TTNET'teki Türkiye Geneli Sorun Düzedi (Sonunda)
-
arkadaşlar biraz önce aradım düzelttirdim
hızı az olan arkadaşlar 4440375 i arayın düzelttirin..
hadi hayırlı olsun
-
Ne sorun vardı kendi kendine düzelmez mi ?
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------
Ne sorun vardı kendi kendine düzelmez mi ?
-----------------------------netlimitsiz 8 mbit e kadar lık paket kullananlardan bazıları 1 mbit hıza bile ulasamıyordu (hiztesti.ttnet.com.tr/ burdan ölç) o sorun düzeldi
-
bende aradım müşteri hizmetlerini net şimdi yaldır yaldır gidiyor.indir indir ya allah
-
Bende arıyım la 4 gündür 1 mb kullanıom deli olmamak elde değil.
-
bende arayım bi 70 kb ile çekiyorz ya.
-
benimkisi meb internet arasam benimkinide hızlandırırlarmı aceba okulun adını söylesem :D
-
Aradım Karı türkiye genelinde Çalışma Oldugu İçin Burdan
Birşey Yapamıyoruz,Modeminiz Açık Bekleyin Dedi.
-
8mbit int. paketi. test yaptım 5.2mbit download hızı çıkıyor normalde bu normal değil.Ama senin dediğin kadarda düşük değil.Şimdi arayım mı aramayım mı? :D
-
Arkadaş bukadar saçmalık yok..
Aradım ttnet müşteri hizmetlerini, internet hızım 4 gündür yükselmedi. Hala hızım düşük dedim.
8mb net limitsiz kullanıyorum dedim.
Bana dediği aynen şu 8mb net limitsiz paketlerde hattınızın desteklediği kadarıyla kullanabilirsiniz. İnternet hızınız 1mb'i destekliyor diyor. 0,80 download hızı alabilirsiniz hattınızdan ancak dedi :S
Dedim kardeşim daha 5 gün öncesine kadar 7,4ü destekliyordu şimdi mi 1 mb'ti desteklemeye başladı. Bu ne saçmalıktır dedim.
Arıza kaydı alalım ozaman, santrale ileticem dedi :S
Emir hocam kusura bakma ama insanı çileden çıkartıyorlar. TTNET'e laf edince üzerine alınma lütfen ... Çünkü hakediyorlar.
-
444 0347'i Arayınca
5'e Basıp Teknik Servisle Görüşüyorsunuz Demi ?
Herkez Düzeltiyor Kadın Bekle Diyor Bana :|