folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Netlimitsiz Paketi (8Mbite Kadar)

Ttnet Netlimitsiz Paketi (8Mbite Kadar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Merhabalar müridler.

şu anda smile adsl den 1 mbit limitsiz internet kullanıyorum, yaklaşık 3 senedir aynı şirketin aynı paketinin abonesiyim ve aylık 45 tl ödüyorum

bu fiyata bu internetin canıma tak etmesinin yanısıra artık 1 mbit hızında internet çok yetersiz kalıyor, 8 mbit kullanan arkadaşlarım çatır çutur indirme yaparken, 8-10 gblık hd filmleri güzel güzel indirirken ben bir youtube videosunu dahi takıla takıla izliyorum (evde 3 bilgisayarın sürekli internet kullandığını da belirteyim)

cs gibi düşük ping gerektiren oyunları oynamak zaten hayal anca gece-sabaha karşı.

Türk telekomun bu 8 mbitlik 15 gb limitli paketini düşünüyorum ama 15 gbdan sonra hızın 512 kbite düşme mevzusu çok fena ben bu hızdaki internetle aylık 50-60 gb download yapıyorum 8 mbit internetle 100lü sayılara çok rahat ulaşacağım kesin

özet geçmek gerekirse şimdi sorum şu, tanıdığım 8mbite kadar 15 gb limitli kullananların hepsi 100lerce gb download yapıyor ama hızlarının hiçbi zaman düşmediğini söylüyorlar

tahribatta bu paketi kullanıp da 15 gb'ı geçiyorum,  hızım düşüyor / düşmüyor diyenleri görmek istiyorum ona göre seçim yapacağım.

şimdiden teşekkürler.

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

la düşmüyo işte la düşmüyo amma konu açtınız mınaoim.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

düşmüyo aga, az öncede bi arkadaş sordu. al çatır çatır kullan, baktın yemedi, beğenmedin tekrardan tarife değiştir.

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------

la düşmüyo işte la düşmüyo amma konu açtınız mınaoim.

-----------------------------

seni kınıyorum hocam :D

türk telekom müşterisi değilim smile kullanıyorum yani ttnete geçmek ve o fiyatta kullanmak için taahhüt falan imzalamak lazım, ttnette olsam bi telefonla değiştiririm tarifeyi denerim bi ay olmadı dönerim geri, ama öyle değil.o yüzden emin olmak istiyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

peki bu pakette hız böyle düşmüyorken 15 gb limitli paketin 2 katı fiyatındaki 8 mbite kadar LİMİTSİZ paketi neden var , millet enayi mi onu alsın

bu bi deneme süreci olabilir mi mesela 4-5 ay sonra 15i geçince hızlar düşmeye başlayacak belki ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

nasıl anlatsam eski bi ttnet abonesi olarak noyle ozetliyeyim ..

ornek modem 7/24 açık sa 15 GB download yaptıysan modem i resetlersen yani ip degisirse %80 512kb baglantın olur ama yok ben bir ay boyunca modem kapatmıcam ip im hep aynı kalıcak full download asılıcam diyorsan geç :) 6 ay 8mbit e kadar 15 Gb kotalı kullandım  deneyim olarak soyluyorum tesekurler.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

abi kural diyor ki 15gb geçince düşer 512kb'ye diye ama ben 2 gündür çektim eve 20gb geçtim

yani anlayacağın şans işi fark ederlerse düşürüyorlar manuel çalışıyor çünkü

sende bokunu çıkarmazsan fark etmezler öyle devam eder

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

La Hocam Akıllı ol Valla bu ttnet seninde aklını alır. Herşey Abone olana  kadar emin ol  2-3 ay senden mutlusu olmaz.

Ama O 2-3 ay geçtikten sonra pata-küte Geçirler adama.Benden sana bir Gardaş Tavsiyesi :D:D.D

Ben bin pişmanım wallahi billahi Lanet gelsin...

Edit : En kısa Zamanda Değiştirecem ttneti

TURKCELL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

hocam ben  10 aydır filan netlimitsiz kullanıyorum. her ay geçti 15gb ı. pre'm olduğunda 300gb a kadar zorladığım oldu.

hız hiç düşmedi. ama 4mbit in üstünüde hiç görmedim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

8 aydır kullanıyorum hiç düşmedi daha.kafama göre indiriyorum kesinlikle geçmelisin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Düşmüyooooor.Düşüyor diyen yalan söylüyor.Düşürdüklerinide zaten 2mbite falan düşürüyorlar :D

Toplam Hit: 4873 Toplam Mesaj: 26