TTNET'teki Türkiye Geneli Sorun Düzedi (Sonunda)
-
ya beyler arıza kaydı falanmı aldırıyonuz ben 4 gundur arıyorum yok ag baglantılarımı acın sunu acın bunu acın demınde bırı dns belırledıysenız ondan yavastır dedı ıyıce uyuz oldum nasıl duzeltınız bırısı yazsın ?
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------
ya beyler arıza kaydı falanmı aldırıyonuz ben 4 gundur arıyorum yok ag baglantılarımı acın sunu acın bunu acın demınde bırı dns belırledıysenız ondan yavastır dedı ıyıce uyuz oldum nasıl duzeltınız bırısı yazsın ?
-----------------------------hocam aslında herhangi bişey yapmana gerek yok sadece modemini kapa ac o kadar.sorun düzelmiş olması lazım öyle.düzülmiyorsa senin hatlarda olan bi problemdir.navige varsa onu kaldır bide dns i kaldır öyle bi dene bakalım..
-
tmm hocam eve gecınce denıcem saol
-
bnde ttnet netlimitsiz 8mbps kullanıcısıyım sorun 1 aydır var ve duzelmiyo
banada hattın destekliyo demislerdi ama tık yok hala 1mbps.Ama sonra modemden kaynaklandıgını dusunmeye basladım airties rt-102 eski bi modem zaten hizmet programında anlık indirme hızımı 8mbps olarak olcuyo ama hıcbır sekılde bu hıza ulasamıorm sızce ??
-
tabi tabi düzeldi ..
ttneti arıyorum sanki sevgilimi caldırıp kapatıcam misal cal cal cal cal cal .. başka işi yok :W sadece calıyor ..
-
Beyler arayınca hiç fazla muhabbete gerek yok hızım düşük arıza kaydı bırakmak istiyorum diyin. Onlar gerekeni yaptıktan sonra size en yakın olan santralden telefon alıcaksınız. Hızınızı yükselticek olan bu arayan santraldir.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
8mb net limitsiz kullanıyorum dedim.
Bana dediği aynen şu 8mb net limitsiz paketlerde hattınızın desteklediği kadarıyla kullanabilirsiniz. İnternet hızınız 1mb'i destekliyor diyor. 0,80 download hızı alabilirsiniz hattınızdan ancak dedi :S
-----------------------------1 mbitle seni solluyorum :D 0.95 :))
-
3 gündür arıyorum kimse çıkmıyo hız değil benim problem net kopuyo durmadan
-
ben ne zaman arıza kaydı bıraksam hemen damlıyo herifler
-
ilk aramada sonuç beklemeyin. ben 5. mi 7. mi ne onda sonuç aldım :D