Ttnet Türkiye’Nin İnternet Hızını İkiye Katladığını Duyurdu
-
Mustafa bunu yazdı
@Prometheus
Kullandığın aylardaki indirim kadar ceza ödersin.
yeni yasayı anlatıyom 28inde çıktı 2 gün önce.
-
Aradaki farkı ödersiniz. Bir kuruş fazla para verme.Mesela
e taahhütte 50 taahhütsuz 70 lira 5 ay taahhüt ile kullandın. Aradaki fark 20 çarpı 5 ten 100 kağıt son faturaya eklerler.
-
şu anda oyun indiriyorum . hızda bi ilerleme yok .:D
-
http://www.youtube.com/watch?v=ffHLIZh0PHg&feature=youtu.be
Google Fiber Türkiye'ye gelse sikerim ttneti.
-
google fiberin amerikada bile 160lira aylık ücreti var dayı heyecan aramaya gerek yok :D
-
Aynı bokun teranesi olduğundan yazayım buraya dedim.
Bir superonline saçmalığıki bunlar yapıyorsa diğerlerindede muhtemelen aynı terane vardır. Atıyorum.
Benim evimdeki internet paketi download akk si 500 GB upload akk si 50 gb paket bu...
Şimdi ben download paketimde hala kota olmasına rağmen upload şeysini doldurduğumdan kotamı doldurmuş olarak gösterip 100mbit hızımı 3mbite düşürmüşler.
Şimdi soru benim aqk 500 gb mı 50 gb mi?
-
diileri sürçmüştür bence hızı 2 kat azaltıryoruz demek istemişlerdir .
son zamada ağırlaştıda ağırlaştı. parasıda çıktıkça çıktı
ttnetin battığı gün evde kutlama yapıcam.
-
demezler mi be a. k............
dünya internette ucuzluyor siz her 4-5 ayda lira ilave ediyorsunuz.
ulen 2 yıl önce 50 Tl olan sınırsız şimdi 70 TL yaptınız...
amacınız daha çok sömürmek değilmi...
ulan alternatif yok. ah bi alternatif olsa kimse yüzünüze bakmaz....skypee demişken 7kayacak küfürleri saydırmayın bana.
skypte konuşurken habire durmadan İNTERNET BAĞLANTISI SORUNU deyip hattan düştüğüm her saniye neler söylüyorum içimden neler...Allah bi deprem yapsada bütün kablolar bütün iletişim ağları kopsa o zaman görürdük ne olacağınızı. ulen her seferinde Allahtan istiyorum bişeyler olsun olmuyorda...lnet gelsin alayınıza ah ulan
hey gidi tahribat müridleri...
bir gün fransadanbir gün ingiltereden sizlere seslendiğimde
ttnetin sizleri nasıl düdüklediğini yazdığımda göreceksiniz beni...
o zaman kıçımla güleceğim ttnetin sülalesine...
hey gidi telgrafçı hamdi bey.
ulan avrupanın çoğu ülkesinde internet kullanmak yasal haktır diyor lan. ve devlet ücretsiz sunuyor bu hizmeti lan. yıllarca biz düdüklenmişiz diyeceğiz iş işten geçecek.yıl 2014 hangi çağdayız lan. isyanım var çok pis ve siz ttnet tüm milleti izliyorsunuz takip ediyorsunuz. bu sahte takipleriniz bir gün son bulacaktır...ömür boyu hapislerde yatacaksınız. bu yaptıklarınızın hesabını verip sürüneceksiniz hapis köşelerinde şimdi hayatınızı yaşayın bu sistem sizi kandırdığını anlamayın, anladığınızda iş işten geçmiştir.
kaygusuz tarafından 30/May/14 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Hiç unutmam TT de staj yapıyorum. Santral kısmındayız internetten bir dosya indireyim dedim. Ha indi ha inecek. Iki haberleşme Mühendisi var bir de Teknisyen var. sizin kendi internetinizin hızı içler acısı bizim evlerde yavaş olması çok normal bir şey dedim. Ama harbiden öyle alt kat transmission odası üst kattasin öldüm hızında internet.
Bir de yeni internet baglattik. 12 mb internet verdiler. Sözleşmesi 8 mb. 4 ay böyle kullandık. Ne güzel kullanıyorduk. Ta ki internet sorun çıkarana kadar. Bilgilere bakınca Size 12 mb bağlanmış dedi 8 e indirdi. Bir de sizin hattınız desteklemiyor demez mi? 4 aydır çalışan sistem birden desteklemez oldu. Teknolojileri geriye gidiyor herhalde. Sonra tuttular adil kullanım kotası getirdiler. Tabi sonradan öğrendik. Aradım müşteri hizmetlerini indirme hızı düşük dedim. Kaydetti. Ekip geldi baktı bir sorun yok. Kota dolmuş o yüzden hızı düşürmüşler. Boşuna ekip gönderdiler.
-
siktirsinler senelerdir 16 mbps var zaten
genişbant anlayışlarına veriyim
o kadar millettin parasını çalıyorlar
bir fiber optik sistemlerini 81 ile kurayım yok
avrupada olsa bi toplu abone iptali bi boykot
bak bakalım nasıl dize geliyor şirketler
burda vatandaş vatandaş değilki
vatandaş olma bilinci yok bu ülkede
memleketimin koyunları :)