Tükenmeyen Enerji
-
haaaaasiktir amına koyum :D
bide toprak yerine değdiriyor :D
hiç olmadı işte bu kahverengi şurdan vereyim faza ordan dönsün filan deseymiş amk
-
olması mümkün degil olabilirmi bu şekilde olabilir ondan başkasıda net şekilde nasıl oldugunu bilmiyor bütün şartları oluşturup denemek lazım belki olur :)
ups gurup prizin neden fişini kendi prizine takmış sürekli enerji kaynagı varsa grup prizin fişini prize takmadanda yapar
-
la havle.. başladı gene..
-
nükleer enerji santraline gerek yok a.q. bunun dev gibisinden bi tane yaparsak piyasanın anasını ağlatırız .))
-
adam yapmış göstermiş, karşı teziniz varsa yapın bir tane video işe yaramadığını ispatlayın :D
-
İnventör diye bişey var bi bakın. Teoride mümkündür eğer yanlış düşünmüyorsam ama pratikte yapan olduğunu düşünmüyorum. Pratikte mümkün olabilecek birşey olsaydı eğer milyar dolarlık şirketler birkaç milyon dolara yaptırırlardı,sonrada bütün fabrikalar 220voltluk ev elektriğiyle çalışırdı falan yani.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------İnventör diye bişey var bi bakın. Teoride mümkündür eğer yanlış düşünmüyorsam ama pratikte yapan olduğunu düşünmüyorum. Pratikte mümkün olabilecek birşey olsaydı eğer milyar dolarlık şirketler birkaç milyon dolara yaptırırlardı,sonrada bütün fabrikalar 220voltluk ev elektriğiyle çalışırdı falan yani.
-----------------------------Kompanzasyona falanda gerek kalmazdı aq değerleri dengelicez diye ebemiz mikilmezdi. :D
-
fake tabiki :D neden yanarken prizi kaldırıp altını gostermıyor
-
ki kapasitans olmadan enerji depolanamaz eger bu mumkun olsaydı adam zaten kısa devre etmıs uzatmayı uzatma yanardı
-
Denedim beyler çalışıyor (!)
Bu mesajı 5 yere yapıştırmassan, evinizi karıncalar basar.
:D :D :D