folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Türkiye’Nin İnternet Hızını İkiye Katladığını Duyurdu

Ttnet Türkiye’Nin İnternet Hızını İkiye Katladığını Duyurdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

AKK olduktan sonra bir işe yaramaz demeyin, acil bir dosya indirmeniz gerektiğinde çok işe yarıyor. AKK da biraz arttırılabilirse çok güzel olur bence.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

.I..

Anladı O..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=2pgL7E7_EJY

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Şuan Avrupada Amerikada bizdeki hız ve yok şu adil kullanım kotası olayları falan gülünç derecede.

Bunların yaptığı kavunu vermek değilde koklatıp "bak ama koklatıyoruz gelişme var" falan tarzı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Ben uydunet kullanıyorum. Memnunmuyum ? ttnetten kat ve kat daha iyi olduğunu bildiğim için memnunum. 10 mbit kullanıyorum 12-13 mbitle dosya çekiyorum mesela.

Ama genel olarak bakarsak ülkece internet konusunda felaket durumdayız. ttnet veya uydunet.. Batının karşısında hepsi aynı.

Avrupanın amerikanın kaka diyip çöpe attığı sistemleri kullanıyorlar, utanmadan bir de gazetelere haberlere pişkin pişkin övünüyorlar. 

Böyle adamları dövmek istiyorum çok gıcık oluyorum.

DadasAdam tarafından 30/May/14 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

Yaşaşın  Alt yapı Yaşaşın TTnet

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

hazır konusu açılmışken yarın ttnet sözleşmem bitiyor superonline yada dsmart düşünüyorum. 12 ay taaddütlü bildiğiniz uygun kampanya var mıdır?

DSmart müşteri temsilcisine en son sarfettiğim sözler;

"Başka seçenek yok diye yıllarca ttnet kullandım, Allah cezanızı versin diyerek ttneti terkedip dsmart abonesi oldum ama görüyorum ki ttnet sizden 50 kat daha iyiymiş..."

-Sorun olduğunda telefon edersen bil ki en az 20 dakika beklersin cevap versinler diye, (son 3 aramaya cevap verme süreleri; 21,28 ve 29 dakika. BTK'ya bunun çektiğim videosu (süreyi gösteren) ile birlikte başvurdum, yaptıkları ne biliyor musun? Şikayetimi ilgili firmaya iletmişler, firma beni aradı, efendim iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor falan feşmekan.. Ağzıma geleni söyledim, hiçbir bahanenizi kabul etmiyorum, BTK size verebileceği en büyük cezayı verene kadar da şikayete devam edicem dedim, sonrasında ses yok. olay aynen devam...

-mail atarsın, en az 3, en çok 7 gün içinde cevap yazarlar,

-sık sık bağlantı kopmasından şikayet edersin, sana, "hızınızı 2 Mbit sabitleyelim" teklifiyle gelirler...

Bizzat yaşanmış olaylardır. Şimdi istersen git DSmart al, kampanyalara da asla inanma. Hizmet kalitesi boktan olduktan sonra sana 10 liraya internet verse ne olur?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yalanlarını sikeyim.

geçende interneti 8 e çıkartırken fazladan 5 lira para istemiştiler.

şimdi 16 diye de 5 lira fazladan istiyorlar.

ve 8 yaptık dedikleri bütün hılzlar hala 3 lerde sürünüyordular.

yalancı doyumsuz kahpe çocukları.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

anlayamadığım bişi var 

nie akk die bir sistem var türkiyede ? olm ne kadar saçma ya.hem çok pahalı hemde akk die bişi var.o ne lan öle.

gerci bize herşey hak.adamlar istedikleri gibi at oynatıolar

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

anlayamadığım bişi var 

nie akk die bir sistem var türkiyede ? olm ne kadar saçma ya.hem çok pahalı hemde akk die bişi var.o ne lan öle.

gerci bize herşey hak.adamlar istedikleri gibi at oynatıolar

hocam altyapı yokda ondan akk var işlerine gelmiyo altyapıyı yenilemek ibneler götlerinden akkyi uydurdular 

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
Toplam Hit: 6751 Toplam Mesaj: 61