Ttnet Ve Adil Kullanım Hakkı Uygulaması
-
Nazar değmesin henüz düşüş yok.. :)
-
benimde 1 haftadır böyle birdahaki ayda böyle olursa neti kapattırırım
-

-
..
-
1 nisan 30 haziran arası adil kullanım filan diye 25 gb lık kotayı 50 ye çıkarmışlar ve eve mektup göndermişler.
iyi de ben sınırlıya geçtim sınırsız değilki :)
biz ölünceye kadar ve evlatlarımıza hatta asırlar boyunca bu şeye yani anladınız siz bu adil filan diyen yere hep kafamızda bi şeyler olurda o girsin deriz yani bişeyler var hani ulaştırma bakanı bulut bilişim der bişeyler uçar ordan oraya der hani nasıl anlatıyım neyse o denen şeyler girsinde çıkamasın filan bişeyler olsunda yerin dibine girsin ölsün filan yani :)
ölene kadar hep biiiiiiiiip leye biiiiipleye bıkmadığımız bu nalet yere diyecek bişey bulamadım bakınız üst paragrafımda anlattım :) -
aslında sağlam organize olunup bi kere de aramak lazım ttneti iptal edecek herkes sebep olarak kota gösterilecek çok değil 3 gün sürsün böyle nasıl adam olurlar ama ah ah
-
öyle bir kota olduğu söyleniyor ama ben bu güne kadar hiç düşme görmedim hızımda hep aynıydı kotayı kimbilir kaç kere aşmışımdır bi fark görmed,im sadece hattı ilk aldığım ay farkettim böyle bir şeyi sonra hiç olmadı hiç düşmedi
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------benimde 1 haftadır böyle birdahaki ayda böyle olursa neti kapattırırım
----------------------------- -
adil kullanım olayı benimde canımı sıktı. geçen gün aradım geçen dediğim iki gün önce vizeler başlamış bende ders notları yok netten indiricem neyse bir baktım yavaş lan bi test edeyim dedim. 1 mbps düşürmüşler. neyse dedim adil kullanım kotası arasamda bi bok değişmiycek. yarım saat geçmedi google açılmıyo :D zar zor hız testi yaptım 0.2 mbps şaka değil bakın. direk aradım ttnet müşteri hizmetlerini dedim böyle böyle karşıdaki gevşek adil kullanım kotası var beyfendi dedi ben dellendim tabi 0.2 mbps ne adili lan dedim. google açılmıyor sen bana hızını düşürdük diyosun. neyse bugün sabah net komple gitti :D zaten yoktu da modemdeki ışıklarıda söndürdüler sonunda :D dedim böyle olmayacak tekrar müşteri hizmetlerini aradım. durumu anlattım. bölge müdürlüğü ile ilgili şikayet kaydı bıraktım. sonra kadın bana demesin mi bir de internetten şikayetinizi bildirin diye. lan dedim internetim olsa şikayet etmiyor olurdum :D baktım böylede çözülmüyor. bölge türk telekom müdürlüğüne gittik. kapıdaki dallama güvenlik ne işlem yapıcaktınız dedi dedik yetkili biriyle görüşücez. işte dilekçe için şuraya felan derken dava açmayı düşünüyorum bana şuan burda yardım edecek birine yönlendir. çözüm masası dedi. neyse sıramızı aldık felan. sonra durumu anlattık. 6 aydır adam gibi internet kullanamadığım gibi her ay en az 10-12 kere telefonla arayarak 30 lira gelmesi gereken faturam 60 dan aşşağı inmediğini felan. 2 yıl bayilik hizmeti yaptığımı anlattım. daha sonra dilekçe doldurmamı istediler herşeyi yazdım. kaç kere aradım ortalama faturam bayilik yaptığımı müşteri hizmetlerini aradığımda yavşakça konuşmalarını herşeyi yazdım. zaten zülfü var bi tane bir iki defa denk geldik en son adam yine mi siz abi dedi :D hemen arıza kaydı bırakıyorum sen kapat fazla yazmasın dedi :D artık durumum içler acısı :D bunları hepsini dilekçeye yazdım. ve sonunada aynen şunu yazdım. mağduriyetimin ve maddi kaybımın yerine getirilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.. dilekçeyi bıraktım. takip numarası aldım ve eve döndüm. hızım tekrardan 7 mbps :) hani kota vardı lan :D
özet olarak : dilekçe verin. eğer müşteri hizmetlerini düzenli arayan biriyseniz benim gibi. maddi kaybınızı isteyin. hatta daha da ileri gidin doğru düzgün kullanamadığım hizmetin geri ödenmesini talep edin. okuduysanız harbi kral adamsınız :D
-
insanlar artık öyle bir alıştı ki herşeyin kendi aleyhlerinde işlemesine, hiçbirşeye karşı cıkılamaz oldu..
ttnet de insanları sömürdüğü kadar sömürüyo işte , yazık usta