor ttnet port açmıyor vesaire derken mağdur olan sen oluyorsun.

Ama tabiki fiber altyapıya sahipsen kesinlikle superonline. 

Ankarada 50 mbit Superonline hattım var kesinlikle memnunum tavsiye de ederim.

İstanbulda Superonline 8 mbit Adsl hattım var, alana kadar bir dert çektim, aldıktan sonra da çekmeye devam ediyorum.

Aynen Fiber süperonline

bakır kablo dsl türktelekom

geçen sene eve alacaktım, süperonline aradım baktılar adreste altyapı yok adsl verek dediler kabul etmedim.  öyle duryor bişey almadım

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

süperonline fiberi 2 yıl içersinde kapattırırsan sana her ay için 20 tl artı bir kesim ücreti kitliyorlar haberin olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

SuperOnline'yi tavsiye ederim. Bireysel paket alma kurumsal paket şeklinde al. 59 değil 39 ödersin. Hem gayet hızlı olur. Geçen şöyle ufak bir pürüz yaşadım onu da anında çözdüler. Ay sonu itibari ile adil kota kullanımı olan 50Gb yi geçersen hızını düşürüyorlar. 8MBit den 3Mbit e düşüyor. Sonra ay başında hız 1Mbit i hiç geçmedi hep yavaş. Aradım müşteri hizmetlerini dediki özür dileriz hemen 8MBit e yükseltiyoruz. Sonra normale döndü.

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Superonline candır. Öneririm 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum.

Çömezlik günlerim geldi aklıma :')

Ekleme : http://www.speedtest.net/my-result/3498051176 bu speedtest buda her ay kullandığım kota : http://prntscr.com/3iu18m bnde akk unuttular galiba :D hiç görmedim hızımın düştüğünü

TheKorsans tarafından 13/May/14 17:00 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Bole soru mu olur haci abi, telekom binasina bile ugrama.

Varsa uydunet altyapisi, yoksa superonline.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Şu superonline bir bana mı yaramadı arkadaş, ttnet'ten superonline'a geçirdik 1 ay internetsiz kaldık bi hattı geçiremediler, şimdi de kopmalar felan var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

superonline kurumsala bakım ucuz oluyor bi vergi levhası olan kaçırmasın

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

______

İmza YOK !!!