Ttnet Netlimitsiz Paketi (8Mbite Kadar)
-
fazla download yapmıyorum ama ortalam 30-40 gb oluyor benimde düşmüyor :|
-
hocam düşüyor ama modemi resetlersen veya net giderse modem reseti olmaz net gitmezse düşmez bu arada downloadda 8 mbit 100 sayıalr değil bazen 1000 sayıalra ulaşıyor
-
hocam kanırtma boşuna taahhüt bittiyse git ttnet ofisine yada ara sor öğren iş yerim paketi veriolar tekrar bağlamak için sınırsız 8mps düşme telaşın olmasın hemde 53 tl ilk 7 ayda 23 tl yani 7. aydan sonra nerdeyse 1mps sınırsız fiyatına
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Stargazer bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
iyi ki gazınıza gelip de geçmemişim hocam son anda yırttık :)
-----------------------------hacı bende haziranın sonunda geçtim.
kotayı da geçiyorum düşmedi daha hiç :)
-----------------------------sen yenisin galiba :) geçen sene temmuz ayında 1 tb download yapmıştım düşmemişti bu temmuz ağustos düştü :D
-----------------------------ne indirdin nereye indirdin amk :|
-----------------------------bilmiyorum ki 2 tb disk var ayda geçen ay 1,5 tb indirmişim ama ortada veri yok :D
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------knuckleduster bunu yazdı:
la düşmüyo işte la düşmüyo amma konu açtınız mınaoim.
-----------------------------seni kınıyorum hocam :D
türk telekom müşterisi değilim smile kullanıyorum yani ttnete geçmek ve o fiyatta kullanmak için taahhüt falan imzalamak lazım, ttnette olsam bi telefonla değiştiririm tarifeyi denerim bi ay olmadı dönerim geri, ama öyle değil.o yüzden emin olmak istiyorum..
-----------------------------Kampanyasız tarifeden alırsan niye taahhüt olsun ki. alacağın yerle konuş ben indirim kampanyası falan istemiyorum, istediğim zaman iptal edeceğim şekilde abone olmak istiyorum de.