folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Rezilliği, Bulaşmayın Bu Firmaya

TTNET Rezilliği, Bulaşmayın Bu Firmaya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keskinlikursat
    keskinlikursat's avatar
    Erkek

öneri :  Eğer evinin çatısı  interneti çok iyi çeken bir tanıdığın arkadşının evini görüyorsa direk olarak arada engel olmadan önerecegim cihaz  20 KM  menzilli.  150 mb anlık data akışı sağlar.

2 adet nanbeam m5 300   alacaksın.   karşılıklı ayarlayacaksın.  İnternetin iyi oldugu yere  vdsl 2 hat çektir  32 mb AKN  olmanyan.   www.fix.net.tr   den  159 TL  AKN siz  32/2  internet alabilirsin.

sonra internet çatır çatır çalışır.  detaı bilgi istersen PM at yardımcı olurum  eger cihaz alırsın ayarlarında.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Biz Adnan Menderes Dönemi'ni de biliriz ülkede resmi internet sitesi bile yoktu babalarınıza dedelerinize sorun onlar bilir :)

mevzu devletin ihale etmesi :) 

Biz geçmişide biliriz muhabbetini sen yapmadın mı ona atıfta bulundum 

Bir ülkenin iletişim ağı özelleştirilemez üstelik bu bir çözüm değildi tekel bu firma birde 

Kaldı ki adamlara 21 yıllığına verilse ne olacak 2-3 senede verilen parayı amorte etmişler 

özelleştiğinden bu yana aldığımız hizmet sanki uçuyor da geçmişte böyle değildi Dünya'nın Globalleşme oranına nazaran değişik ne hizmet gördük 8 mbit e kadar ama geneldr 3 - 6 mbit HIZda oda kotaya takılan aylık 70 tl ücretli internet mi ? 

hoca 2-3 senede çıktıysa sen gireydin ihaleye :) sabancı koç birleşmesi bile yakalayamadı ihalede en yüksek parayı veren alır 

şuanki hizmeti sorgulamıyorum özelleştirme olmasaydı alacağın hizmeti sorguluyorum. 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Konu gündem dışına çıkmış ama, Ecevit hükümeti ve zamanın Cumhurbaşkanını eleştirmeyi bir kez daha düşünmenizi öneririm. Bu ülkeyi maddi zarara asla uğratmayan kişilerden bahsediliyor...

Ecevit hükümet olmadan önce ülkede yaşananlar, Tansu abla ve kocası, Mesut abi, Süleyman amca ve akrabaları... Benim memurum işini blir diyen Özal'ı katmıyorum bile hesaba...

Yapmayın allasen biraz yakın tarih okuyun. 

Kaldı ki akepe iktidar oldu, Ecevit hükümetinin ekonomik politikalarının üzerine bir virgül dahi koymadan uygulayarak başarılı oldu. Bunu kendileri de itiraf ediyorlar...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anasini avradini TTnet in yahu arkadas 18 gun once nakil basvurusu yaptim aradan 18 gun gecti ne tel nede net baglandi. MK ne zaman arasam sorununuzun cozumu ile ugrasiliyor diyorlar. Sonunda Tuketici hakem heyetine basvurdum.

Oruspu cocuklari kullanmadigim internet icin birde 94 lira fatura gondermisler.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 3763 Toplam Mesaj: 25
internet ttnet rezalet