TTNET'teki Türkiye Geneli Sorun Düzedi (Sonunda)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
3 gündür arıyorum kimse çıkmıyo hız değil benim problem net kopuyo durmadan
-----------------------------aynen ne diyecez hocam flash getle discography çekecem 1.90 gb 900 kb le çekiyorum 500 kadar düşüyor sürekli sonra 5 dkda kopuyor 10 saniyede geliyor yine 700 800 900 de çekiyor ama hiç bir şeyi yok 15 gündür %59 a gelebilddim
-
tht "ipdegisti" uyarısı geldikçe sövüyorum sevgili internet sağlayıcıma ki o da telekom oluyor :)
-
ben de aradım, download 1.7 çıkıyor dedim, zaten biz size 1 ile 8 arasında olacak demiştik diyor :D
-
Ben sitenin internetini kullanıyorum.2 gündür ölümcül yavaş .. tahribatta dolaşabiliyorum anca.Ne bok yicem şimdi ne zaman düzelir bu sorun amk.
-
fazla sevinmeyin söz konusu TTNET
-
Bide şu her gece aynı saatte ki net kopma olayını düzeltseler.. :|
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
3 gündür arıyorum kimse çıkmıyo hız değil benim problem net kopuyo durmadan
-----------------------------aynen ne diyecez hocam flash getle discography çekecem 1.90 gb 900 kb le çekiyorum 500 kadar düşüyor sürekli sonra 5 dkda kopuyor 10 saniyede geliyor yine 700 800 900 de çekiyor ama hiç bir şeyi yok 15 gündür %59 a gelebilddim
-----------------------------ne 3 günü hocam 1 hafyadan fazladır :@ catlıcam artık sinirden
arıyorum çalıyor bi tek :@
bi ara yakaladım sövecektim vaz geçtim ama yapacaklarımı anlattım :W pişman olurlar .. !