Ttnet Mi Superonline Mı ?
-
eğer bulunduğun yerde Süper Online varsa, ttnetin adı bile geçmez..
-
superonline
-
zeyrekli bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam hangisini alırsan al sonuçta hepsi türk telekom üzerinden bağlantıyı sağlıyor. o yüzden bi arıza olma durumunda ttnet lilere öncelik tanıyacaklarını düşünüyorum.
Normal düşünce bu oluyor ancak iş aslında tam tersi şöyle ki; herhangi bir sorun ortaya çıktığı vakit TTnet' in tavrını ve tutumunu hepimiz biliyoruz, şikayet edecek bir maka bile bulamıyorsunuz, sizi müşteri hizmetlerine mahkunm kılıyor ve oradada hiç bir sonuç elde edemeden onlar durumu düzeltmek isteyinceye kadar bekliyorsunuz mecbur.
Ancak ttnet veya telekom kaynaklı bir sorun yaşandığında Superonline' a başvurursanız, Superonlie TTnet ve telekom üzerinde ağır bir baskı kuruyor, sanırım aralarında ki anlaşmalar gereği, normal şartlarda sizin asla ulaşamayacağınız uzman teknisyenler kapınıza kadar gelip tüm düzenlemeleri, gerekirse yedek hatlardan yapıyor..
E mecburrr!
* Bizzat yaşadım, binlerce kişi 5 haftaya yakın internet alamazken, Superonline sayesinde yedek hattan benim netim 4 gün sonra bağlandı...
benim karşılaştığım durum da tam tersi oldu, o yüzden öyle yazdım hocam. tabi ki bilemiyorsun başına ne gelebileceğini, herkes kendi tecrübelerine göre yorum yapıyor. sonuçta ikisi de aynı şeyin farklı renkleri işte...
-
Ben sınırsıza 45 tl ödüyorum.. 63 Tl öderken aradılar eski müşterimizsiniz isterseniz 1 yıl ayrılmama sözü verin aylık 45 Tl'ye düşürelim dediler onay verdim. 5 aydır 45 tl ödüyorum. Kötünün iyisi ttnet arada saçmalasa da.
-
hangisi iyidiri bilmem ama şirket olarak ttnet kadar gıcık bir şirket görmedim.
görmedim diyorum ama görmüşte olabilirm neyse kısaca rezalet şirkettir.
-
Superonline olmadığından mecburi olarak TTnet kullanıyorum.
Şuanda memnunum. 24 Mbps hız + 75 AKN + Tivibu ( Sinema Paketli ) : 49 ( internet ) + 15 ( tivibu ) TL ödüyorum ben. Ancak şu an bir kampanya var TTnet için
24 Mbps hız + 75 AKN + Tivibu ( Giriş Paketi ) : 49 TL ( Kampanya gereği yalın internet ücreti yok, tivibu ücreti yok )
Ama varsa superonline paketlerine bak öncelik ile TTnet her zaman ikinci plan olsun :) Bir sorun olur 1 haftada gelirler superonline tak gelir.