folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Mi Superonline Mı ?

Ttnet Mi Superonline Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

eğer bulunduğun yerde Süper Online varsa, ttnetin adı bile geçmez.. 

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

superonline

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam hangisini alırsan al sonuçta hepsi türk telekom üzerinden bağlantıyı sağlıyor. o yüzden bi arıza olma durumunda ttnet lilere öncelik tanıyacaklarını düşünüyorum.

Normal düşünce bu oluyor ancak iş aslında tam tersi şöyle ki; herhangi bir sorun ortaya çıktığı vakit TTnet' in tavrını ve tutumunu hepimiz biliyoruz, şikayet edecek bir maka bile bulamıyorsunuz, sizi müşteri hizmetlerine mahkunm kılıyor ve oradada hiç bir sonuç elde edemeden onlar durumu düzeltmek isteyinceye kadar bekliyorsunuz mecbur.

Ancak ttnet veya telekom kaynaklı bir sorun yaşandığında Superonline' a başvurursanız, Superonlie TTnet ve telekom üzerinde ağır bir baskı kuruyor, sanırım aralarında ki anlaşmalar gereği, normal şartlarda sizin asla ulaşamayacağınız uzman teknisyenler kapınıza kadar gelip tüm düzenlemeleri, gerekirse yedek hatlardan yapıyor..

E mecburrr!

* Bizzat yaşadım, binlerce kişi 5 haftaya yakın internet alamazken, Superonline sayesinde yedek hattan benim netim 4 gün sonra bağlandı...

benim karşılaştığım durum da tam tersi oldu, o yüzden öyle yazdım hocam. tabi ki bilemiyorsun başına ne gelebileceğini, herkes kendi tecrübelerine göre yorum yapıyor. sonuçta ikisi de aynı şeyin farklı renkleri işte...

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Ben sınırsıza 45 tl ödüyorum.. 63 Tl öderken aradılar eski müşterimizsiniz isterseniz 1 yıl ayrılmama sözü verin aylık 45 Tl'ye düşürelim dediler onay verdim. 5 aydır 45 tl ödüyorum. Kötünün iyisi ttnet arada saçmalasa da.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

hangisi iyidiri bilmem ama şirket olarak ttnet kadar gıcık bir şirket görmedim.

görmedim diyorum ama görmüşte olabilirm neyse kısaca rezalet şirkettir.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Superonline olmadığından mecburi olarak TTnet kullanıyorum.

Şuanda memnunum. 24 Mbps hız + 75 AKN + Tivibu ( Sinema Paketli ) : 49 ( internet )  + 15 ( tivibu ) TL ödüyorum ben. Ancak şu an bir kampanya var TTnet için

24 Mbps hız + 75 AKN + Tivibu ( Giriş Paketi ) : 49 TL ( Kampanya gereği yalın internet ücreti yok, tivibu ücreti yok )

Ama varsa superonline paketlerine bak öncelik ile TTnet her zaman ikinci plan olsun :) Bir sorun olur 1 haftada gelirler superonline tak gelir. 

Toplam Hit: 5483 Toplam Mesaj: 47