Ttnet Türkiye’Nin İnternet Hızını İkiye Katladığını Duyurdu
-
Çuval dolusu parayı götürürken altyapıya 1 lira bile harcama, altyapı en çok 7-8 Mb desteklesin, sonra çık de ki en düşük bağlantıyı 16 Mb yaptık...
Sana çuval dolusu bir küfür ederim görürsün. 16 değil 160 Mb yapsan ne olacak? Teller hızı desteklemiyor dangalak...
-
Hayrola hangi dagda kurt ölmüş ? Sikmeseler bari :/
-
benim hız 8 di speedtest den 2.05 alıyorum.. allah belanı versin ttnet
-
hız olayını geç zaten de,
şu skype olayı her ne kadar güzele benzese de abazan artışında %500 artış olacak. bkz. omeglede çıt pıt ingilizce bilmelerine rağmen diğer ülkelerden kız düşürmeye çalışıyorlar. direkt olarak sesi translate eden olay olunca baya bir artacak :) -

Nerede lan benim 10Mbit im !
-
akk olduktan sonra bir işe yaramaz
-
Şimdiye heryere fiber çekmeleri lazımdı bi süperonline olamadılar
-
HeYeT bunu yazdı
Şimdiye heryere fiber çekmeleri lazımdı bi süperonline olamadılar
it gibi zarar ediyolar hocam günden güne, kafaları olsa zaten fiberi her yere çekerlerdi müşteri kaptırmamak için superonline a:)
-
MMB bunu yazdı
hız olayını geç zaten de,
şu skype olayı her ne kadar güzele benzese de abazan artışında %500 artış olacak. bkz. omeglede çıt pıt ingilizce bilmelerine rağmen diğer ülkelerden kız düşürmeye çalışıyorlar. direkt olarak sesi translate eden olay olunca baya bir artacak :)O yönünü hiç düşünmemiştim hocam zaten zaten dil bilmeden sınırları zorluyolardı şimdi ne olur allah bilir :D
-
hazır konusu açılmışken yarın ttnet sözleşmem bitiyor superonline yada dsmart düşünüyorum. 12 ay taaddütlü bildiğiniz uygun kampanya var mıdır?