TTNET Rezilliği, Bulaşmayın Bu Firmaya
-
cann bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
@cann hoca telekomun özelleşmeden önceki durumunuda biliyoruz. interneti ilk kullananlardanız biz modemi bile ankaradan getirtmiştik ozamanın parası 250 lira verdik şuanki 1000-1500 gibi adsl için sıraya yazıldığımızda 3 ay sonra sıra geldi bize :)
Ziraat bankasınıda özelleştirseler rahatlasam
hocam az 146 dan fıstıktan ekolaydan bağlanmadım :) o zaman ki teknloji malum...
bir anımı anlatayım; sene 2001 hocam akpsiz güzel yıllar :)
o zamanlar telsim var bende de ilk çıkan renkli ekran motorola c350lerden var telefonu bilgisaraya bağlıyoruz gprs ile bilgisayardan internete giriyoruz.
o zamanlar msn yahoo chat şu bu vs karı kız peşindeyiz tabi :)
muhabet internete geliyor cepten telefonundan bağlantı yaptığımızı duyan yabancılar şaşırıyor amk "woow türkiye ne kadar gelişmiş bir ülke" falan diye :)
hırsız cem uzan bile o yıllarda zamanının çok ötesinde hizmetler veriyordu. evet o da tıpkı birileri gibi çalıyordu ama çalışıyordu :)
neyse konuya döneyim :)
hocam daha iyi hizmet verecekse özelleştir, sat bi şey demem. ama satıp denetlememek, götü boklu lübnanının milleti sikmesine göz yummak bu pezevenkli değil de nedir?
adamlar para harcamak istemiyor fiber işini çok ağırdan alıyor, superonline köstek oluyorlar kendi altyapısını oluştrmasınlar diye.
4g ye geçilicek ama altyapı müsait değil bunlar bırakmıyor çünkü mobil veri bağlantı hızı kalitesi artarsa bunlar zarar görcek
hoca o yıllarda msnde kamera aç deyince mevcut bulunduğunuz ülke bunu desteklemiyor diyordu hatırlıyormusun 1999 :)
kim ne derse desin Türktelekom şuan devlette olsaydı hala 657 mantığıyla işletilecekti bürokrası çok olacaktı müşteri temsilcisi değil araya dayı sıkacaktın işin görülsün diye
ama ttnet iyi ama kötü orası tartışılır ama devletin elinde kalmasından daha iyi daha iyi firmalar varsa girseydi ihaleye hocalar
benim savunduğum nokta o çıkıp bazıları "telekom özelleşti hizmet kötüleşti" yada devletlete olsaydı daha iyi olurdu tarzı konuşmalara cevabım
Neyse 2026 yılında göreceğiz ne oluyo ne bitiyo
DJ_Alper tarafından 17/Eyl/15 10:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Austen bunu yazdı
Arap yatırımı olmasaydı şu anki maksimum internet pakedi 3mbit olurdu.
Kendi tecrübelerimle senin varanlara yanıt vermeye çalışayım.
1. Problem sadece modemde, kabloda v s. değildir. Altyapın problemlidir. Bir arkadaşta istisnasız her gün problem yaşadığımızı internet kısıtlamasına vs. rağmen çok fazla kayıp olduğunu biliyorum. Bu hattan kaynaklı. Özellikle apartman eskiyse böyle oluyor.
2. Teknikerin söylediğine kalsa benim şu anki hattımı 3mbit üstünü kaldırmaması gerekiyor. Bakır kablo var vs. dedi. Ben 8 çıktığından beri sınırlarında 8mbit, son 1 yıldır da sınırlarınd 16mbit kullanıyorum. Onların da işine geliyor kısıtlamak. Ondan yolunu yapıyorlar. Israrla kendi hızında erişim iste. Çok problem yaşarsan zaten ufak ufak kısıtlayarak stabil limit belirlenir.
3. Bunu BTK'ya söylemek lazım. BTK bugün dese ki AKN yok yarın hepsinden kalkmak zorunda.
4. Çok bilgili adamlarla karşılaştığım oldu. Tamamen şans işi.
Hocam normal ADSL altyapısında telekom altyapısına muhtaçsın. Süperonline fiber, TTNET Fiber, KabloNET vs. yoksa doping adsl bilmem ne gibi markaların hepsi telekomun virtual hali.
Öncelikle şunu söyleyim, özelleştirme kötü bir şey değildir, ekonomiyi canlandırır, o anki ekonominin nakit ihtiyacı karşılanır, exstra gelir sağlanır, özelleştirilen kuruma göre hizmet kalitesi artabilir vs vs ....
Ama ülkede temel iletişimi sağlayan kurumu yabancılara vermek kusurabakmayın mallıktır, aptallıktır, gerizekalılıktır.. Hele de değerinin çok altında verildiyse....
hocam alt yapı sıkıntılı zaten, değiştirmiyorlar da. ama aynı alt yapı da olsa başka bir markaya geçecem belki daha iyi bir kampanya felan yakalarız akk si daha yüksek olan araştırıyoruz Allah kimseyi bu mallara muhtaç etmesin.
-
''modemi resetleyin düzelir'' TTNet
-
stockholm8 bunu yazdıAusten bunu yazdı
1. Problem sadece modemde, kabloda v s. değildir. Altyapın problemlidir. Bir arkadaşta istisnasız her gün problem yaşadığımızı internet kısıtlamasına vs. rağmen çok fazla kayıp olduğunu biliyorum. Bu hattan kaynaklı. Özellikle apartman eskiyse böyle oluyor.
2. Teknikerin söylediğine kalsa benim şu anki hattımı 3mbit üstünü kaldırmaması gerekiyor. Bakır kablo var vs. dedi. Ben 8 çıktığından beri sınırlarında 8mbit, son 1 yıldır da sınırlarınd 16mbit kullanıyorum. Onların da işine geliyor kısıtlamak. Ondan yolunu yapıyorlar. Israrla kendi hızında erişim iste. Çok problem yaşarsan zaten ufak ufak kısıtlayarak stabil limit belirlenir.
3. Bunu BTK'ya söylemek lazım. BTK bugün dese ki AKN yok yarın hepsinden kalkmak zorunda.
Hocam normal ADSL altyapısında telekom altyapısına muhtaçsın. Süperonline fiber, TTNET Fiber, KabloNET vs. yoksa doping adsl bilmem ne gibi markaların hepsi telekomun virtual hali.
Öncelikle şunu söyleyim, özelleştirme kötü bir şey değildir, ekonomiyi canlandırır, o anki ekonominin nakit ihtiyacı karşılanır, exstra gelir sağlanır, özelleştirilen kuruma göre hizmet kalitesi artabilir vs vs ....
Ama ülkede temel iletişimi sağlayan kurumu yabancılara vermek kusurabakmayın mallıktır, aptallıktır, gerizekalılıktır.. Hele de değerinin çok altında verildiyse....
hocam alt yapı sıkıntılı zaten, değiştirmiyorlar da. ama aynı alt yapı da olsa başka bir markaya geçecem belki daha iyi bir kampanya felan yakalarız akk si daha yüksek olan araştırıyoruz Allah kimseyi bu mallara muhtaç etmesin.
yav arkadaşım cahilce konuşma nerde yabancıya verildi
devletin o dönemde yaptığı en iyi şeydir ihale çıkmak batan bankaların paraları nerden ödenecek? ayrıca devlet alt yapıyı yapsın düzenlesin diye verdi kendisinin yapacağı iş değil
amına kodumun ahmet necdet sezeri eceviti mesutu bahçelisi sikmeseydi bu ülkeyi kodumun ihaleside yapılmayacaktı söylettiriyorsunuz beni ekonomik hiç bir önlem alınmadı bankaların durumu - ye giderken ne oluyor denmedi
Devlet o dönemde yapılması gereken şeyi yaptı burda kimse 2002-2008 dönemini eleştiremez 2010 dan sonra sikko tamam eyvallah
vodafone telsimin borçlarını ödedi ihalenin üzerine birde
İhaleye Koç sabancı ortak girdi ama ulaşamadı bunu biliyormusun?
Peki Türk telekomun sadece 21 yıllığına verildiğini biliyomusun?
şu tbt de en sevmediğim şey ne biliyormusun o dönemi bilmeyen olabilir yaşı ufak olabilir ama araştırmadan okumadan bilmeden konuşulması(genel olarak söylüyorum)
vallaha daha yazmayacam sabah sabah baydınız ha
-
alternatifleri olsa itin götüne sokup cikaracam da yok..
-
DJ_Alper bunu yazdıstockholm8 bunu yazdıAusten bunu yazdı
devletin o dönemde yaptığı en iyi şeydir ihale çıkmak batan bankaların paraları nerden ödenecek? ayrıca devlet alt yapıyı yapsın düzenlesin diye verdi kendisinin yapacağı iş değil
amına kodumun ahmet necdet sezeri eceviti mesutu bahçelisi sikmeseydi bu ülkeyi kodumun ihaleside yapılmayacaktı söylettiriyorsunuz beni ekonomik hiç bir önlem alınmadı bankaların durumu - ye giderken ne oluyor denmedi
Devlet o dönemde yapılması gereken şeyi yaptı burda kimse 2002-2008 dönemini eleştiremez 2010 dan sonra sikko tamam eyvallah
şu tbt de en sevmediğim şey ne biliyormusun o dönemi bilmeyen olabilir yaşı ufak olabilir ama araştırmadan okumadan bilmeden konuşulması(genel olarak söylüyorum)
Ahmet Necdet Sezer kadar başınıza taş düşsün ya şu adamı kötülerken insanın yüzü kızarır utanmadan küfür ediyorsun birde yazık
boşa dememişler deveye diken insanı şiken diye sikmedikleri için sevilmezler siksekerdi bugün arkasından götünün kılıyız derlerdi
ecevit enayiymiş bilememiş devlet kurumlarını satarak ülkeyi refaha kavuşturmayı ekonomiyi düzeltmeyi bunları çok akıllıymış Çözümü bulmuşlar.
birileri gibi patronların kıçını yalamadıkları için sıcak para ülkeden çıktı bu hale geldi
Evini arabanı satıp kiraya geçip kalan parayla sefa sürmek gibi bir şey
Memleketi sat ekonomiyi kurtar sizin gibi yandaşlarda şaklaklsın
2001 öncesi Erickson 628 kullanan bu millet bunlar sayesinde 2015 de iPhone 6 kullanıyor hülooooğğğ
-
SeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıstockholm8 bunu yazdıAusten bunu yazdı
Ahmet Necdet Sezer kadar başınıza taş düşsün ya şu adamı kötülerken insanın yüzü kızarır utanmadan küfür ediyorsun birde yazık
boşa dememişler deveye diken insanı şiken diye sikmedikleri için sevilmezler siksekerdi bugün arkasından götünün kılıyız derlerdi
ecevit enayiymiş bilememiş devlet kurumlarını satarak ülkeyi refaha kavuşturmayı ekonomiyi düzeltmeyi bunları çok akıllıymış Çözümü bulmuşlar.
birileri gibi patronların kıçını yalamadıkları için sıcak para ülkeden çıktı bu hale geldi
Evini arabanı satıp kiraya geçip kalan parayla sefa sürmek gibi bir şey
Memleketi sat ekonomiyi kurtar sizin gibi yandaşlarda şaklaklsın
2001 öncesi Erickson 628 kullanan bu millet bunlar sayesinde 2015 de iPhone 6 kullanıyor hülooooğğğ
Necdeti getiren ecevit ecevitin demeçlerini oku necdet hakkında
seni konuyu hep akp ye çekmeye çalışıyosunda 2001 krizi gerçek . Sistematik özelleştirmede ve ekonomik planın altında kimin imzası var? Dervişin yanlış anlaşılmasın kimse sevmezken dervişi ben takdir ediyorum adamı
konumuza geri dönecek olursak Türk Telekom Özelleşmeseydi krizin faturası ödenmez ayrıca bukadar iyi hizmet alamazdın
koç sabancı ortak girdiler ihaleye verselerde en yüksek fiyatı niye vermediler? sonra ihaleden sonra araları açıldı
ayrıca özelleştirme temelli değil 21 yıllığına kiralamadır onuda bilmiyorsanız öğrenin diye yazayım :)
ha birşey daha yazayım 1982 de gsm dünyaya yayılmaya başladığında Türkiyede daha adam akıllı ev telefonu yoktu.. ordan hesaplarsınız
DJ_Alper tarafından 17/Eyl/15 11:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Biz Adnan Menderes Dönemi'ni de biliriz ülkede resmi internet sitesi bile yoktu babalarınıza dedelerinize sorun onlar bilir :)
-
SeRDaR bunu yazdı
Biz Adnan Menderes Dönemi'ni de biliriz ülkede resmi internet sitesi bile yoktu babalarınıza dedelerinize sorun onlar bilir :)
mevzu devletin ihale etmesi :)
-
DJ_Alper bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
mevzu devletin ihale etmesi :)
Biz geçmişide biliriz muhabbetini sen yapmadın mı ona atıfta bulundum
Bir ülkenin iletişim ağı özelleştirilemez üstelik bu bir çözüm değildi tekel bu firma birde
Kaldı ki adamlara 21 yıllığına verilse ne olacak 2-3 senede verilen parayı amorte etmişler
özelleştiğinden bu yana aldığımız hizmet sanki uçuyor da geçmişte böyle değildi Dünya'nın Globalleşme oranına nazaran değişik ne hizmet gördük 8 mbit e kadar ama geneldr 3 - 6 mbit HIZda oda kotaya takılan aylık 70 tl ücretli internet mi ?