Ttnet'in Neyse

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Herkesin ruh hali bu TTNET'e karşı...Benim eskiden sürekli internet bağlantım gidiyordu(kablolu kullanıyordum.),Asus'un kablosuz modemini aldım ve 8 mb'e geçtim sorunsuz çalışıyor.(Arada bir gidiyor o da bakım olduğu günlerde...)

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Vay anasını ne kadar çok şikayetçi var ttnetten. Sayılı memnunlardanım heralde ben de. Bir akk sıkıntı ki o da hepsinde var. Bugüne dek yaşadığım tek kriz nakil sorunu ve hatalı fatura tutarıydı ttnetin. Genel merkeze gidip derdimi aktardım. 1 hafta içinde hem ücret iadesi yaptılar hem de iki ay boyunca fatura kesmediler. Size hep kötüleri denk gelmiş :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hat tasimiyo masimiyo ayagi yas bence beyler. airteis eski modemle surekli kopuyordu net. komsu gitti sikayet mikayet derken wireless cihaz yokken evde, bunlara bi adet cift antenli airtis vermisler rt 205 miydi neydi. 8 I sonuna kadar kullanabiliyor simdi. haaa 2. 2.5 ay surundundurduler orasi ayri konu... ha konuyla.dogrudan ilgsii yok ama komsu yurume engelliydi gel gitte ne sikintilar cekti....

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

La herkes ttnetden şikayetçi ama bena cayip seviyom ttneti. Hele ki superonline fiber kullandıkdan sonra daha da değerini anlatım ttnetin.

Tarife değiştircez superonlineda 2hafta oldu halen değiştircekler 2günde bir arıyorum işlemler sürüyor 1-2 güne arıcaz diyorlar ama ne arayan var ne soran. Şube zaten satarken 175gb akk var dedi online işlemlere bakarken 50gb olduğunu gördüm, aradık iptal edicektik hattı işte 4ay bedava yapalım filan dediler iyi tamam dedik ama değişen birşey yok.

Geçen ttnet aradık dedik gelin bağlayın adamalr cumartesi geldiler bağladılar oysaki telefonda 3-4günü bulur diyordu aynı gün gelip hem bağlantıyı yaptılar hemde 10dk sonra internet telefon tivibu filan aktif hale geldi. Şuan evde iki internet var bi superonline fiber birde ttnet hiper. Ttnetde takılıyom, pazartesi günüde ses çıkmazsa iptal ettircem superonlineyı.(bu arada 2005 den beri ttnet abonesiyim bir kere sorun yaşamadım. superonline ise 3hafta oldu geçeli şimdiden bezdirdiler beni.)

RaAmLis tarafından 14/Haz/14 18:58 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2204 Toplam Mesaj: 15