Ttnet Türkiye’Nin İnternet Hızını İkiye Katladığını Duyurdu
-
AKK olduktan sonra bir işe yaramaz demeyin, acil bir dosya indirmeniz gerektiğinde çok işe yarıyor. AKK da biraz arttırılabilirse çok güzel olur bence.
-
.I..
Anladı O..
-
http://www.youtube.com/watch?v=2pgL7E7_EJY
-
Şuan Avrupada Amerikada bizdeki hız ve yok şu adil kullanım kotası olayları falan gülünç derecede.
Bunların yaptığı kavunu vermek değilde koklatıp "bak ama koklatıyoruz gelişme var" falan tarzı.
-
Ben uydunet kullanıyorum. Memnunmuyum ? ttnetten kat ve kat daha iyi olduğunu bildiğim için memnunum. 10 mbit kullanıyorum 12-13 mbitle dosya çekiyorum mesela.
Ama genel olarak bakarsak ülkece internet konusunda felaket durumdayız. ttnet veya uydunet.. Batının karşısında hepsi aynı.
Avrupanın amerikanın kaka diyip çöpe attığı sistemleri kullanıyorlar, utanmadan bir de gazetelere haberlere pişkin pişkin övünüyorlar.
Böyle adamları dövmek istiyorum çok gıcık oluyorum.
DadasAdam tarafından 30/May/14 15:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Yaşaşın Alt yapı Yaşaşın TTnet
-
adeleks bunu yazdı
hazır konusu açılmışken yarın ttnet sözleşmem bitiyor superonline yada dsmart düşünüyorum. 12 ay taaddütlü bildiğiniz uygun kampanya var mıdır?
DSmart müşteri temsilcisine en son sarfettiğim sözler;
"Başka seçenek yok diye yıllarca ttnet kullandım, Allah cezanızı versin diyerek ttneti terkedip dsmart abonesi oldum ama görüyorum ki ttnet sizden 50 kat daha iyiymiş..."
-Sorun olduğunda telefon edersen bil ki en az 20 dakika beklersin cevap versinler diye, (son 3 aramaya cevap verme süreleri; 21,28 ve 29 dakika. BTK'ya bunun çektiğim videosu (süreyi gösteren) ile birlikte başvurdum, yaptıkları ne biliyor musun? Şikayetimi ilgili firmaya iletmişler, firma beni aradı, efendim iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor falan feşmekan.. Ağzıma geleni söyledim, hiçbir bahanenizi kabul etmiyorum, BTK size verebileceği en büyük cezayı verene kadar da şikayete devam edicem dedim, sonrasında ses yok. olay aynen devam...
-mail atarsın, en az 3, en çok 7 gün içinde cevap yazarlar,
-sık sık bağlantı kopmasından şikayet edersin, sana, "hızınızı 2 Mbit sabitleyelim" teklifiyle gelirler...
Bizzat yaşanmış olaylardır. Şimdi istersen git DSmart al, kampanyalara da asla inanma. Hizmet kalitesi boktan olduktan sonra sana 10 liraya internet verse ne olur?
-
yalanlarını sikeyim.
geçende interneti 8 e çıkartırken fazladan 5 lira para istemiştiler.
şimdi 16 diye de 5 lira fazladan istiyorlar.
ve 8 yaptık dedikleri bütün hılzlar hala 3 lerde sürünüyordular.
yalancı doyumsuz kahpe çocukları.
-
anlayamadığım bişi var
nie akk die bir sistem var türkiyede ? olm ne kadar saçma ya.hem çok pahalı hemde akk die bişi var.o ne lan öle.
gerci bize herşey hak.adamlar istedikleri gibi at oynatıolar
-
Ekerci bunu yazdı
anlayamadığım bişi var
nie akk die bir sistem var türkiyede ? olm ne kadar saçma ya.hem çok pahalı hemde akk die bişi var.o ne lan öle.
gerci bize herşey hak.adamlar istedikleri gibi at oynatıolar
hocam altyapı yokda ondan akk var işlerine gelmiyo altyapıyı yenilemek ibneler götlerinden akkyi uydurdular