TTNET Netlimitsiz Kullananlar, Bağlantı Düşmesi Yaşıyorlar Mı?
-
Merhabalar,
1 mbit limitsiz kullanıcısıyım, ayda minimum 30-40 gb download oluyor...
Netlimitsiz 8 mbite geçsem, birçok yerde duyduğum üzere kota aşımında bağlntıyı düşürmüyorlarmış, doğrumudur?
Cok fazla kullanırsam düşürürler mi?
Eğer 8 e geçersem, geri 1 e geçmek için kac ay beklemem lazım?
-
Bir arkadaşım kullanıyor limiti aştığı halde hız düşümü gerçekleşmedi :D bu durumdan baya memnun
-
bende bu forumdan edindiğim bilgilere göre konuşim.
düşmüyormuş çok abartmazsan
-
bende geçicem ama bakalım..
eğer düşmüyorsa geçeyim hemen..
-
neredeyse 1 yıldır netlimitsiz kullanıyorum sunuç=
8 ay hiç hızım düşmedi sürekli 8mbps kullandım aylık 200-300gb download yaptım
son 2 aydır internet hızım 2mbps limitsiz de sabit ne düşüyor ne artıyor. ttnet i aradımda şu kadar download yapmıssınız vs vs diyip geçistiriyorlar.
bende bişi demiyorum çünki
8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 49 TL 2 Mbps / limitsiz
Ayda 63,81 TL Her türlü kâr dayım.. seçimini sen yap o hız düşmesi şans işi kullanan bir çok arkadaşım war daha aylık 100-150gb dan önce hızın düştünü görmedim.
sanırsam hız düşmesi bulunduğunuz yerdeki hattın yoğunluğuna göre düşüyor. 15gb da oto deil
-
müşteri hizmetleriyle görüştüm
8 mbit olan pakette 15 gb download sınırı var
15 gb yi geçince ay sonuna kadar 512 kb kullanıyosun :|
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
müşteri hizmetleriyle görüştüm
8 mbit olan pakette 15 gb download sınırı var
15 gb yi geçince ay sonuna kadar 512 kb kullanıyosun :|
-----------------------------bunu zaten biliyoruzda düşme yaşamayanlar çok galiba
-
8 Mbps'ye kadar / limitsiz kullanıyoruz 80 gbden düşük kullandığımız olmuyo geçen ay rekorumuzu kırdık 105 gb bu ay 17sinde daha 70 i geçti :D arada 2-3 saat çok düşüyo hız sonra yine hızlanıyo
-
PanxeR bunu yazdı:
neredeyse 1 yıldır netlimitsiz kullanıyorum sunuç=
8 ay hiç hızım düşmedi sürekli 8mbps kullandım aylık 200-300gb download yaptım
son 2 aydır internet hızım 2mbps limitsiz de sabit ne düşüyor ne artıyor. ttnet i aradımda şu kadar download yapmıssınız vs vs diyip geçistiriyorlar.
bende bişi demiyorum çünki
8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 49 TL 2 Mbps / limitsiz
Ayda 63,81 TL Her türlü kâr dayım.. seçimini sen yap o hız düşmesi şans işi kullanan bir çok arkadaşım war daha aylık 100-150gb dan önce hızın düştünü görmedim.
sanırsam hız düşmesi bulunduğunuz yerdeki hattın yoğunluğuna göre düşüyor. 15gb da oto deil
-----------------------------aynen bende bu durumdayım 512 ye düşmüo ama bende bazen 2 mbps çakılı kalıorum fakat ttneti arama gereksinimi duymuorum.bazen ay başı arıorum diorum 2 mbps ten yukarı cıkmıo hız diye evet dio hattınızda bir hız kaybı var falan dio ertesi gün bakmışım 8 mbps :D
-
8 Mbit kullanıyorum, hız düşmesi yok ve aylık 28 TL. (TTNET)
-
wking bunu yazdı:
8 Mbit kullanıyorum, hız düşmesi yok ve aylık 28 TL. (TTNET)
-----------------------------sınırlı değilmi o?
28 tl ye nasıl geçecen ki zaten 15 gb yi