Ttnet Mi Superonline Mı ?
-
Superonline sayılı bazı illerde kendi alt yapısı var eğer hizmet alaçağın ilde bunlara dahil ise uyar ama genelde %90 ttnetin alt yapsını
kullanıyor birde fiber hız diyorlar ama apartman girişlerine kadar gelen alt yapı çok az bölgede mevcut..
ttnette her hangi bir sorun olursa hafta içinde en yakın türk telekoma giderek bir yetkili ile yüz yüze görüşebiliyorsun,,ilgileniyorlarda..
-
ttnet ten kurtuldum çok şükür.Superonline kullanıyorum çok memnunum.
Geçen ay başımdan geçen olayıda anlatayım.Verdikleri modemde wireless arızası oldu bende superonline in internet sitesinden sadece şikayette bulundum aramadım hiç müşteri hizmetlerini falan.İki saat sonra beni aradılar dediler ki arıza birimine yönlendirdim en kısa zamanda irtibata geçecez sizinle.Ertesi gün tekrar aradılar modeminiz kargolandı eski modemi iade ederseniz seviniriz dediler.Ondan sonraki gün modem elime geçti Yani 3.gün elime geçti modem .Ayrıca İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirdede değilim.Bu kadar kısa sürede direk değişim yaptılar.Ttnet abonesi olsam kimbilir neler neler olurdu ne kadar uzardı mesele bilemiyorum.
-
netgalaksi bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıReskam bunu yazdı
Numarazını gönderin biz kaç mb alabileceğinizi kontrol edelim. Size bildirelim. İsteyen başka arkadaşlar numaranızı gönderip kaç mb alabileceğinizi ögrebebilirsiniz. Bizim paketlerimizde taahüt ve AKN bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi için netgalaksi.com'a bakabilirsiniz.
02126376555 bakarmisin hocam. Kotasiz tarife lazim.içinde ttnet olan bir hat verirseniz daha hızlı hat kapasite bilgilerinize ulaşabiliriz.Komşu yada yakın bir binadaki telefon no(içinde ttnet olan) internet kapasitesine ulaşmamız için faydalı olabilir.Ayrıca teyid edilmiş olacağından garanti olur.
6370409 -
ustura bunu yazdı
Alfa(8187) + reaver = BeleşNet * connectify dispatch = FiberNet sözleşme yok fatura yok :D
wep mi wpa mı?
-
HoLyCat bunu yazdınetgalaksi bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıReskam bunu yazdı
Numarazını gönderin biz kaç mb alabileceğinizi kontrol edelim. Size bildirelim. İsteyen başka arkadaşlar numaranızı gönderip kaç mb alabileceğinizi ögrebebilirsiniz. Bizim paketlerimizde taahüt ve AKN bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi için netgalaksi.com'a bakabilirsiniz.
02126376555 bakarmisin hocam. Kotasiz tarife lazim.içinde ttnet olan bir hat verirseniz daha hızlı hat kapasite bilgilerinize ulaşabiliriz.Komşu yada yakın bir binadaki telefon no(içinde ttnet olan) internet kapasitesine ulaşmamız için faydalı olabilir.Ayrıca teyid edilmiş olacağından garanti olur.
6370409- Merhaba 12 mbit hız alabilirsiniz santral mesafeniz 16 ve 32 vdsl için uygun ancak Santralde VDSL Hizmeti Var, Fakat Portlar Dolu
-
siyahbereli bunu yazdıustura bunu yazdı
Alfa(8187) + reaver = BeleşNet * connectify dispatch = FiberNet sözleşme yok fatura yok :D
wep mi wpa mı?
"wep mi wpa mı" diye değil de "wep mi wps mi" diye sorman lazım :D
Her ikisi de kırılabiliyor.
-
siyahbereli bunu yazdıustura bunu yazdı
wep mi wpa mı?
hocam Wpa reaver 1.3 ile Wps Açııgından Hazır pinlerle Takır Takır Kırıyorum 2 senedir net parasi odemiyorum 20 ye Yakın Modem Kırdım
connectify dispatch programı sayesinde kırdıgım netleri birleştiriyorum Fiber net oluyor :D
ustura tarafından 14/May/14 23:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam hangisini alırsan al sonuçta hepsi türk telekom üzerinden bağlantıyı sağlıyor. o yüzden bi arıza olma durumunda ttnet lilere öncelik tanıyacaklarını düşünüyorum.
-
hsyN bunu yazdı
hocam ttnetin hangi paketi 52 lira, biz taahütsüz 16mbit sınırsız kullanıyoruz 50 liraya. paketleri iyi incele onlarca seçenekleri var
hangi paket hocam o :D
ben taahütsüz 8mbit e kadar limitsizi 85 liraya kullanıyorum
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam hangisini alırsan al sonuçta hepsi türk telekom üzerinden bağlantıyı sağlıyor. o yüzden bi arıza olma durumunda ttnet lilere öncelik tanıyacaklarını düşünüyorum.
Normal düşünce bu oluyor ancak iş aslında tam tersi şöyle ki; herhangi bir sorun ortaya çıktığı vakit TTnet' in tavrını ve tutumunu hepimiz biliyoruz, şikayet edecek bir maka bile bulamıyorsunuz, sizi müşteri hizmetlerine mahkunm kılıyor ve oradada hiç bir sonuç elde edemeden onlar durumu düzeltmek isteyinceye kadar bekliyorsunuz mecbur.
Ancak ttnet veya telekom kaynaklı bir sorun yaşandığında Superonline' a başvurursanız, Superonlie TTnet ve telekom üzerinde ağır bir baskı kuruyor, sanırım aralarında ki anlaşmalar gereği, normal şartlarda sizin asla ulaşamayacağınız uzman teknisyenler kapınıza kadar gelip tüm düzenlemeleri, gerekirse yedek hatlardan yapıyor..
E mecburrr!
* Bizzat yaşadım, binlerce kişi 5 haftaya yakın internet alamazken, Superonline sayesinde yedek hattan benim netim 4 gün sonra bağlandı...