folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Rezilliği, Bulaşmayın Bu Firmaya

TTNET Rezilliği, Bulaşmayın Bu Firmaya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek

arkadaşlar kuzenimle 2 yıl oldu ttnet kullanıyoruz tahahütün dolmasına son 2 ay kaldı.

varan 1--- Berbat ötesi internet sürekli gelip gidiyor, online işlerim oluyor yapamıyorum kopunca sorun yaşıyorum. 30 günün 15 inde kesin bağlantı sorunu yaşıyorum kaç kere gelip baktılar yeni modem, acess point, kablo felan aldım, her şeyi yeniledim hala bu duru geçmedi. 

varan 2--- internet kuzenimin adına biz paket değişikliği ne gittik 10 du hızımız 16 mgbit e çıkardık, bir baktık ki 16 dan eser yokmüşteri temsilcisiyle konuştuk kadın ağzından kaçırdı siizn hattın m aksimum taşıyabileceği hız 10 mgbit, ozamn dedim neden 16 satıyorsunuz bize madem o hızlara ulaşamıyor.... sonuç yok.. diyor ki alt yapının değişmsi laızm değiştirin diorum o zamn orda 7-8 tane abone var hepsi sorun yaşıyor sonuc yok...

varan 3-- adil kullanım kotasından dolayı internet 3mgbit e düşüyor tamam düşssün aradım dedim ki bize 16 mgbit sattınız gelen hız 10 u bile bulmuyor amöa yine de para ödüyoruz size 16 parası bari akk sını aşınca 3 e çekmein 4-5 felan yapın ya da kotayı yukseltın sonuc yok....

varan 4--- servis için gelen adamlar son derece bilgisiz, ilgisiz, adamların tamirden anladığı modeme reset atmak, bir de gelmiş pişkin pişkin yapıyoruz diyor beni kandıracak hiç bir halt yapmadı reset atmaktan başka...

Oturduğum yerde malesef fiber yok, yoksa paraya kıyarım hiç uğraşmam bu rezalet firmayla. Şimdi tahahüdüm dolunca ne kullancam hangi firmaya geçecem bilmiyorum başka markaya geçse bile ttnet alt yapısı kulllanılacak, keşke süperonline olsa. Vınn felan da gelmez bize gecede 10 gb download yaptığım oluyor bazen. Sizin önerebileceğiniz bir firma var mı? Uydunet iyi ve sorunsuz diyorlar ama o da biizm bölgeeye çekmiyor..

Come On Cj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

yapabilecegin hicbirsey yok hocam yasadigin olaylarin aynisi basimdan gecti 20 kere ariza kaydindan sonra adamlar rutine bagladi. 16 yukselttik sonrasinda hat kaldirmiyormus 8max dediler geri cektiler ulan dedim 8 de alamiyorum ki limit asimi olmasada 3 zor goruyorum dedim 50 kere ugrastilar yok 8 bile gelmiyor verdikleri cvp altyapi yetersiz yogunluk var. Degistirin diyorsun onuda yapmiyorlar. Superonline gecersen bir ihtimal biraz daha yuksek alabilirsin mahallede bir abimiz kullaniyor o 6 mb falan goruyor 8mb baglanti ile.

baska internet firmasi olmadigi icinde mecbr ya ttnet ya superonline burasi cozumsuzlukler ulkesi hocam elimizden malesefki hicbirsey gelmiyor.

Uyduneti de aradim adamlar sizin ilcde bile yok altyapimiz dediler. Dedim ulan dunya insan yasiyor nie getirmionuz dedim. 

Adam ustu kapali abi bolgede baska internet firmalari anlasmalari vs vardir izin vermiyorlar sorun cikariyorlar bu isler biraz karisik ha diyince altyapi cekemioruz dediler tamam dedim olayi anladim kolay gelsin dedik kapadik.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

akp rezilliğidir.

telekomu arapa satan pezevenklerin bok yemesidir.

zaten tekel olan reklama ihityacı olmayan telekomdan ballı reklamlar alması karşılığında

her ay hiç kullanmadığımız ev telefonundan aldıkları haraç ücretini fahiş internet fiyatlarını sorgulamayan satılmış medyanın bok yemesidir

buna dur demiyen yargının ibneliğidir

fiber/kablo tv vs altyapı çalışması için kolay kolay izin vermeyen ak belediyecilik eseridir.

niye arap bizi daha iyi siksin diye.

bu arada telekomun altyapı yenileme, yatırım yapma vs gibi derdi olmadığını da belirtmek isterim.

nasıl olsa tatlı tatlı akıyor para düzenleri bozulsun istemiyorlar.

5g zıkkımına geçemeyişimizin en büyük sebebi de bu pezevenklerin para harcamak istemeyişi.

cann tarafından 17/Eyl/15 10:29 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

@cann hoca telekomun özelleşmeden önceki durumunuda biliyoruz. interneti ilk kullananlardanız biz modemi bile ankaradan getirtmiştik ozamanın parası 250 lira verdik şuanki 1000-1500 gibi adsl için sıraya yazıldığımızda 3 ay sonra sıra geldi bize :)

Ziraat bankasınıda özelleştirseler rahatlasam

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

@cann hoca telekomun özelleşmeden önceki durumunuda biliyoruz. interneti ilk kullananlardanız biz modemi bile ankaradan getirtmiştik ozamanın parası 250 lira verdik şuanki 1000-1500 gibi adsl için sıraya yazıldığımızda 3 ay sonra sıra geldi bize :)

adam halinden memnun ne denirki... hoca uyan uyan yıl 2015 5G testleri yapılıyor alooooooooo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

adam halinden memnun ne denirki... hoca uyan uyan yıl 2015 5G testleri yapılıyor alooooooooo

şuanki halimi yazmadımki özelleştirmeyle ilgili yazdım şuan Türk telekom devlettin elinde olsa 5G mi olacaktı Türkiyede? Hiç sanmıyorum

sen 5G diyosun biz daha fiber internet görmedik hoca eve en yüksek 6 geliyo. 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek
    cann bunu yazdı

akp rezilliğidir.

telekomu arapa satan pezevenklerin bok yemesidir.

zaten tekel olan reklama ihityacı olmayan telekomdan ballı reklamlar alması karşılığında

her ay hiç kullanmadığımız ev telefonundan aldıkları haraç ücretini fahiş internet fiyatlarını sorgulamayan satılmış medyanın bok yemesidir

buna dur demiyen yargının ibneliğidir

fiber/kablo tv vs altyapı çalışması için kolay kolay izin vermeyen ak belediyecilik eseridir.

niye arap bizi daha iyi siksin diye.

hala daha inatla bunlara oy veren veren varsa attınığınız her oy götünüze girsin amk.

bu arada telekomun altyapı yenileme, yatırım yapma vs gibi derdi olmadığını da belirtmek isterim.

nasıl olsa tatlı tatlı akıyor para düzenleri bozulsun istemiyorlar.

5g zıkkımına geçemeyişimizin en büyük sebebi de bu pezevenklerin para harcamak istemeyişi.

aynen katılıyorum. Giderek yaşanmaz bir ülke oldu... 

Come On Cj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

şuanki halimi yazmadımki özelleştirmeyle ilgili yazdım şuan Türk telekom devlettin elinde olsa 5G mi olacaktı Türkiyede? Hiç sanmıyorum

sen 5G diyosun biz daha fiber internet görmedik hoca eve en yüksek 6 geliyo. 

onu diyorum bende özelleştirmenin hiç bi faydasını göremedim ben, adil kullanım kotam doldu dün 1 mbit internet verdiler şaka gibi aradım m.hizmetlerini beyfendi akk dolduğu için şikayet kaydı açamıyoruz bidahaki ayı beklemeniz gerekiyor diyorlar :)))) şaka gibi ben 2005te 1 mbitten daha hızlı internet kullanıyordum yıl olmuş 2015 (10 yıl geçmiş) hala aynı terane... 1 gram ilerleme yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

hocam az 146 dan fıstıktan ekolaydan bağlanmadım :) o zamanki teknloji malum...

bir anımı anlatayım; sene 2001 hocam akpsiz güzel yıllar :)

o zamanlar telsim var bende de ilk çıkan renkli ekran motorola c350lerden var telefonu bilgisaraya bağlıyoruz gprs ile bilgisayardan internete giriyoruz.

o zamanlar msn yahoo chat şu bu vs karı kız peşindeyiz tabi :)

muhabet internete geliyor cepten telefonundan bağlantı yaptığımızı duyan yabancılar şaşırıyor amk "woow türkiye ne kadar gelişmiş bir ülke" falan diye :)

hırsız cem uzan bile o yıllarda zamanının çok ötesinde hizmetler veriyordu. evet o da tıpkı birileri gibi  çalıyordu ama çalışıyordu :) 

neyse konuya döneyim :)

hocam daha iyi hizmet verecekse özelleştir, sat bi şey demem. ama satıp denetlememek, götü boklu lübnanının milleti sikmesine göz yummak bu pezevenkli değil de nedir?

adamlar para harcamak istemiyor altyapıyı yenilemiyor fiber işini çok ağırdan alıyor, superonlinea köstek oluyorlar kendi altyapısını oluştrmasınlar diye.

4g ye geçilicek ama altyapı müsait değil bunlar bırakmıyor çünkü mobil veri bağlantı hızı kalitesi artarsa bunlar zarar görecek

cann tarafından 17/Eyl/15 10:31 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Ya şu eskiyi göstererek buna razı olun denmesi ciddi anlamda tuhaf oluyor. Ne demek yani ölüme razı değilsen sıtma edelim seni demekle eşdeğerdir.

Şunu da belirteyim. TTNET'e internetin bedeli 9 TL, satış fiyatı ise 61 TL. Hadi kolay gelsin gençler.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Arap yatırımı olmasaydı şu anki maksimum internet pakedi 3mbit olurdu. 

Kendi tecrübelerimle senin varanlara yanıt vermeye çalışayım.

1. Problem sadece modemde, kabloda v s. değildir. Altyapın problemlidir. Bir arkadaşta istisnasız her gün problem yaşadığımızı internet kısıtlamasına vs. rağmen çok fazla kayıp olduğunu biliyorum. Bu hattan kaynaklı. Özellikle apartman eskiyse böyle oluyor.

2. Teknikerin söylediğine kalsa benim şu anki hattımı 3mbit üstünü kaldırmaması gerekiyor. Bakır kablo var vs. dedi. Ben 8 çıktığından beri sınırlarında 8mbit, son 1 yıldır da sınırlarınd 16mbit kullanıyorum. Onların da işine geliyor kısıtlamak. Ondan yolunu yapıyorlar. Israrla kendi hızında erişim iste. Çok problem yaşarsan zaten ufak ufak kısıtlayarak stabil limit belirlenir.

3. Bunu BTK'ya söylemek lazım. BTK bugün dese ki AKN yok yarın hepsinden kalkmak zorunda. 

4. Çok bilgili adamlarla karşılaştığım oldu. Tamamen şans işi. 

Hocam normal ADSL altyapısında telekom altyapısına muhtaçsın. Süperonline fiber, TTNET Fiber, KabloNET vs. yoksa doping adsl bilmem ne gibi markaların hepsi telekomun virtual hali. 

Toplam Hit: 3758 Toplam Mesaj: 25
internet ttnet rezalet