TTNET Netlimitsiz Kullananlar, Bağlantı Düşmesi Yaşıyorlar Mı?
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
Bir arkadaşım kullanıyor limiti aştığı halde hız düşümü gerçekleşmedi :D bu durumdan baya memnun
-----------------------------8 mbit kullanıyorum downloadın amk kabaca tabirle hızda bir düşüş yok :D
-
düşmesi gerek :| nite düşmüyo
ben hala 1 mbit kasıyorum
ben 8 mbite geçersem kesin düşer 512 ye
-
mart ayından beri netlimitsiz kullanıyorum. Hızım genelde 500-600 civarında seyretti, ama çok nadir 200 kbit'lere kadar düştü hatlar yoğunken (4-5 saatliğine). Aylık fix 150gb dwnld yapıyorum. Arada bu 250-300 gb ları da görüyo ama nadir. 15gb'lık kota aşımından dolayı hızım hiç düşmedi bu güne kadar.
Zaten netlimitsiz için ödediğimiz paranın hakkı da 8mit limitsizdir arkadaşlar. Daha da düşmesin artık. Bıktım usandım bu ttnet'ten. Kullanmadığım telefona 20tl sabit ücret geliyo her ay. :@
-
Valla arkadaş biriadsl kullanıyorum her ay 40 60 gb arası kota oluyor ama hızım en az 6180 kbps (şimdiye kadar 100 kere test ettim en düşüğü buydu) baya memnunum 8 mbps'e kadar limitsiz ama ayda 54 tl geliyo :D En hızlı download hızını da 880 kbps gördüm
-
Bende geçtim allah ttnetten razı olsun :)
-
ben kullanıyorum çokda memnunum
-
hızınız düşmüyorsa bu bir hatadır düşmesi lazım :|
-
benim 1 mb , 8 mb'ye geçicem fakat şu eve gelen faturanın üzerinde müşteri numarasımı ttnet numarasımı ney bi numara varmış o gerekiyor fatura şuanda bizim eve gelmiyor yani ulaşamam , faturaya bakmadan başka nerden ulaşabilirim o numaraya kota sorgulamaya girincede yazmıyor başka yolu varmı müşteri hizmetlerini aramadan ?
-
bigpower bunu yazdı:
8 Mbps'ye kadar / limitsiz kullanıyoruz 80 gbden düşük kullandığımız olmuyo geçen ay rekorumuzu kırdık 105 gb bu ay 17sinde daha 70 i geçti :D arada 2-3 saat çok düşüyo hız sonra yine hızlanıyo
-----------------------------8 mpbs ile ve 105 gb le rekor kırıyorsan bi de şu resme bak, bende 1 mpbs ile bu kadar indiriyorum :D
http://www.resimupload.com/ds626385326_adsiz.html
-
wking bunu yazdı:
rebellisch55 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
rebellisch55 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
8 Mbit kullanıyorum, hız düşmesi yok ve aylık 28 TL. (TTNET)
-----------------------------sınırlı değilmi o?
28 tl ye nasıl geçecen ki zaten 15 gb yi
-----------------------------Yok sınırlı değil.
-----------------------------tek seçenek kaldı şu an kampanyan var :)
yoksa yeni mi çıktı bu :D
-----------------------------Evet kampanya. NETLİMİTSİZ diye görünüyor ama hem 28 TL hem de hız düşmesi yok.
-----------------------------personel tarifesi