Ttnet Ve Adil Kullanım Hakkı Uygulaması
-
Edit : Çok sağlam giydirdim galiba. Tırstım :).. (.....)
-
Smile'a geçmiştim 1 ay önce, 3 gün önce res atıp düşürdüler hızı. Amk kabus gibi ya sene 2012 kendimi taş devrinde hissediyorum. O değil bu ay hiç bişey indirmedim diyodum 80 gb indirmişim, hep böyle olucaksa sikerim böyle interneti :/ o adil kullanım hakkı uygulamasını çıkaranın da beyin loblarını sikeyim ayrıca, gerizekalı herifler.
-
superonline olarak konuşursak bazı köftehorlar 2 tb download yapıyormuş, ben en fazla 1.25 tb yaptım, her neyse dolayısıyla trafikten diğer kullanıcılar etkileniyormuş, zaten ilk geldiğinde superonline akşamları falan hiç bir dalgalanma yoktu internette, sonra sonra akşamları hafif %10-20 arası verim kaybı oldu, sonra adil zartzurt getirdiler, şu ygs geçsin itiraz edicem arkadaş benim sözleşmemde yok bu adilzartzurt
-
her ay düzenli olarak 300 gb dosya indiriyodum hiç bişi olmuyodu ne güzel... hız bi düştü 1 mb e yandık ki ne yandık :( yav 337 gb indirmişim bu ay 1.5 haftadır anam ağladıydı bugün geri düzeldi... bu her ay bundan sonra böyle mi olacak 1 senedir bişey olduğu yoktu da ... ???
-
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------adil kullanım olayı benimde canımı sıktı. geçen gün aradım geçen dediğim iki gün önce vizeler başlamış bende ders notları yok netten indiricem neyse bir baktım yavaş lan bi test edeyim dedim. 1 mbps düşürmüşler. neyse dedim adil kullanım kotası arasamda bi bok değişmiycek. yarım saat geçmedi google açılmıyo :D zar zor hız testi yaptım 0.2 mbps şaka değil bakın. direk aradım ttnet müşteri hizmetlerini dedim böyle böyle karşıdaki gevşek adil kullanım kotası var beyfendi dedi ben dellendim tabi 0.2 mbps ne adili lan dedim. google açılmıyor sen bana hızını düşürdük diyosun. neyse bugün sabah net komple gitti :D zaten yoktu da modemdeki ışıklarıda söndürdüler sonunda :D dedim böyle olmayacak tekrar müşteri hizmetlerini aradım. durumu anlattım. bölge müdürlüğü ile ilgili şikayet kaydı bıraktım. sonra kadın bana demesin mi bir de internetten şikayetinizi bildirin diye. lan dedim internetim olsa şikayet etmiyor olurdum :D baktım böylede çözülmüyor. bölge türk telekom müdürlüğüne gittik. kapıdaki dallama güvenlik ne işlem yapıcaktınız dedi dedik yetkili biriyle görüşücez. işte dilekçe için şuraya felan derken dava açmayı düşünüyorum bana şuan burda yardım edecek birine yönlendir. çözüm masası dedi. neyse sıramızı aldık felan. sonra durumu anlattık. 6 aydır adam gibi internet kullanamadığım gibi her ay en az 10-12 kere telefonla arayarak 30 lira gelmesi gereken faturam 60 dan aşşağı inmediğini felan. 2 yıl bayilik hizmeti yaptığımı anlattım. daha sonra dilekçe doldurmamı istediler herşeyi yazdım. kaç kere aradım ortalama faturam bayilik yaptığımı müşteri hizmetlerini aradığımda yavşakça konuşmalarını herşeyi yazdım. zaten zülfü var bi tane bir iki defa denk geldik en son adam yine mi siz abi dedi :D hemen arıza kaydı bırakıyorum sen kapat fazla yazmasın dedi :D artık durumum içler acısı :D bunları hepsini dilekçeye yazdım. ve sonunada aynen şunu yazdım. mağduriyetimin ve maddi kaybımın yerine getirilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.. dilekçeyi bıraktım. takip numarası aldım ve eve döndüm. hızım tekrardan 7 mbps :) hani kota vardı lan :D
özet olarak : dilekçe verin. eğer müşteri hizmetlerini düzenli arayan biriyseniz benim gibi. maddi kaybınızı isteyin. hatta daha da ileri gidin doğru düzgün kullanamadığım hizmetin geri ödenmesini talep edin. okuduysanız harbi kral adamsınız :D
-----------------------------hmmm :) hakkını aramak gerek bu ülkede. hak kendiliğinden gelmiyor :)
-
tam ben bunun için konu açıyordum açarken gördüm demek bizide adil kullanım vurmuş
-
amk bu nedir ya..
2haftadır LOL bile oynayamıyorum.. Cod4'ü zaten geçtim.
çakayım adil kullanım kotalarına..
pederi fişekleyip acilen uydunet kablonet superonline vs. geçmem lazım..
tt'yi bes besle yıllardır.. bu ne hamuga koyum
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Bariş smile kullanıyorum bendede var diğerlerini kullananlardada var mesajlarda öyle yazıyor :)
-
adil kullanım falan hep fasa fiso aq. Bir hafta önce bağladım eve net. Hızım ilk iki gün 5 mbit sonrasın da 1 mbit'in altına düştü oysa değil 25 gb ben 10 gb bile download etmedim yuh diyorum başkada birşey demiyorum.Ttnet siktiriboktan net